Multiplayer seznamka
Re: Multiplayer seznamka
Můj nick je SwemCZ
Moje schopnosti stačí na hraní Stříbra (zlato jsem nezkoušel,ale kdyby byl dobrý tým,proč ne)
Moje schopnosti stačí na hraní Stříbra (zlato jsem nezkoušel,ale kdyby byl dobrý tým,proč ne)
můj nick: jan89_cz
mám pouze 88 přátel, potřebuju se dostat na stovku
džast kiding, rád si zahraju (pokud se připojíme)
jsem taky z 9. brigády bla bla bla komunikujem přes Mumble tzv. "mumlák"
mám pouze 88 přátel, potřebuju se dostat na stovku
džast kiding, rád si zahraju (pokud se připojíme)
jsem taky z 9. brigády bla bla bla komunikujem přes Mumble tzv. "mumlák"
-
- Vojín
Můj je therazor1989 )
Origin : dmd074
Hraju ode dneška takže jsem docela noob nemám zatím nic ,ale rád si zahraju s každým
Edit : Díky za radu
Hraju ode dneška takže jsem docela noob nemám zatím nic ,ale rád si zahraju s každým
Edit : Díky za radu
Naposledy upravil(a) dmd074 dne stř 06. úno 2013 18:22:00, celkem upraveno 1 x.
Krogan Battlemaster s velkým hrbem a vlastním kranttem, hledá plodné samice za účelem společných extrakcí
Hraju Bronz, Stříbro a občas Gold-Geth
Origin ID: JiAliZe_CZ
Hraju Bronz, Stříbro a občas Gold-Geth
Origin ID: JiAliZe_CZ
Naposledy upravil(a) JiAliZe dne pát 15. úno 2013 23:13:45, celkem upraveno 1 x.
Poprosím držte se tématu mp Seznamka, tím pádem posílejte Nick na Originu popř malý popisek typu: Jsem na Originu "Pepa_007" a hraju rád silver. -Toto je jen ukázka nemusíte to dodržovat přesně.
Na klávosení o MP si založte topic/využíjte již založeného ať tu není bordel potom.
/téma pročištěno
Na klávosení o MP si založte topic/využíjte již založeného ať tu není bordel potom.
/téma pročištěno
-
- Vojín
Origin ID : AirshatterSVK
Pridávam sa do boja, ak by dakto potreboval pomoc a chýbal mu člen do party
Pridávam sa do boja, ak by dakto potreboval pomoc a chýbal mu člen do party
Ahoj všem
Vanguard N7 Slayer
Gold a Platina, ale klíďo sem tam i slabší.
Origin ID: PJYenear
Už se těším na boj
Vanguard N7 Slayer
Gold a Platina, ale klíďo sem tam i slabší.
Origin ID: PJYenear
Už se těším na boj
Ahoj, přidávám se do seznamky
ID : torvenral
platforma : PC
N7: 2500+ něco málo
zvládnu všechny obtížnosti bez problému
hraju za to co mě zrovna baví
nemám ještě vymaxované UR, ale i tak mám pár dobrých zbraní
mám docela nouzi o kvalitní spoluhráče, tak se mi klidně ozvěte a můžem zahrát
ID : torvenral
platforma : PC
N7: 2500+ něco málo
zvládnu všechny obtížnosti bez problému
hraju za to co mě zrovna baví
nemám ještě vymaxované UR, ale i tak mám pár dobrých zbraní
mám docela nouzi o kvalitní spoluhráče, tak se mi klidně ozvěte a můžem zahrát
origin ID: Mnemeth
Hraji bronz, silver a občas i gold
Hraji bronz, silver a občas i gold
Ahoj tak se taky přidám...
ID: Sphingo_cz
platforma: PC
N7:5200(21.2.2013)
Hraju jakoukoli obtížnost a střídám postavy náhodně.
ID: Sphingo_cz
platforma: PC
N7:5200(21.2.2013)
Hraju jakoukoli obtížnost a střídám postavy náhodně.
jestli tu je někdo kdo hraje na PS3 at se ozve
http://social.bioware.com/n7hq/?name=ji ... atform=ps3
http://social.bioware.com/n7hq/?name=ji ... atform=ps3
Hraju prakticky především za biotiky, ale poslední dobou čas od času zkouším i jiné classy (kvuli challenges). Ale jak kolem mĕ nĕco každou chvíli modře nevybuchuje, začínám být nervózní. Moje zbraňová výbava ještĕ neni nic moc, takže se vĕtšinou spoléhám na schopnosti.
Nejradĕji bĕhám s N7 Fury.
Hledám lidi, se kterýma bych si mohla zahrát jakoukoliv obtížnost. Na platinu jsem si zatim ještĕ netroufala, protože bych byla odkázaná na random spoluhráče a to často nedĕlá dobrotu. Jinak na silver i gold jsem už zvyklá a oboje jsem schopná bez vĕtších problémů uhrát. Vĕtšinou, teda.
Moje origin ID je valleniel.
http://social.bioware.com/n7hq/?name=va ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejradĕji bĕhám s N7 Fury.
Hledám lidi, se kterýma bych si mohla zahrát jakoukoliv obtížnost. Na platinu jsem si zatim ještĕ netroufala, protože bych byla odkázaná na random spoluhráče a to často nedĕlá dobrotu. Jinak na silver i gold jsem už zvyklá a oboje jsem schopná bez vĕtších problémů uhrát. Vĕtšinou, teda.
Moje origin ID je valleniel.
http://social.bioware.com/n7hq/?name=va ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false;
I'm sad hanar can't wear sweaters.
-
- Vojín
Zdravím. Rád bych tu našel pár schopných hráčů, kteří by se mnou absolvovali aktuální výzvu na platinové obtížnosti (Loadstar - insanity). Zkoušel jsem hrát s náhodnými hráči, ale nejdál jsme se dostali na 8 vlnu - čili do extrakce pořád daleko . Osobně teď hraju nejčastěji Silver a Gold - nezáleží na mapě ani nepříteli.
Origin ID: Mr_JayZmen
N7: momentálně asi 1998
postava: preferuji turianského sentinela
Hraju hlavně v podvečerních a večerních hodinách (cca 19:00 - 22:00) - není pro mě problém po domluvě hrát třeba i ve 2:00 jako dnes
Jsem zaregistrován i u 9. brigády, ale se zapnutým mumlákem mi z nějakého důvodu nejde spustit ME3.
Kdo by měl zájem dotáhnou absolutního nováčka na platině až do úspěšného vyzvednutí, nechť si mě na Originu přidá do přátel.
Origin ID: Mr_JayZmen
N7: momentálně asi 1998
postava: preferuji turianského sentinela
Hraju hlavně v podvečerních a večerních hodinách (cca 19:00 - 22:00) - není pro mě problém po domluvě hrát třeba i ve 2:00 jako dnes
Jsem zaregistrován i u 9. brigády, ale se zapnutým mumlákem mi z nějakého důvodu nejde spustit ME3.
Kdo by měl zájem dotáhnou absolutního nováčka na platině až do úspěšného vyzvednutí, nechť si mě na Originu přidá do přátel.
Čau
Hledám parťáka kterej by se mnou hrál multiplayer.
V multiplayeru jsem nováček a chtěl bych si s někim zahrát protože mě nebaví hrát s hráčema z jinejch zemí.
Muj origin nick: Ravenn3
Budu rád za všechny který mě nějakym způsobem kontaktujou.
Hledám parťáka kterej by se mnou hrál multiplayer.
V multiplayeru jsem nováček a chtěl bych si s někim zahrát protože mě nebaví hrát s hráčema z jinejch zemí.
Muj origin nick: Ravenn3
Budu rád za všechny který mě nějakym způsobem kontaktujou.
Čau
Jsem relativně nováček a tak hraju jen bronz a silver
Můj nick na originu: Arakalath
http://social.bioware.com/n7hq/home/ove ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem relativně nováček a tak hraju jen bronz a silver
Můj nick na originu: Arakalath
http://social.bioware.com/n7hq/home/ove ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false;
Po všechny koho to baví doporučuji se podívat do vlákna 9. Brigády neb s námi se dá hrát vše a je zábava.
TenzoCZ
Velitel brigády
TenzoCZ
Velitel brigády
Nick na Originu stejnej jako tady: Matis1412
Kdo chcete, přidejte si mě, hraju spíš jen tak pro zábavu, když se sejde dobrá parta, nebráním se Goldu, potažmo Platinum.
Kdo chcete, přidejte si mě, hraju spíš jen tak pro zábavu, když se sejde dobrá parta, nebráním se Goldu, potažmo Platinum.
Zdravím
Origin: Tensa_Cz
Mám celkem hodně dobré zkušenosti, ale se zbraněmi to je horší většinou chodím Silver, ale ani Goldu se neobrátím zády.
Origin: Tensa_Cz
Mám celkem hodně dobré zkušenosti, ale se zbraněmi to je horší většinou chodím Silver, ale ani Goldu se neobrátím zády.
JSme 3 a nejde nám hrát spolu tak kdyby se někdo chtěl stát čtvrtým aby jsme si mohli zahrat tak se prosim ozvete mám tam 8vasa8