Ashley Williams
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ashley Williams
podle koho je Ash vlastně dělaná? Miranda je Ywone strahowski (nevím jak se to píše) a Ash?
Kdo je tím strašlivým vetřelcem, co tak náhle se vetřel sem?
Ale nevím o koho jde
I am a biotic god! I think thinks -- and they happen! Fear me, lesser creatures, for I am biotics made flash!
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
taky nevím, ale ta pani vypadá na 50 tak
já jako Ash měla vždy zafixovanou Michelle Rodriguez (snad se to tak píše)
já jako Ash měla vždy zafixovanou Michelle Rodriguez (snad se to tak píše)
no nevím...
Tamta mi připadá podobnější... docela, a hlavně i docela sedí na Ash ve trojce. A neřek bych, že jí tam je víc jak pětatřicet, pokud víc, tak extrémě zachovalá... No to jde asi o to, kolik je tomu, co se na ní dívá... chápu, že pro mladší ročníky je to skoro důchodkyně
I am a biotic god! I think thinks -- and they happen! Fear me, lesser creatures, for I am biotics made flash!
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
no, jsem starší jak ty
jako u těhdle hereček jeden nikdy neví kolik jim je. Všechny ty plastiky a tak...
jako u těhdle hereček jeden nikdy neví kolik jim je. Všechny ty plastiky a tak...
Já jsem starej duší i tělem nevim no, mě moc stará nepřijde, na baru bych za ní zašel, takhle to asi řeknu
Ash nemá žádnou facemodelku, mně nejvíc připomíná:
jop, to je skoro dokonalá podoba Až na tu špičku nosu...
Naposledy upravil(a) Levik89 dne úte 09. dub 2013 16:57:31, celkem upraveno 1 x.
Více měně. Souhlasím. Já jsem také ateista a nezdá se mi rozumné komukoliv cokoliv vnucovat. To již potom zasahuje také do extrému a fanatismu. Kterým se nikdy nic dobrého nedosáhlo.Levik89 píše:Já si o náboženství myslím to samý, zejména pak o Katolictví a nejrůznějších sektách. Ale očividně na to nejsou lidi připravený, když ve světě zůstává tolik věřících. A snažit se ostatní lidi přesvědčovat, že je víra přežitek a že je náboženství blbost - je to to samý, jako když ti klepou na dveře Jehovisti. Jde tu o tu toleranci no Ať si oni hledí svého a nevěřící též.
Ještě ale asi není čas - osobně předpovídám dobu naprostého vědeckého osvícení nejdřív za dalších pět-šest generací..
Možná by jste se i divily kolik vědců je věřících a nevypadá že by jim to vadilo při práci.
Ashley měla nějaké předsudky proti ostatním rasám ale to i Charles Pressly který také změnil názor (jak popisoval ve svém deníku) a navíc stejné názory a narážky měly i jiné rasy. Tak že jistá rasová nesnášenlivost byla na obou stranách.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Ostatně ta rasová odtažitost v ME je naprosto pochopitelná, když se lidstvo uvedlo válkou A od začátku ME to bylo myslím něco přes dvacet let (jenom). Vemte si kolik lidí pořád nemá rádo němce kvůli druhé světové...
let the drooling begin
hustýýý
tu sa pise ze pouzili ksicht erica cerra
http://en.wikipedia.org/wiki/Erica_Cerra" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Erica_Cerra" onclick="window.open(this.href);return false;
Kéž by ta Ashley vypadala v ME3 tak, jako na tom tvém obrázku jeňo... bohužel, realita je krutá a Ashley prodělala změnu k horšímu. Alespoň ji mohli nechat vlasy stažené v drdolu nebo culíku. Chci říct, že vojanda s rozpuštěnými vlasy, která spoléhá hlavně na přesnost zbraní... jednoduše by ji vadily.
Are you f**cking kidding me????????!!!!
http://www.darkhorse.com/Comics/20-464/ ... undation-3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.darkhorse.com/Comics/20-464/ ... undation-3" onclick="window.open(this.href);return false;
to zas bude *píp*čovina od superMaca
tohle už prostě není mass effect ani zdálky
tohle už prostě není mass effect ani zdálky