Sám sem uvažoval že v nejbližších dnech tenhle těma vytvořím ale říkal sem si že trochu počkám až tu budu díl a budu mít víc komentu. Tak teď sem aspoň mužu nahodit nějaký obrázky mojí oblíbený LI ( Muj Shepy měl vždycky romanci s Ash )
..nejlepší je asi ten poslední. Ovšem, tam mi u Ash nesedí ten vosí pas (a opravdu je zbroj Phoenix tak přiléhavá?)...třetí docela ujde, i když...no, ujde. Dvojka je dobrá.. (ta zbraň je větší než ona! )
...a první obrázek je pěknej...líbí se mi...proč asi...no jó, Ashley-Sheppard o víkendu v něčem trefila hřebíček na hlavičku...
naprosto souhlasím ...nedá se najít podobnej obrázek i pro Kaidana? ikdyž silně pochybuju, že by se z jeho jména dal nějak zmastit dvojsmysl jak v tomto případě
Hany píše:naprosto souhlasím ...nedá se najít podobnej obrázek i pro Kaidana? ikdyž silně pochybuju, že by se z jeho jména dal nějak zmastit dvojsmysl jak v tomto případě
Naprosto nesouhlasím
jakou "Ash" nebo spíše její část máte nejraději?
Drsnou vojandu, co občas hodí nějakou tu hlášku?
Nebo věřící Ash, která na "Vás" (vašeho Shepa) čeká na druhé straně?
Co mě na tom udivuje, je to, že to asi musel spáchat Kaidan fandom tam podobné vtípky typu I left Ash-lay on Virmire lítají už celkem dlouho... jako já bych ji tam dobrovolně nenechala, mít tu možnost, tak tam zůstává Liara.
Sadene píše:Co mě na tom udivuje, je to, že to asi musel spáchat Kaidan fandom tam podobné vtípky typu I left Ash-lay on Virmire lítají už celkem dlouho... jako já bych ji tam dobrovolně nenechala, mít tu možnost, tak tam zůstává Liara.