každopádně, kdyby se chtěl někdo podělit o svůj pohled na tohoto společníka

Této tvé otázce moc nerozumím "pro FemShep nechat umřít" ?Sadene píše: .....
Ovšem jako... nechápu, proč museli tolik chlapů pro FemShep nechat umřít nebo si najít někoho jiného...
Asi jsem to blbě napsala... hetero Shepardová má ve trojce na výběr mezi Kaidanem a Garrem (Thane umře, Jacob zbouchne někoho jiného, Vega nelze, Cortez je gay...)BatouT101 píše:Této tvé otázce moc nerozumím "pro FemShep nechat umřít" ?Sadene píše: .....
Ovšem jako... nechápu, proč museli tolik chlapů pro FemShep nechat umřít nebo si najít někoho jiného...
Chápu, to je opravdu dost "chudý". Já to hrál výhradně za "male" Sheparda.Sadene píše:Asi jsem to blbě napsala... hetero Shepardová má ve trojce na výběr mezi Kaidanem a Garrem (Thane umře, Jacob zbouchne někoho jiného, Vega nelze, Cortez je gay...)BatouT101 píše:Této tvé otázce moc nerozumím "pro FemShep nechat umřít" ?Sadene píše: .....
Takže asi tak..
Co by mi vadilo je navíc to, že když Thane umírá, tak vpodstatě pokud si to pamatuju dobře, není rozdíl, jestli je s ním v nemocnici Shepardová, která s ním měla romanci nebo ne... po jeho smrti jí pak přijde od něj dopis, ale to je vše (a ten dopis je teda slušná dávka emocí![]()
)
důstojny? hehSadene píše:Důstojný konec mu bezpochyby dopřáli, bohužel to ovšem nebylo to, co fanoušci (spíše fanynky) čekali...
Řekla bych, že právě hodně doufali, že se Thanovo zdraví ve trojce nějak k dobrému vyřeší, no bohužel...
Přesně, to je fakt trapas!Sadene píše:Co by mi vadilo je navíc to, že když Thane umírá, tak vpodstatě pokud si to pamatuju dobře, není rozdíl, jestli je s ním v nemocnici Shepardová, která s ním měla romanci nebo ne...
Kdyby se chtělo, šlo to....však na lodi SB to bylo napsané. Mohl si nechat transplantovat plíce a tím smrt alespoň oddálit a strávit tak více času s Shepkou.Sadene píše:Důstojný konec mu bezpochyby dopřáli, bohužel to ovšem nebylo to, co fanoušci (spíše fanynky) čekali...
Řekla bych, že právě hodně doufali, že se Thanovo zdraví ve trojce nějak k dobrému vyřeší, no bohužel...
Naprostý souhlas, bylo to spíš k smíchu.jeňa_cz píše:na BSN je vlákno: "Thane died like a badass" podlě mě zemřel spíš jako "dumbass"
jako tu jeho smrt mohli udělat uvěřitelnější, profesionální assassin a pošel na taktiku "bodnu do kabátu a v něm chlap"
jeňa_cz píše:důstojny? hehSadene píše:Důstojný konec mu bezpochyby dopřáli, bohužel to ovšem nebylo to, co fanoušci (spíše fanynky) čekali...
Řekla bych, že právě hodně doufali, že se Thanovo zdraví ve trojce nějak k dobrému vyřeší, no bohužel...![]()
na BSN je vlákno: "Thane died like a badass" podlě mě zemřel spíš jako "dumbass"
jako tu jeho smrt mohli udělat uvěřitelnější, profesionální assassin a pošel na taktiku "bodnu do kabátu a v něm chlap"
Osobne sa radím k jeho fanynkám, ale nikdy som príliš nečakala, že to Thane v trojke prežije, len mi ten jeho koniec prišiel... divný. Až príliš.Sadene píše:Důstojný konec mu bezpochyby dopřáli, bohužel to ovšem nebylo to, co fanoušci (spíše fanynky) čekali...
já nemám na mysli fyzickou nevýhodu to ani v nejmenším, ale kdybys ses měl prát s chlapem co má v ruce katanu (já vim není to katana, ale neznám ten spravnej nazevBatouT101 píše:jeňa_cz píše:důstojny? hehSadene píše:Důstojný konec mu bezpochyby dopřáli, bohužel to ovšem nebylo to, co fanoušci (spíše fanynky) čekali...
Řekla bych, že právě hodně doufali, že se Thanovo zdraví ve trojce nějak k dobrému vyřeší, no bohužel...![]()
na BSN je vlákno: "Thane died like a badass" podlě mě zemřel spíš jako "dumbass"
jako tu jeho smrt mohli udělat uvěřitelnější, profesionální assassin a pošel na taktiku "bodnu do kabátu a v něm chlap"![]()
No, mělo by se brát i v úvahu že byl smrtelně nemocen a to špatným okysličením tkání. Svaly bez dostatečného množství kyslíku ztrácí výdrž, sílu, rychlost a to nemluvě o nervové soustavě která bez kyslíku nepřežije než pár vteřin. Thane byl již na sklonku života a rozhodně nemohl trénovat jako dřív. Být to někdo jiný byl by uvázán na lůžko. Jak již Thane řekl, tak byl ve značné fyzické nevýhodě. Mylsete si co chcete. Já ho i obdivuju za to co tam předvedl!!!
No, netvrdím že to bylo to nejlepší co z toho mohl Bioware dostat, (některé části hry jsou děsně provedenýjeňa_cz píše: ..........
..........
..........
já nemám na mysli fyzickou nevýhodu to ani v nejmenším, ale kdybys ses měl prát s chlapem co má v ruce katanu (já vim není to katana, ale neznám ten spravnej nazev) ...s chlapem co má v ruce katanu, jaká je šance že se proti němu s pistolí v ruce rozběhneš, s pistolí v ruce, proste stupidita největší....
To je mi moc líto.Ori píše:A taky jsou tam další tři lidi s bouchačkou, který na to jenom přihlíží. V jednu chvíli se objeví asi tři metry od něj a když ho odhodí, tak je také vhodná chvíle střílet. A obzvlášť pokud je moje LI, tak mi to přijde jako velký trapas ani jednou nevystřelit. Prostě celkové mi přijde, že je to udělané za účelem hlavně se Thana zbavit za každou cenu a ani to nemusí vypadat logicky.