Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném

Svobodná sekce, která se netýká přímo hry.
Odpovědět
Werewolf
Poručík

Re: Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném

Příspěvek od Werewolf »

JohnyCzech píše:No, pokud si dobře pamatuju, tak Vláďa teď v jednom kuse TES paří. Pořád mi to bliká na steamu. Naposled jsem s ním vlastně pořádně mluvil na tom dubnovém srazu.

Snow teď má plnou hlavu LoLka, Amima vidím zřídkakdy. Pochybuju, že by se jim sem ještě chtělo. A to neplatí jen o nich. Ale Enari bych tu uvítal, to je možná jedna z málo osob, která by mě tu udržela u větší aktivity.

EDIT: Batou: No, ten topic se držel původního tématu tak prvních sto stran, což byla většinou hromada obrázků. (třeba 20 postů po jednom obrázku za sebou, viď, Wolfe?). Pak už to jelo...
Jo, to byly kdysi zlaté časy a začátek mého spamerství :D :D :D
qqy píše:Tak nemužete počítat, že se všichni ze starého ME webu tady zase slezou (to platí hlavně pro wolfa).
Zas na druhou stranu je tady plno ,,nových'' lidí, takže bych to tak zle neviděl.
Werewolf píše:...a byl to domov pro Talimanceri
Omyl, byl to domov spamerů.

PS. Vlada byl na Pragofestu?

PPS. 100 příspěvek mám já! (99 odpovědí = 100 příspěvků)
Já vím Petře, aspoň se komunita trošku rozroste o nové lidi a poznají trošku jaké to bylo dřív :D :D :D, nebo poznají pravou podstatu Tali jako Bohyně :D :D :D , bude sranda a to pořádná.

To byl též, nejenom Talimancerů ale i Spamerů a jiných individuí :D :D :D
Origin: FrozenMonkeyCZ

Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.

Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

BatouT101 píše:
Jak jste tu již napsaly každý má právo věřit čemukoli, ale neměl by to vnucovat ostatním a měl by být tolerantní k víře ostatních i když se to s jeho vírou může příčit.

Jak napsal Swen von Walhallion
Je náhodou pěkná víra i velice ctnostná.
Jak na ní reagoval jeňa_cz
Bylo dost tvrdý a myslím že si to špatně vyložil. Je to možné chápat i takto. Nemusí se jednat přímo o to že by tě někdo "šmíroval". Já bych to brát že nechceš svými činy pošpinit jméno svých zesnulých předků a rodina pro tebe znamená mnoho i to jak na ni mohou nahlížet druzí. V každém z nás je část jich samotných. Tím pádem jsou "stále s námi" i ve vzpomínkách. To se mi zdá pěkný.

Omlouvám se že jsem tuto diskuzi opět otevřel ale již jsem psal svůj názor a bylo mi líto ho neodeslat. =|
Byli jste hold rychlejší. ;)
ne nevyložil špatně, jen vypěnil, já chápu že je pěkny na ty lidi vzpomínat, nechápal jsem jak může věřit že jsou někde tam nahoře a pozorují a že to je důvod chovat se slušně apod... jakoby normálně neměl žádnej morální kompas což je podle mě děsně nezodpovědny
dál ta myšlenka že každý může věřit čemu chce dokud mě to nezasahuje do života je hodně naivní podle mě, dokud fanatičtí křesťani z ameriky nám nekecají do života, nebo dokud fanatičtí muslimové na východe si hrajou an svým písečku je to taky v pohodě, jenže zatím co se nic neděje, tyhle dvě skupiny (a mnoho dalších) rostou a až nám amíci budou diktovat abychom si šli do obchoďáku koupit bibli a jak budem v tom knihkupectví a někdo se tam vyhodí do vzduchu a zabije 20 lidí, tak potom se to začne řešit? to je podle mě už pozdě
takovy problémy by se měli utnou dokud jsou malinky nedovolit jim přerůst do takových rozměrů že nám budou ovlivňovat život (mluví ze mě trochu salarian já vím)
ale chci se oficiálně Sweníkovi omluvit jestli jsem se ho nějak dotkl
Asura-CZech
Svobodník

Příspěvek od Asura-CZech »

A jelikož tohle je takovej topic kde se muže kecat o všem plus chci Werewolfovi pomoct obnovit slávu spam topicu :) tak sem hodím otázku co mně napadlo při hraní.
Kdyby si Werewolf vzal Tali :D dostala by na Zemi občanství :D případně když si člověk vezme Asari má jejich potomek možnost se stát občanem na zemi i s jeho právy např. možnost jít do Alianční armády, možnost volit atd. Nebo jestli vůbec de uzavřít oficiální manželství i s jinou rasou.
Prostě zajímalo by mně jak v ME fungujou takovíhle zákony a možnosti :)
Obrázek
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Asura-CZech píše:A jelikož tohle je takovej topic kde se muže kecat o všem plus chci Werewolfovi pomoct obnovit slávu spam topicu :) tak sem hodím otázku co mně napadlo při hraní.
Kdyby si Werewolf vzal Tali :D dostala by na Zemi občanství :D případně když si člověk vezme Asari má jejich potomek možnost se stát občanem na zemi i s jeho právy např. možnost jít do Alianční armády, možnost volit atd. Nebo jestli vůbec de uzavřít oficiální manželství i s jinou rasou.
Prostě zajímalo by mně jak v ME fungujou takovíhle zákony a možnosti :)
Děkuji Asuro, to by mě též celkem zajímalo

Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Třeba u těch asarijek..tipuju, že zrovna jejich rasa doplácí na svůj způsob rozmnožování. Totiž, že každej potomek bude zase asarijka. Takže jak to mají ze svýho pohledu asarijky dobrý při soužití s jinejma rasama, o to to mají jejich dcery horší. Jelikož se rodí zase jenom jejich rasa, tak plnohodnotný začleňování potomků do občanský společnosti bude asi složitý...minimálně u těch lidí. Lidi by na Zemi asi nepouštěli asarijku jenom proto, že se nějakej člověk tamhle na Citadele spustil s nějakou starší asarijkou.

Navíc, kdyby tomu tak přece jenom bylo, tak by se brzo ze všech planet staly asarijský kolonie, protože ze svazku kohokoliv s asarijkou vzejde další asarijka. Všechny by byly skoro stejný, žily x stovek let a jejich počet by narůstal vysokou rychlostí.

Vím, že to bude znít naprosto šíleně, ale: Nechtěl bych asarijky (rasu obecně) tady na Zemi. :-D
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Lidi, jaká je vaše oblíbená PC hra do roku 2000?

u mě to je bez konkurence Transport Tycoon Deluxe a po něm Duke Nukem 3D, no ještě Fallout 1
Naposledy upravil(a) Werewolf dne stř 13. úno 2013 15:13:00, celkem upraveno 1 x.

Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

...třeba tohle:

http://www.databaze-her.cz/hry/spellcro ... dni-bitva/" onclick="window.open(this.href);return false;
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Honzaleco píše:Třeba u těch asarijek..tipuju, že zrovna jejich rasa doplácí na svůj způsob rozmnožování. Totiž, že každej potomek bude zase asarijka. Takže jak to mají ze svýho pohledu asarijky dobrý při soužití s jinejma rasama, o to to mají jejich dcery horší. Jelikož se rodí zase jenom jejich rasa, tak plnohodnotný začleňování potomků do občanský společnosti bude asi složitý...minimálně u těch lidí. Lidi by na Zemi asi nepouštěli asarijku jenom proto, že se nějakej člověk tamhle na Citadele spustil s nějakou starší asarijkou.

Navíc, kdyby tomu tak přece jenom bylo, tak by se brzo ze všech planet staly asarijský kolonie, protože ze svazku kohokoliv s asarijkou vzejde další asarijka. Všechny by byly skoro stejný, žily x stovek let a jejich počet by narůstal vysokou rychlostí.

Vím, že to bude znít naprosto šíleně, ale: Nechtěl bych asarijky (rasu obecně) tady na Zemi. :-D
Rasisto :D :D :D

já klidně, nejsem rasista a líbí se mi jak Asarijky tak i Quarinky, Quarianky jsou u mě favoriti ;) ;) ;)

Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Proč rasisto?

...když už jsme narazili na rasismus..vysvětlíte mi prosím, proč je Ashley rasistka? Nějak nevím, proč by měla být.
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

Werewolf píše:Lidi, jaká je vaše oblíbená PC hra do roku 2000?

u mě to je bez konkurence Transport Tycoon Deluxe a po něm Duke Nukem 3D, no ještě Fallout 1
Red Alert 2 + Yuri's Revenge, C&C Generals + Zero Hour, Half Life 2 + epizody, ... ... ...
Obrázek
Asura-CZech
Svobodník

No vlastně ono jen s Asarijkama muže mít člověk dítě ale já osobně myslím že jestli můžeš s Asari uzavřít oficiální sňatek kterej by uznali na zemi tak musí získat občanství ona i dítě.
A sám odhaduju že sňatek musí jít uzavřít protože jinak by lidskou rasu obvinili z rasizmu :)
ale stejně by to chtělo od EaWare nějakej mega rozšířenej kodex jak to v ME Vesmíru vypadá.

Hra roku 2000 ? to už je tak dávno že si ani nepamatuju co sem tehdy hrál ale myslím že tehdy vyšel Resident Evil Code: Veronica X na PS2 jo starý dobrý časy :)
Edit : ne kecám blbosti to byl vlastně rok 2001 :D
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

To je mi zajímavá otázka. Vzít si partnerku cizí rasy a ještě na zemi?
No, jak to bylo možné na zemi ve vesmíru ME to je těžko říct. Rozhodně byly desítky, stovky let za dnešní podobou světa. Z pohledu dnešní doby by to nebylo možné. Myslím si že lidé jsou prostě moc "agresivní" k novým věcem a tohle by rozhodně v naši společnosti neprošlo jen aby tu žila (jiná rasa) natož že by si jí chtěl člověk vzít.
Vždycky tady budou skupiny lidí kteří budou zásadně proti, lidé kterým to bude jedno a další co to budou určitým způsobem schvalovat. Bude tedy záležet která skupina lidí by měla větší slovo ve společnosti a i přesto by musela nějakým způsobem uspokojit i ty ostatní skupiny které by byly jiného názoru.

Lidstvo je zvláštní rasa a stále ji plně nerozumím a to jsem jeden z nich... :D

Mě osobně by to nevadilo co se týče rasy Asari či Qarian ale i přesto bych byl opatrný co se týče migrace cizích druhů. Rozhodně by Asarijky měly jistou výhodu diplomacie která jim je vlastní a v těchto otázkách by jí byla hodně užitečná.
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

BatouT101 píše:To je mi zajímavá otázka. Vzít si partnerku cizí rasy a ještě na zemi?
No, jak to bylo možné na zemi ve vesmíru ME to je těžko říct. Rozhodně byly desítky, stovky let za dnešní podobou světa. Z pohledu dnešní doby by to nebylo možné. Myslím si že lidé jsou prostě moc "agresivní" k novým věcem a tohle by rozhodně v naši společnosti neprošlo jen aby tu žila (jiná rasa) natož že by si jí chtěl člověk vzít.
Vždycky tady budou skupiny lidí kteří budou zásadně proti, lidé kterým to bude jedno a další co to budou určitým způsobem schvalovat. Bude tedy záležet která skupina lidí by měla větší slovo ve společnosti a i přesto by musela nějakým způsobem uspokojit i ty ostatní skupiny které by byly jiného názoru.

Mě osobně by to nevadilo co se týče rasy Asari či Qarian ale i přesto bych byl opatrný co se týče migrace cizích druhů. Rozhodně by Asarijky měly jistou výhodu diplomacie která jim je vlastní a v těchto otázkách by jí byla hodně užitečná.
Asi tak, stačí se podívat, jak ostatní vnímají nebo vnímali členy cizích národů...
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

qqy píše:
BatouT101 píše:To je mi zajímavá otázka. Vzít si partnerku cizí rasy a ještě na zemi?

Asi tak, stačí se podívat, jak ostatní vnímají nebo vnímali členy cizích národů...
Přesně tak!
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Honzaleco píše:Proč rasisto?

...když už jsme narazili na rasismus..vysvětlíte mi prosím, proč je Ashley rasistka? Nějak nevím, proč by měla být.
Ash je rasista kvůli minulosti její rodiny, jinak ten rasista byl myšlen ze srandy
qqy píše:
Werewolf píše:Lidi, jaká je vaše oblíbená PC hra do roku 2000?

Red Alert 2 + Yuri's Revenge, C&C Generals + Zero Hour, Half Life 2 + epizody, ... ... ...

Petře, jenom do roku 2000, ne nad :D :D :D

to máš pravdu, hodně velkou pravdu ale zase je otázkou jaký ten člověk nebo skupina lidí je. Jinak jak jde vidět vede se tu zajímavá konverzace

Asura-CZech píše:No vlastně ono jen s Asarijkama muže mít člověk dítě ale já osobně myslím že jestli můžeš s Asari uzavřít oficiální sňatek kterej by uznali na zemi tak musí získat občanství ona i dítě.
A sám odhaduju že sňatek musí jít uzavřít protože jinak by lidskou rasu obvinili z rasizmu :)
ale stejně by to chtělo od EaWare nějakej mega rozšířenej kodex jak to v ME Vesmíru vypadá.

Hra roku 2000 ? to už je tak dávno že si ani nepamatuju co sem tehdy hrál ale myslím že tehdy vyšel Resident Evil Code: Veronica X na PS2 jo starý dobrý časy :)
Edit : ne kecám blbosti to byl vlastně rok 2001 :D

Ano, hra do roku 2000 :D :-D :-D, no jak vidím tak jsem to měl napsat více specificky :D :D :D

Asura-CZech
Svobodník

Tak nej hra do roku 2000 ? to je jasný Metal Gear Solid na PS1 naprosto geniální hra pak Final Fantasy 7,8,9 no našlo by se toho hodně. :)
BatouT101 píše:Lidstvo je zvláštní rasa a stále ji plně nerozumím a to jsem jeden z nich... :D
Lidstvo je rasa parchantu co se nakonec kvůli neakceptování cizích názoru a rozlišností sama vyhubí :)
Obrázek
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Asura-CZech píše:Tak nej hra do roku 2000 ? to je jasný Metal Gear Solid na PS1 naprosto geniální hra pak Final Fantasy 7,8,9 no našlo by se toho hodně. :)
BatouT101 píše:Lidstvo je zvláštní rasa a stále ji plně nerozumím a to jsem jeden z nich... :D
Lidstvo je rasa parchantu co se nakonec kvůli neakceptování cizích názoru a rozlišností sama vyhubí :)
vidím to podobně

jinak jsem měl asi napsat čistě jenom hry na PC :D :D :D

Asura-CZech
Svobodník

Tyhle hry vyšli i na PC krom teda FF9 :) a příště prosím doplnit všechny potřebné údaje k tématu :D
Obrázek
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Asura-CZech píše:Tyhle hry vyšli i na PC krom teda FF9 :) a příště prosím doplnit všechny potřebné údaje k tématu :D
už jsem psal že jsem to měl krapet napsat více specificky :D :D :D

Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Werewolf píše: Ash je rasista kvůli minulosti její rodiny...
ROFL :-D

Řekni mi, kdy a jak se Ashley projevovala rasisticky. Uvidíš, že popisuješ nedůvěřivost (ano, která má svůj původ v historii rodiny Williamsových). Rasismus se nerovná nedůvěřivost k ostatním rasám. Pozor na to.

Docela Ashleyiny postoje chápu. A jeden z důvodů, proč ji takhle bráním je, že je to LI mého hlavního Sheparda.. :-)
Odpovědět