Ale jinak pěknééé

je to vytržené z kontextu nebojSadene píše:Humans and turians certainly can't have babies!!!!![]()
Ale jinak pěknééé
hňa hňaLady Grey píše:*Slinty slinty slint*![]()
![]()
![]()
na více slov se zmůžu, až si ty obrázky projedu ještě několikrát...
Aha, takže když chlap řekne, že je mimozemšťanka sexy (asarijka, kvarianka...), tak je to v pohodě, normálka jak ve vztahu tak v posteli, co by se mělo dít, že? Když ale jde do jiné rasy ženská, hned je to nepřijatelné, divné nebo cokoliv, co vybočuje z normálu. Chápu, chápu... velice pokrytecké.Levik89 píše:Já nevim... jako Garrus je fajn parťák a je mi sympatickej... ale když si ho představim se ženskou, člověkem... nevidím moc velkej rozdíl v tom, když si vezme ženská do postele velkýho psaProstě skoro zoofilie... ale tak proti gustu...
jsem s Lady-GLady Grey píše:Aha, takže když chlap řekne, že je mimozemšťanka sexy (asarijka, kvarianka...), tak je to v pohodě, normálka jak ve vztahu tak v posteli, co by se mělo dít, že? Když ale jde do jiné rasy ženská, hned je to nepřijatelné, divné nebo cokoliv, co vybočuje z normálu. Chápu, chápu... velice pokrytecké.Levik89 píše:Já nevim... jako Garrus je fajn parťák a je mi sympatickej... ale když si ho představim se ženskou, člověkem... nevidím moc velkej rozdíl v tom, když si vezme ženská do postele velkýho psaProstě skoro zoofilie... ale tak proti gustu...
Zoofilie? Really? I don´t think...
Jop, Mordin vždy pomůže...jeňa_cz píše:jsem s Lady-GLady Grey píše:Aha, takže když chlap řekne, že je mimozemšťanka sexy (asarijka, kvarianka...), tak je to v pohodě, normálka jak ve vztahu tak v posteli, co by se mělo dít, že? Když ale jde do jiné rasy ženská, hned je to nepřijatelné, divné nebo cokoliv, co vybočuje z normálu. Chápu, chápu... velice pokrytecké.Levik89 píše:Já nevim... jako Garrus je fajn parťák a je mi sympatickej... ale když si ho představim se ženskou, člověkem... nevidím moc velkej rozdíl v tom, když si vezme ženská do postele velkýho psaProstě skoro zoofilie... ale tak proti gustu...
já bych chtěl poznat v ME třeba batarianku, a nevidím v tom rozdíl, jasně bylo by to složitější fyzicky s tim turianem/turiankou ale na to máme Mordina
oni hlavně podělali i její vzhled, už ve dvojce když ma garrus romanci tak řika že by turiance pochválil boky a pláty na hlavě nebo tak něco, head fringe bo co, a oni pak udělají turianku a má holou hlavu... jako bioware a konzistence loreLady Grey píše:Jop, Mordin vždy pomůže...jeňa_cz píše:jsem s Lady-GLady Grey píše:Aha, takže když chlap řekne, že je mimozemšťanka sexy (asarijka, kvarianka...), tak je to v pohodě, normálka jak ve vztahu tak v posteli, co by se mělo dít, že? Když ale jde do jiné rasy ženská, hned je to nepřijatelné, divné nebo cokoliv, co vybočuje z normálu. Chápu, chápu... velice pokrytecké.Levik89 píše:Já nevim... jako Garrus je fajn parťák a je mi sympatickej... ale když si ho představim se ženskou, člověkem... nevidím moc velkej rozdíl v tom, když si vezme ženská do postele velkýho psaProstě skoro zoofilie... ale tak proti gustu...
já bych chtěl poznat v ME třeba batarianku, a nevidím v tom rozdíl, jasně bylo by to složitější fyzicky s tim turianem/turiankou ale na to máme MordinaTa rada ohledně Garra... já brečela smíchy snad ještě dobrých deset minut potom.
Díky Mordinovi pak víš, kam máš sáhnout....
![]()
Je fakt škoda, že když v ME vytvořili nějakou rasu, tak je to většinou jen male... a když už vytvořili nějakou Turianku, tak tu chuděru museli zabít.
no ono to jde vidět v tom jednom outfitu Nyreen ale armor je klasickej bez "vypouklin"Sadene píše:Plus jí přidělali opět naprosto logicky prsa![]()
![]()
Tak v tom hábitu to vidět jde, takže prostě prsa má no... weirdjeňa_cz píše:no ono to jde vidět v tom jednom outfitu Nyreen ale armor je klasickej bez "vypouklin"Sadene píše:Plus jí přidělali opět naprosto logicky prsa![]()
![]()
]
na omeze fakt asi dělali idiotiSadene píše:Tak v tom hábitu to vidět jde, takže prostě prsa má no... weirdjeňa_cz píše:no ono to jde vidět v tom jednom outfitu Nyreen ale armor je klasickej bez "vypouklin"Sadene píše:Plus jí přidělali opět naprosto logicky prsa![]()
![]()
]
u hanarky asi ne, ta by měla asi jen ladnější tvary nebo tak něco to by se chtělo zeptat Verči (Valleniel) ona je na ty krakatice expertLady Grey píše:DLC Omega - jiný výraz pro "naprostá zbytečnost"... děs běs.
Jinak mám takový pocit, že kdyby dělali třeba hanarku, elkorku nebo ženskou verzi voluse i u nic by se ty prsa objevily. Prsatá hanarka... to je představa.