Inu pokud by jí člověk znal a miloval tak i s tímto osudem bych se smířil.Swen von Walhallion píše:nicotna to dan zato co ziskas
Subject Zero
Re: Subject Zero
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Před nebo potom sexu?BatouT101 píše:Stejně tak máš šanci že tě roztrhá na kousíčky!!!JiAliZe píše:Potetovaná dívka hledá muže, SEX zaručen! Jack

během sexuJiAliZe píše:Před nebo potom sexu?BatouT101 píše:Stejně tak máš šanci že tě roztrhá na kousíčky!!!JiAliZe píše:Potetovaná dívka hledá muže, SEX zaručen! Jack
žeJiAliZe píše:to zní tak sexyjeňa_cz píše: během sexu
hlavně že fungujeSadene píše:![]()
![]()
![]()
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
Nejhezčí holka z ME 
přesně takKaliya píše:Nejhezčí holka z ME
Jako nejlepší je Kasumi a tý neni vidět celý obličej, třeba je hezčí:)jeňa_cz píše:přesně takKaliya píše:Nejhezčí holka z ME
kasumi mi nesedí povahově, Jack je skvělá, hrozně mě bavilo dovídat se o ní víc, je to nejlepší LI pro maleshepaKaliya píše:Jako nejlepší je Kasumi a tý neni vidět celý obličej, třeba je hezčí:)jeňa_cz píše:přesně takKaliya píše:Nejhezčí holka z ME
Jo mě právě Kasumi přišla fajn, Jack na mě byla taková moc spratkovitá a sprostá 
protože si držela lidi od těla za to co jí udělaliKaliya píše:Jo mě právě Kasumi přišla fajn, Jack na mě byla taková moc spratkovitá a sprostá
ale jak ji člověk poznal dokázal si ji zamilovat protože ona byla oběť a tak se dalo pochopit proč se chovala jak se chovala
Jasný, ale já na ní byla celou dobu hodná, tak mohla ukázat trochu slušnosti 
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
zase kasumi byla takovy ticha mys v pozadi co si sla za svym a nic ji od toho neodradilo proste zvlastni a tajemna, kdezto jack drsna a přímá
Nj Kasumi je moje BFF
No a Jack alespoň nikdo neslyší nadávat z toho sklepa