Kaidan Alenko
Re: Kaidan Alenko
alistair vyjel po mé trpaslici uchylaák 

Po mé taky, i když byla zadaná... jsem mu pak zlomila srdce, protože jsem nechtěně klikla na možnost, kdy jsem si otevřela romanci i s ním... alespoň mě pak nebolelo srdce, když jsem na sněmu ušetřila Logaina a Alistair odešel se svěšeným ocasem pryč (je pak sranda jak v DA2 nasává u Oběšencejeňa_cz píše:alistair vyjel po mé trpaslici uchylaák

no moje trpaslice si nepomohla nakonec se ji do kalhotek dostala LelianaLady Grey píše:Po mé taky, i když byla zadaná... jsem mu pak zlomila srdce, protože jsem nechtěně klikla na možnost, kdy jsem si otevřela romanci i s ním... alespoň mě pak nebolelo srdce, když jsem na sněmu ušetřila Logaina a Alistair odešel se svěšeným ocasem pryč (je pak sranda jak v DA2 nasává u Oběšencejeňa_cz píše:alistair vyjel po mé trpaslici uchylaák).

jenom tu mou trpaslici vsichni zneužívali

Tak to je hnus!jeňa_cz píše: no moje trpaslice si nepomohla nakonec se ji do kalhotek dostala Leliana![]()

ale já nechtěl ani jednoho z nich jen jsem se k nim choval hezkySadene píše:Tak to je hnus!jeňa_cz píše: no moje trpaslice si nepomohla nakonec se ji do kalhotek dostala Leliana![]()
a furt jsem narážel do oghrena
To je mi náhodička, moje trpaslice byla taky s Lelianou, hlavně teda proto, že to byla tehdy jediná romance, kterou jsem neměla, tak abych to měla všechno pohromadě, tak jsem je dala dohromady. Stejně se mi zdálo, že Leliana je víc na žensky než na mužsky.jeňa_cz píše:no moje trpaslice si nepomohla nakonec se ji do kalhotek dostala LelianaLady Grey píše:Po mé taky, i když byla zadaná... jsem mu pak zlomila srdce, protože jsem nechtěně klikla na možnost, kdy jsem si otevřela romanci i s ním... alespoň mě pak nebolelo srdce, když jsem na sněmu ušetřila Logaina a Alistair odešel se svěšeným ocasem pryč (je pak sranda jak v DA2 nasává u Oběšencejeňa_cz píše:alistair vyjel po mé trpaslici uchylaák).
![]()
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
you need more then some

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
hmm ta kosile je dost udesna brrr
Mně se takové crazy košile líbíSwen von Walhallion píše:hmm ta kosile je dost udesna brrr

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
no tohle neni zadna krazy kosile podle, kalsickej western style to je jen nevim jestli je to nasvicenim nebo cim ale proste mi k nemu nesedi barevne
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak to není klasický western styl ani omylemSwen von Walhallion píše:no tohle neni zadna krazy kosile podle, kalsickej western style to je jen nevim jestli je to nasvicenim nebo cim ale proste mi k nemu nesedi barevne

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
kostkovan kosile je wester klasika pfůůůůů ty vysivany sou vejmysl az z dvacatyho stoleti 

že je něco kostkované, neznamená, že je to western... co by na to řekli Angličani???Swen von Walhallion píše:kostkovan kosile je wester klasika pfůůůůů ty vysivany sou vejmysl az z dvacatyho stoleti

Vždyť je ta košile super. A westernová mi teda fakt nepřijde. 

I'm sad hanar can't wear sweaters.
Přesněvalleniel píše:Vždyť je ta košile super. A westernová mi teda fakt nepřijde.

Nech to posoudit ženám, Swene