nejde o to napsat jiný názor, jde o to, nepsat sem haterský názory. Ano, moje reakce možná byla přehnaná, ale já občas jsem taková, zvlášť když si "chráním" to, co mám ráda. Spousta z vás ho nechává umřít na Virmiru, já tam nechávám Ashley, fajn, ale jsou tací, kteří Kaidana zesměšňují a uráží, a to je to, co nehodlám a ani nechci překousnout.
tygerd píše: Pokud opravdu dostávate záchvaty nenávisti vůči těm, kteří nemají shodné priority a preference jak vy sami, obvzláště když se jedná o fiktivní postavu ve sci-fi univerzu, tak jsem asi zvolil špatné fórum. Podle vaších reakcích aby měl člověk strach napsat jiný názor.
jiný názor napsat můžeš, ale jak říkám, začneš jej urážet nebo zesměšňovat a pak bude opět moje reakce přehnaná. Prostě je možná lepší vyhnout se nějakým haterským postům. Já je taky nepíšu, ačkoli bych na adresu Liary a Tali měla hoooodně moc haterských postů, takže po vás jen chceme, abyste se tomu taky vyhnuli, nic víc.
tygerd píše: Anyway, z gameplay stránky, Kaidana jsem pro svou Shepardovou zvolil jako partnera takže jsem si prošel všechny jeho konverzace, tudíž alespoň o mě se nedá říct, že nevím kdo to je a jaký je. Pouze pro přehled, abyste si nemysleli, že je to můj pokusný terč pro účinky bomb.
to jsi zřejmě jeden z mála