Subject Zero
Re: Subject Zero
Jack bola jediná postava o ktorej som premýšľal ako o LI namiesto Tali. V ME3 radšej ani nechodím do podpalubia na Normandy lebo je tam strašne prázdno a je mi z toho smutno.
Tak ty obrázky jsou super..Všechny. 

Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Naprosto s tebou souhlasím. Také jsem měl stejný pocit. (jak jsem to zde kdysi zmiňoval...)damn00 píše:Jack bola jediná postava o ktorej som premýšľal ako o LI namiesto Tali. V ME3 radšej ani nechodím do podpalubia na Normandy lebo je tam strašne prázdno a je mi z toho smutno.
BatouT101 píše:Jack byla prostě objetí, prostředí ve kterém vyrůstala. Většina těch její historek bylo hodně emotivních co vyprávěla ze života. Líbilo se mi jak se dala dohromady v ME3 ale mrzelo mě že jí tam nebylo víc, alespoň několik misí aby byla znovu na Normandii. Pokaždé jsem tam zašel a zdálo se mi to tak prázdné....![]()
V ME2 to první setkání sní mě vážně překvapilo stejně jako Sheparda že Jack je žena... Bohužel jsem to měl s Cz titulkama tak než Shepard došel tam kam měl jsem už tušil jak to asi je, když některé titulky byly jako "ta" Jack. Blbá chyba!![]()
Ale i přesto to byla velmi zajímavá osobnost a byl jsem rád že tam byla.(zdá se mi kruté to pořád tak říkat, ale hra to umožňuje) Zajímala mě,
tak jsem dal jednu hru romance s Jack.
Synthesis - my choice
- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Teď mě napadla jedna otázka co mě kdysi trápila. Pamatuji si že jsem viděl scénu kde si to Thane a Jack rozdávaly. Je to možné a nebo to byl nejspíš nějaký mód? 

"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
Jack je podle mě nejlepší a jediná možnost pro maleshepa, Miranda je nudná "bič" Ashley je mrtvá a Tali seriously? no comment...
ale každej rád něco jinýho
ale každej rád něco jinýho
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
zapomels na jednu krasku, Kasumi 

ah tak Kasumi mi nikdy nepřirostla k srdci, ta její mise je boží, ale jako postava, jestli jsem ji navštívil dvakrát za celou hru tak je to hodně, zaeed to je jiny kafe, jeho mise teda docela přímočará, ale on jako postava skvelej, jenže to není ženskáSwen von Walhallion píše:zapomels na jednu krasku, Kasumi

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
co google nenajde pod heslem Kasumi ME

- ChipsonatorRodriguez
- Rotný
Sám googlu ví co je lepší noSwen von Walhallion píše:co google nenajde pod heslem Kasumi ME![]()

"Just like old times"
"We'll bang, ok?
"We'll bang, ok?
google na tebe používá Jackdoktrinaci, je to pomalý proces, ale nakonec je úplnýSwen von Walhallion píše:co google nenajde pod heslem Kasumi ME![]()
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
tss sem vyhrabal nespocet Kasumi artu jeden jack a 2x mirrandu a 1x garruse naheso kasumi Me 

jůůůůů 

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
co slintas dyt neni modrajeňa_cz píše:jůůůůů

ale je to Jack, JACKSwen von Walhallion píše:co slintas dyt neni modrajeňa_cz píše:jůůůůů

Stejně tak máš šanci že tě roztrhá na kousíčky!!!JiAliZe píše:Potetovaná dívka hledá muže, SEX zaručen! Jack

Synthesis - my choice
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
nicotna to dan zato co ziskas 

Moc pěkný obrázek to souhlasím!!!

Synthesis - my choice
no problem... Jack je prostě...BatouT101 píše:Moc pěkný obrázek to souhlasím!!!... Díky Sadne