Už teď jsem zvědavý, co nám v BioWare zase vymyslí za víkendovou výzvu. Ale vzhledem k tomu, že většina těchto challengí se dá splnit velmi rychle a jednoduše, tak jsem si řekl...:
Proč neudělat nějakou komplexnější víkendovou operaci třeba čistě pro členy tohoto fóra, která by se "plnila" souběžně s tou oficiální?
No a ta "akce" by nesla název..
GRILOVAČKA SE VČELAMI

"Do soustav Terminus s největší pravděpodobností vniklo větší množství nepřátel. Poslední zprávy se zmiňují o skutečnosti, že posily by mohly zahrnovat všechny známé nepřátelské jednotky.
Je třeba učinit nepřátelským aktivitám přítrž hned v zárodku, pokud v těchto místech nechceme v budoucnu čelit nějakým nepříjemným překvapením.
Do akce se vydávají hlavně vorchové spolu s dalšími plamenometčíky, kterým boj v těchto místech vyhovuje. Jejich jediným úkolem je všechny nepřátele upéct. Spálit na uhel."
...bylo by třeba splnit 8 bronzových, 8 stříbrných a 8 zlatých misí na hazardní verzi Firebase Glacier.
...na každé úrovni by bylo 8 misí - bojovat tedy 2 krát proti každé ze čtyř nepřátelských frakcí.
...jednotky by tvořily výhradně postavy s plamenometem (Vorchové - voják a sentinel, Gethský voják).
...aby byl zápas započítán, musí se ho účastnit minimálně 2 lidé odsud z fóra (samozřejmě s plamenomety). V týmu nesmí být jiná postava.
...akce byla ve stejnou dobu jako oficiální operace, tj. začátek - pátek 19:00/konec - pondělí 19:00
...mohlo by to být už tenhle víkend
...jak by se to plnilo? Po úspěšném dokončení zápasu se buď sem na fórum nebo mě ve formě PM pošle screenshot konečné tabulky, kde je vidět lokace mise, nepřítel, úroveň a také třídy, se kterými hráči hráli (jenom třídy - víc to upřesnit nemůžu).
...pokud to bude platné, započítám to. Znovu připomínám, že by bylo třeba splnit 8x bronz, 8x stříbro a 8x zlato - dva zápasy na obtížnosti proti každé frakci.
(rád si poslechnu nějaké připomínky a výtky, pokud se nějaké najdou)
Nedostanete ode mě Commendation Pack. Ale pokud bude akce úspěšná, po jejím skončení sem dám nějaký malý artwork, který vám ji bude připomínat a který si třeba budete moct dát do podpisu.
Tak co myslíte, zvládli bychom to?