Samantha Traynor
Re: Kelly Chambers a Samantha Treynor
tady máte Traynorovou

No to já taky ale bohužel bych nesplňoval žádná její kritéria jejího vkusu.Sadene píše:Já bych šlka do Traynorové hned![]()
....
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Valleniel approves.Sadene píše:Já bych šla do Traynorové hned![]()
I'm sad hanar can't wear sweaters.
Treynorka je nejvíc "hot" baba aliance a potažmo i posádky Normady(až teda po mé femShep)... kam se na ni hrabou Ashley nebo Liara. Jistě někteří pánové musí litovat, že nejsou její typ...

Já to říkám furt, že Traynorová je jediná ženská Aliance, do které bych šla bez zaváhání...Lady Grey píše:Treynorka je nejvíc "hot" baba aliance a potažmo i posádky Normady(až teda po mé femShep)... kam se na ni hrabou Ashley nebo Liara. Jistě někteří pánové musí litovat, že nejsou její typ...![]()

Asi tak... ale bohužel, moje femShep je navždy zadaná pro jediného...Sadene píše:Já to říkám furt, že Traynorová je jediná ženská Aliance, do které bych šla bez zaváhání...Lady Grey píše:Treynorka je nejvíc "hot" baba aliance a potažmo i posádky Normady(až teda po mé femShep)... kam se na ni hrabou Ashley nebo Liara. Jistě někteří pánové musí litovat, že nejsou její typ...![]()
vlastně asi jediná ženská celkově
![]()
Ale zas tu romanci u baby pěkně odflákli... chci říct, že vztah femShep+Treynor je na rovině maleShep+Cortez... tady u Treynorky máš možnost si s ní jen dát tu společnou sprchu a pak nic (teď nepočítám DLC Citadela)... před základnou Cerbera tě v kajutě nenavštíví... aspoň si to teda takhle četla na Wiki. Ale s Cortezem si zatančí Shep v baru a dají si tam pusu+pak před útokem na Cerberus stráví spolu nějaký ten čásek v kapitánově kajutě.
pro traynorku bych se nechal předělat 
Chtěl jsem to dát k EDI ale sem se to taky hodí. Snad se bude líbit.

A u toho je i krátký Fanfiction příběh EDI a Treynor k obrázku
Close Enough

A u toho je i krátký Fanfiction příběh EDI a Treynor k obrázku
Synthesis - my choice
Samantha Traynor TEST
Hm.... některé obrázky, ale zejmána gify, které jsem viděla k EDI a Traynor... jsou totál nepublikovatelné 

hehe he taky jsme měl to štěstí jich pár vidětSadene píše:Hm.... některé obrázky, ale zejmána gify, které jsem viděla k EDI a Traynor... jsou totál nepublikovatelné
ehm tady není nic vidět takže to projde ne?

zlobivy rybičkySadene píše:Ty rybičky mají ale výhled... a že už toho určitě zažily![]()
Tohle mě dostalo se Samanthout. Spoiler pro ty kteří nehráli Citadel DLC
Obzvláště když našla "holčičí hračky od K.Sanders".
Obzvláště když našla "holčičí hračky od K.Sanders".

hmm, ale ona říká jen girl stuff a zmiňuje nějaké olejíčky.... takže na "holčičí hračky" to nevidím, leda bys ty myslel jiné, než myslím já 

Právě řekne olejíčky prvně atd, a potom ještě dodá něco s hračkama a tou Sanders potom ke konci úplně, ale je na mě brzo takže sem možná zle slyšel nevím 

- hRDLA
- Kontraadmirál
No vzhledem k co potom údajně prováděla s EDI tak bych tomu i věřil 
Bite my shiny Warden ass!
Snad to není moc nevhodné.