Právě bylo zpřístupněno poslední singleplayerové DLC k Mass Effect 3
Každopádně za chvíli bude k dispozici Livestream pro ty z vás, co ještě váhají.

Promiň, ale mě to píše cenu 1200 na Originu klidně ti pošlu prt.sc.Green píše: Právě bylo zpřístupněno poslední singleplayerové DLC k Mass Effect 3. Kupodivu, původně se debatovalo o ceně 1200 MS pointů (15$), ale nakonec stojí jen 800 pointů (10$).
Každopádně zachvíli bude k dispozici Livestream pro ty z vás, co ještě váhají.
Díky moc za Stream-začátek sem sice nechytil i tak parádaGreen píše:
Právě bylo zpřístupněno poslední singleplayerové DLC k Mass Effect 3. Kupodivu, původně se debatovalo o ceně 1200 MS pointů (15$), ale nakonec stojí jen 800 pointů (10$).
Tak stream byl delší (neviděl sem ho od začátku a stejně sem viděl 3 a půl hodiny tuším), ale ty 3 hodinky to mít budeLudo píše:Kolko tam je asi hodín obsahu?
Má omluva, dostal jsem slevu od Originu kvůli nedávným problémum se hrou, tudíš se mi tam zobrazovala jiná cenaJiAliZe píše:Promiň, ale mě to píše cenu 1200 na Originu klidně ti pošlu prt.sc.Green píše: Právě bylo zpřístupněno poslední singleplayerové DLC k Mass Effect 3. Kupodivu, původně se debatovalo o ceně 1200 MS pointů (15$), ale nakonec stojí jen 800 pointů (10$).
+/- 5 hodin, čistě příběhovou linku ale zmákneš i za míň.Ludo píše:Kolko tam je asi hodín obsahu?
Ano, na twitchi mám skoro 4 hodiny, ale ještě mi tam přebíva nějaký obsah (konverzace, mini-hry, arena apod.)tunerrw píše:Tak stream byl delší (neviděl sem ho od začátku a stejně sem viděl 3 a půl hodiny tuším), ale ty 3 hodinky to mít budeLudo píše:Kolko tam je asi hodín obsahu?
hmm to je unfair ja mel problemy se hrou taky a slevu sem nedostal .....Green píše:Má omluva, dostal jsem slevu od Originu kvůli nedávným problémum se hrou, tudíš se mi tam zobrazovala jiná cenaJiAliZe píše:Promiň, ale mě to píše cenu 1200 na Originu klidně ti pošlu prt.sc.Green píše: Právě bylo zpřístupněno poslední singleplayerové DLC k Mass Effect 3. Kupodivu, původně se debatovalo o ceně 1200 MS pointů (15$), ale nakonec stojí jen 800 pointů (10$).
Pěkný... Že já blb hledal pomoc přes google kdybych šel na podporu sleva mohla kápnoutSwen von Walhallion píše:hmm to je unfair ja mel problemy se hrou taky a slevu sem nedostal .....Green píše:Má omluva, dostal jsem slevu od Originu kvůli nedávným problémum se hrou, tudíš se mi tam zobrazovala jiná cenaJiAliZe píše:Promiň, ale mě to píše cenu 1200 na Originu klidně ti pošlu prt.sc.Green píše: Právě bylo zpřístupněno poslední singleplayerové DLC k Mass Effect 3. Kupodivu, původně se debatovalo o ceně 1200 MS pointů (15$), ale nakonec stojí jen 800 pointů (10$).