Default femshep,....and Maleshep
Re: Default femshep,....and Maleshep
my favourite story 

moje femshep, jedna z mnoha, monumentalně ale používám default

jeňa_cz píše:moje femshep, jedna z mnoha, monumentalně ale používám default![]()

nj já blbec si koupil to léčidlo v ME2 aby mě ty jizvy zmizelyOri píše:jeňa_cz píše:moje femshep, jedna z mnoha, monumentalně ale používám default![]()
Ta je naprosto parádní!!! Fakt že jo. Kam se na ní hrabe defaultka. Jenom škoda, že nemá červený oči a jizvy
![]()

A taky vypadá, že je paragonjeňa_cz píše:nj já blbec si koupil to léčidlo v ME2 aby mě ty jizvy zmizelyOri píše:jeňa_cz píše:moje femshep, jedna z mnoha, monumentalně ale používám default![]()
Ta je naprosto parádní!!! Fakt že jo. Kam se na ní hrabe defaultka. Jenom škoda, že nemá červený oči a jizvy
![]()

já hraju paragadeOri píše:A taky vypadá, že je paragonjeňa_cz píše:nj já blbec si koupil to léčidlo v ME2 aby mě ty jizvy zmizelyOri píše:jeňa_cz píše:moje femshep, jedna z mnoha, monumentalně ale používám default![]()
![]()

Tak to moc dobře znám, ačkoliv u mě je to spíš renegonjeňa_cz píše:já hraju paragadeOri píše:A taky vypadá, že je paragonjeňa_cz píše:nj já blbec si koupil to léčidlo v ME2 aby mě ty jizvy zmizelyOri píše:jeňa_cz píše:moje femshep, jedna z mnoha, monumentalně ale používám default![]()
![]()

Ozvěny minulosti...

Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
tohle je užasnej obrázek, mám ho v oblíbených na DABatouT101 píše:Ozvěny minulosti...
http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2010/ ... 306crm.jpg

Naposledy upravil(a) jeňa_cz dne pon 25. úno 2013 17:18:34, celkem upraveno 1 x.
ach, můj kanón

Fckn awsome! Škoda že tam není víc situací to by bylo asi už moc přeplácané ,ale pořád super!BatouT101 píše:Ozvěny minulosti...

Shepardina "grupa"

Tak jsem konečně rozchodil podobný účes jak jsem měl v ME2
..sice bugnutý trošku stíny mám nevím proč ale co už.

- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ta defaultní nelíbí - jako ve hře myslím, ty fanarty jsou boží.
No, tak v 95% sem hrála za ženskou
za sheparda snad jenom 2x a ME3 ani jednou.
No, tak v 95% sem hrála za ženskou

Kdo je tím strašlivým vetřelcem, co tak náhle se vetřel sem?