Je to upřímné ale i kruté.qqy píše:Tak kníže taky prý chlastá, jak o duši. To samé Kalousek.
Ono se není čemu divit, den předtím měl na návštěve sovětského velvyslance a jak je známo, rusáci chlastají, jak o duši.
A vůbec, Churchill taky chlastal, k tomu ještě kouřil jako prase... nesrovnávám je, jenom konstatuji, že ožralý politik nemusí nutně být špatný politik.
Holka, na tohle jsem nemusel být ani lehce připitý, prostě jsem držel poprvé v životě mikrofón v ruce. No, to beru jako negativum, jako pozitivum beru to že jsem aspoň pobavil lidi co tam byly a jak jsem zjistil tak někteří na mě ani nezapomněli.Ester píše:a werewolf když chlastá,tak huhlá před lidma do mikrofonu...
Hmm, to mě ale docela zajímá...Werewolf píše:Regan, u 6 půlky bych tě asi umazlil![]()
![]()
a přátelský jsem taky byl, i když trošku ukecaný.
![]()
![]()
![]()
Neboj, na to se nikdy nezapomeneWerewolf píše:Holka, na tohle jsem nemusel být ani lehce připitý, prostě jsem držel poprvé v životě mikrofón v ruce. No, to beru jako negativum, jako pozitivum beru to že jsem aspoň pobavil lidi co tam byly a jak jsem zjistil tak někteří na mě ani nezapomněli.![]()
![]()
Viii, tebe jsem tu nějakou dobu neviděl, jo, to máš asi pravdu. Nejspíš jsem nechal na BioConu stopu kterou si pamatují co tam lidi co tam byly.viiitezslav píše:Neboj, na to se nikdy nezapomeneWerewolf píše:Holka, na tohle jsem nemusel být ani lehce připitý, prostě jsem držel poprvé v životě mikrofón v ruce. No, to beru jako negativum, jako pozitivum beru to že jsem aspoň pobavil lidi co tam byly a jak jsem zjistil tak někteří na mě ani nezapomněli.![]()
![]()
.