Nicméně jsem zvědavá na výsledky a jak se s tím poperete!

Sadene píše:No jako zaujal jsi mě s tím... na jednu stranu bych do toho šla, ale zas to nechci nikomu kazit![]()
Nicméně jsem zvědavá na výsledky a jak se s tím poperete!
You son of a b!tch.Swen von Walhallion píše:Well ja ti to budu s radosti kazit, to mi de jinak sem furt lama i kdyz se mi nedavno povedl peknej kousek sice sme kvluli tomu nedaly jeden gold ale zavrel sem celou partu v reactoru
Tým Aliens nemá problém počkat, hlavně aby nás nakonec bylo dost, abychom to mohli pořádně roztočitHonzaleco píše:...tak zatím to vyzerá, no... Asi posunu uzávěrku přihlášek do neděle 10. března (btw. ten víkend bude výročí ME3) - to by znamenalo, že dvojice můžou nahlašovat účast ještě čtrnáct dní. Kontaktuju přímo 9. brigádu a několik dalších hráčů multiplayeru a uvidíme. Snad nás bude víc...
...chtěl bych poprosit tým Aliens ještě o strpení...s účastí to vypadá tak, jak to vypadá..tak jsem se rozhodnul ještě chvilku počkat.
...dodatečné info o ocenění pro vítěze, o kterém stále uvažuji...mělo by to nějakou virtuální podobu a týkalo by se to BioWare. Copak by to mohlo být?-> Nikdo z vítězné čtyřky by nepřišel zkrátka. <-
Jo a ještě... Přihlašuji 2. dvojici - Honzaleco & plynarCZE: Název našeho týmu bude "Ezekiel 25:17" (kdo ví, ví...pro ostatní: není to vlastně nic důležitého).
A já se tě snad neptal?Swen von Walhallion píše:no ke me se taky jeste nikdo nehllasi ...... asi sem moc silenej ...
Nope....qqy píše:A já se tě snad neptal?Swen von Walhallion píše:no ke me se taky jeste nikdo nehllasi ...... asi sem moc silenej ...
Ale jo, ptal. Na Skypu, tebe a Honzy společně.Swen von Walhallion píše:Nope....qqy píše:A já se tě snad neptal?Swen von Walhallion píše:no ke me se taky jeste nikdo nehllasi ...... asi sem moc silenej ...
Data not found.qqy píše:Ale jo, ptal. Na Skypu, tebe a Honzy společně.Swen von Walhallion píše:Nope....qqy píše:A já se tě snad neptal?Swen von Walhallion píše:no ke me se taky jeste nikdo nehllasi ...... asi sem moc silenej ...
Defenderon píše:Asi bude mnohem důležitější najít si parťáka ke kterýmu se připojím než s kým bych rád hrál
Ale taky se rád přidám
Takže Ještě nemáš dvojici ? SEL bys do toho teda se mnou??Swen von Walhallion píše:no ke me se taky jeste nikdo nehllasi ...... asi sem moc silenej ...
dancer píše:Takže Ještě nemáš dvojici ? SEL bys do toho teda se mnou??Swen von Walhallion píše:no ke me se taky jeste nikdo nehllasi ...... asi sem moc silenej ...