Datum vydání nových DLC
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Datum vydání nových DLC
qqy píše:Podívejte se pořádně, co je vzadu na tom obrázku s tím kroganem.
no oko vidi to co videt chce a i kdzy oko vidi gethskyho colose nebo neco na ten zpusob verze b) geth juggernaut je mnooohme pravdepodobnejsi
- viiitezslav
- Desátník
Taky jsem si všiml, že je tam EDI, konkrétně v tom jejím novém AA obleku.qqy píše:Podívejte se pořádně, co je vzadu na tom obrázku s tím kroganem.
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
...budete někdo koukat na večerní stream k multiplayerovému DLC?
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
nenenene, nebudu se spoilerovat 

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
a kdo mi v tom zabrani kotelnikujeňa_cz píše:nenenene, nebudu se spoilerovat

Jinak, k tomu DLC Citadela.... bojová aréna, vlastní byt... hmm, to už někde bylo...
Počítám, že ta bojová aréna asi bude něco, jako Pinnacle Station.
Počítám, že ta bojová aréna asi bude něco, jako Pinnacle Station.
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
jinak po tom co naistalujete Reckoning DLC, prvni vec co udelejte tak sup do obchodu prej tam bude cekat prekvapko 

zdroj
EDIT update ma probehnout kolem poledne PST takze kolem 9 vecer CET ....

zdroj
EDIT update ma probehnout kolem poledne PST takze kolem 9 vecer CET ....
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
nejaky info ohledne kolektor adepta:
Vzheld je upravitelny , jako svetla sou brany oci
Dark sphere: Vystreli pomalu se pohybujici kouli temne energie ( tfuj to zni jak SW) ktera palikuje DOT na vechny cile ktere zasahne. Kouli je mozno v kteremkoli okamziku odpalit pro zpusobeni masivniho poskozeni. CD se aplikuje jen v pripade ze je odpalena.
Vsechny vetve schopnosti jsou zamereny na dmg/ dosah/ a trvani DOT. Jde o ciste dmg schopnost
Seeker Swarm
Vyvola 3 roje okolo hrace ( podobne jako bio orb u voluse to zni) a pje mozno kazdy samostatne odpalit na nepritele a zpusobit mu tak zraneni a zpomalit ho. Vetev 5A dava +10% DR za kazdy aktivni roj ostatni vetve zvysuji dmg nebo zpomaleni vetev 6a prida dalsi roj
Vengeful Ancient Passive:
bonus na kolektorske /protheanske zbrane
Ancient Warrior (Fitness)
Pouziti heavy melee ma zanasledek prechod do modu Ascenion Stance na kratky casovy usek ktery zvysuje dmg a zkracuje recast za cenu snizeni odolnosti proti zraneni - zakladni penalizace je 20 a muze byt zvysena na 40% za cenu vyrazneho dmg bonusu a recast bonusu
Health/Barrier
500/750
a jeste neco k lore
Background:
When the Reaper-killer known as Leviathan fought the Collectors, it severed their connection to Harbringer with a thrall device. Most Collector forces died as a result, but a few survived. Now, these rare individuals fight for the memory of their people, a proud race broken by the Reapers.
Protheans appointed avatars to embody and model a single virtue for their society. The Awakened Collectors' virtue is vengeance.
-Forewing Leap
-Ascension Mode
-Vengeful Strike
Vzheld je upravitelny , jako svetla sou brany oci
Dark sphere: Vystreli pomalu se pohybujici kouli temne energie ( tfuj to zni jak SW) ktera palikuje DOT na vechny cile ktere zasahne. Kouli je mozno v kteremkoli okamziku odpalit pro zpusobeni masivniho poskozeni. CD se aplikuje jen v pripade ze je odpalena.
Vsechny vetve schopnosti jsou zamereny na dmg/ dosah/ a trvani DOT. Jde o ciste dmg schopnost
Seeker Swarm
Vyvola 3 roje okolo hrace ( podobne jako bio orb u voluse to zni) a pje mozno kazdy samostatne odpalit na nepritele a zpusobit mu tak zraneni a zpomalit ho. Vetev 5A dava +10% DR za kazdy aktivni roj ostatni vetve zvysuji dmg nebo zpomaleni vetev 6a prida dalsi roj
Vengeful Ancient Passive:
bonus na kolektorske /protheanske zbrane
Ancient Warrior (Fitness)
Pouziti heavy melee ma zanasledek prechod do modu Ascenion Stance na kratky casovy usek ktery zvysuje dmg a zkracuje recast za cenu snizeni odolnosti proti zraneni - zakladni penalizace je 20 a muze byt zvysena na 40% za cenu vyrazneho dmg bonusu a recast bonusu
Health/Barrier
500/750
a jeste neco k lore
Background:
When the Reaper-killer known as Leviathan fought the Collectors, it severed their connection to Harbringer with a thrall device. Most Collector forces died as a result, but a few survived. Now, these rare individuals fight for the memory of their people, a proud race broken by the Reapers.
Protheans appointed avatars to embody and model a single virtue for their society. The Awakened Collectors' virtue is vengeance.
-Forewing Leap
-Ascension Mode
-Vengeful Strike
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak jsem čekal. Za vším stojí Levi. 

Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Swen von Walhallion píše: a jeste neco k lore
Background:
-Forewing Leap
-Ascension Mode
-Vengeful Strike
dobrej lore breaker, asi zapoměli co říkal Mordin v ME2, kolektoři mají stejny DNA jako protheani ale to je všechno co mají společnyho, nemají kulturu, pocity, jsou to spíš huskové, nástroje, než otroci, neví že byli protheani, dělají jen to pro to byly vytvořeni
achjo... další důkaz že ME3 MP nemá s lore mass effectu nic společnyho
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
jinak pokud ma nekdo furt potize se stahovanim tak Bryan Jonson radi:
If you are still having an issue
You can Download from here
http://www.mediafire.com/?d8h9veb71kmfd08" onclick="window.open(this.href);return false;
Extract it into Mass Effect 3\BIOGame\DLC
Launch the game, and have fun
I do recommend you check the store periodically though to download it officially
If you are still having an issue
You can Download from here
http://www.mediafire.com/?d8h9veb71kmfd08" onclick="window.open(this.href);return false;
Extract it into Mass Effect 3\BIOGame\DLC
Launch the game, and have fun
I do recommend you check the store periodically though to download it officially
Takže moje bilance: Postavových balíčků nebo PSP: 15 - Počet získaných nových postav: 0
V gift packu sexbot...
nakonec mi ještě padl ten geth a turianka, ale stálo mě to pár BW bodů

Nejlepší byl postavový balíček, kde mi padly 2 ultra rare zbraně
V gift packu sexbot...
nakonec mi ještě padl ten geth a turianka, ale stálo mě to pár BW bodů

Nejlepší byl postavový balíček, kde mi padly 2 ultra rare zbraně

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já takyAshley-Sheppard píše:giftpack: Geth Juggernaut

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam vcsechny novy postavy na max zbrane ty rare a dokonce sem chytl UR Lancer