Osobně si teda myslím, že problém je někde jinde. Chci říct, že Liara těží VĚTŠINY popularity u mužské komunity hráčů, která je samozřejmě větší něž ta ženská... ( plus od dob Avatara jsou modré mimozemšťanky prostě kurzu...

). A proč by povolná a věčně zamilovaná Liara ( i když její city neopětujete, je na ni vidět, že prostě něco pořád k tomu Shepardovi cítí ) netěžila popularitě... vždyť udělá Shepardovi, co mu/ji na očích vidí. A kdyby jen Shep lusk/a prsty, tak přiletí jak poslušný pejsek. Proč by pak u těch chlapů vlastně populární nebyla, řekla bych, že si jí nejspíš cení pro jiné vlastnosti...

( a ne, že mě teda někdo označí za feministku... to si teda rovnou vyprošuji

)
Mě teda ta její proměna spíše byla dost nepříjemná.... vygradovalo to ve chvíli, kdy v ME3 po léčbě genofágu a sundaní Smrťáka Kalrosem, zajdete k ni do kajuty a ona řekne ty svý info sondě, že ať kouká vyřídit Kroganům, ať se nepřibližují k tomu mrtvému Smrťákovi. Ovšem to řekne takovým tónem, že to těm Kroganům v podstatě nakazuje... já osobně nevím, kdo si k**va myslí, že je, aby říkala, co mají dělat Krogané na SVÉ domovské planetě, ale to že je nějaký průměrný broker (ale ano, jako stínový broker nestála za nic) ji nedává právo rozhodovat o tom, co mají jednotlivé druhy dělat na své planetě. Plus teda ten její komentář, že když je genofág vyléčen, tak už Krogané nemají důvod se držet dál, že? (přitom celou dobu lezla Wrexovi do análu, že si jeho druh lék zaslouží)... na mou duši jsem ji chtěla v tu chvíli jednu vrazit.
P.S. Neříkám, že Liaru nesnáším, prostě na žebříčku popularity v mém případě okupuje poslední příčky (podobně jako Grunt nebo Thane).
Edit - Greene, klidně si ráda nějakou tu urážku na adresu Tali poslechnu (jako třeba, že je to malá kvarianská d*vka, když mi leze do zelí... to neví, že na chlapa kamarádky se nesahá? bych ji přes tu helmu oči vyškrábala)