http://insidemovies.ew.com/2013/02/06/s ... boba-fett/" onclick="window.open(this.href);return false;

a Qui-Gonvalleniel píše:Já mám Star Wars docela ráda. Samozřejmĕ to má svý mouchy a wtf momenty, ale to jsem schopná ještĕ do jistý míry skousnout. Jak už bylo řečeno, je to hold taková pohádka, kde se tvůrce nejspíš na začátku furt nemohl rozhodnout, jestli chce příbĕh ze starý doby a nebo budoucnosti a tak to nakonec smíchal. To mi taky trochu vadí, že se to tam nĕkdy bije.
Mimoto mi z tĕch nejnovĕjších jednička přijde daleko lepší než dvojka a to je docela nepopulární názorTrojku jsem vidĕla snad jenom jednou nebo dvakrát a stačilo mi to. Já jsem mĕla vůči Anakinovi averzi už celej film před tim a dívat se znova, jak se chová jako hovado a masakruje malý dĕti, fakt nemusim.
Navíc mi přijde, že jedinej jedi, který v celý serii za nĕco stál, byl Obi-wan.
Jo! Ten ale byl bohužel jenom v jednom filmu.Sadene píše:
a Qui-Gon![]()
![]()
Jinak já hlavně nesnáším děcko Anakina, z toho bych prostě blila... zato Hayden na temné straně je prostě sexyAle jako jo... vraždění dětí fakt nemusím a závěr trojky vždycky obrečím
Swen von Walhallion píše:jo ten film byl fajn i kdyz ja ho mam radsi v tech vaznejsich rolich ty mu dle me sedej vic