Tak to není ono, já bych z toho neměla radostjeňa_cz píše:ahoj
no pěkné pěkné
asi jsem jedinej kdo se spokojí s defaultama
jako malá jsi oblíkala panenky, teď si hraješ na plastickyho chirurgaKaliya píše:Tak to není ono, já bych z toho neměla radostjeňa_cz píše:ahoj
no pěkné pěkné
asi jsem jedinej kdo se spokojí s defaultamaA když je možnost vytvořit postavu tak je to jasná volba:) Je to jak oblíkat panenky
akorát jejich obličej...zní to divně
já pro číslo jedna, kratky černy vlasyKaliya píše:Tak jasné, někomu se líbit musej, aby jim to nebylo lítoJá hlasovala pro tu černovlasou
dá se to nazvat incest? když vlastně existuje pouze jedenSadene píše:Tak ale to už je hodně kruté![]()
No právě... tady se to dostává na úplně jiný leveljeňa_cz píše:dá se to nazvat incest? když vlastně existuje pouze jedenSadene píše:Tak ale to už je hodně kruté![]()
to bychom mohli zkusit vymyslet termít pro tohleSadene píše:No právě... tady se to dostává na úplně jiný leveljeňa_cz píše:dá se to nazvat incest? když vlastně existuje pouze jedenSadene píše:Tak ale to už je hodně kruté![]()
Tak to je teprve rozmanitost vesmíru. Nic není nemožné.Sadene píše:No právě... tady se to dostává na úplně jiný leveljeňa_cz píše:dá se to nazvat incest? když vlastně existuje pouze jedenSadene píše:Tak ale to už je hodně kruté![]()
Ta "Default" podoba Sheparda a ostatních se v té triologii hodně mění to je očividné. Je to prostě způsobeno různými umělci kteří tu danou grafiku dělaly jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale na internetu se to taky rozebíralo.Asura-CZech píše:Zajímaví takhle vypadá normálně ale když vidím jeho obličeji ve hře,na obalu nebo v traileru tak bych mu dal nejraději tyčkou přímo mezi oči
To je velice zajímavé. To by celkem vysvětlovalo vytvoření editoru tváře. (To se mi zdá nebo má Shepard v tom videu oční stínySadene píše:No svou roli možná taky hraje, že na figurkách, v knížkách, komixech atd. - by asi zase museli něco platit facemodelům za to, že použijí jejich obličej... takže tam je to takové volnější
Nevím, jestli znáte původní verzi Sheparda, se kterou pracovali
( 3Li2MIGxOww)