Tali'Zorah vas Normandy
Re: Tali'Zorah vas Normandy
Vskutku zajímavé. Že bych si do své hry nainstaloval první mod... 

Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
- hRDLA
- Kontraadmirál
Hrdý Talimancer se hlásí do služby
. A jak jsem na to přišel? No to bylo tehdá když jsem hrál playtrough, kdy jsem romancoval Liaru a prostě, prostě jsem to tý Tali a Garrovi nepřál
Já vím, jsem divnej a zlej člověk, ale tak, však mě chápete, že?

Bite my shiny Warden ass!
Máme to chápat tak že jsi začal teprv od ME 3 a tehdy se z tebe stal Talimancer?hRDLA píše:Hrdý Talimancer se hlásí do služby. A jak jsem na to přišel? No to bylo tehdá když jsem hrál playtrough, kdy jsem romancoval Liaru a prostě, prostě jsem to tý Tali a Garrovi nepřál
Já vím, jsem divnej a zlej člověk, ale tak, však mě chápete, že?
Tak já např. jsem hrdým Talimancerem už od prvního dílu a první schůzky s Tali na Citadele když po ni šli Sarenovi vrazi.
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
- hRDLA
- Kontraadmirál
Bože chraň že bych začal od ME3, pfuj. Hezky od jedničky, Tali mě pořádně zaujala až ve dvojce, a ujasnil jsem si to až ve 3, od tý doby při každém playthrough jen Tali.
Až od druhého dílu?hRDLA píše:Bože chraň že bych začal od ME3, pfuj. Hezky od jedničky, Tali mě pořádně zaujala až ve dvojce, a ujasnil jsem si to až ve 3, od tý doby při každém playthrough jen Tali.

- hRDLA
- Kontraadmirál
To víš, on dlouho nebyl ME1 na PS3, takže jsem měl až dvojku s Genesis a když jsem to hrál tehdá na PC, tak jsem tomu moc nedal, ale neboj, už jsem to dohnal 

Aha, konzolista, no tak to vše už vysvětluje.hRDLA píše:To víš, on dlouho nebyl ME1 na PS3, takže jsem měl až dvojku s Genesis a když jsem to hrál tehdá na PC, tak jsem tomu moc nedal, ale neboj, už jsem to dohnal
Abych se přiznal tak já jsem Tali také si nejvíc oblíbil v ME2 kde byla možnost jí lépe poznat. "U mě to hold nebyla láska na první pohled" ale v ME1 mě už také zaujala a i ty spekulace v kodexu (že někteří se domnívají že pod maskama to jsou taky jenom stroje) stejně jak Gethové.Werewolf píše:Až od druhého dílu?hRDLA píše:Bože chraň že bych začal od ME3, pfuj. Hezky od jedničky, Tali mě pořádně zaujala až ve dvojce, a ujasnil jsem si to až ve 3, od tý doby při každém playthrough jen Tali.![]()
![]()

Synthesis - my choice
Tak Tali se mi hned líbila, už kvůli tomu že byla její rasa tajemná, její hlas byl pro mě jako pohlazení a její osobnost jako lék na mou zjizvenou duši.BatouT101 píše:Abych se přiznal tak já jsem Tali také si nejvíc oblíbil v ME2 kde byla možnost jí lépe poznat. "U mě to hold nebyla láska na první pohled" ale v ME1 mě už také zaujala a i ty spekulace v kodexu (že někteří se domnívají že pod maskama to jsou taky jenom stroje) stejně jak Gethové.Werewolf píše:Až od druhého dílu?hRDLA píše:Bože chraň že bych začal od ME3, pfuj. Hezky od jedničky, Tali mě pořádně zaujala až ve dvojce, a ujasnil jsem si to až ve 3, od tý doby při každém playthrough jen Tali.![]()
![]()
Taková tajuplná rasa.
A tak jsem si zapřísáhl že ze mně bude Talimancer, neobyčejný Talimancer který s Tali žije ve světě ME, taky kvůli hraní ME 1,2 jsem kašlal v druháku na školu a dělal reparáty z anglického jazyka a udělal je tak, tak, učil jsem se jenom týden před nimi, po celou dobu jsem hrál.
- hRDLA
- Kontraadmirál
To se musí prostě nechat, ten její hlas je něco úžasnýho.
to je ale i povaha je výborná. Je perfektně vybalancovaná a pro mě ve světě ME je přímo ideální i když ji daly v ME 3 méně prostoru který pro změnu dostala Liara na žádost hráčů. Podle mě je nejlepší holka na světě, aspoň pro mě.hRDLA píše:To se musí prostě nechat, ten její hlas je něco úžasnýho.
- hRDLA
- Kontraadmirál
Nazval bych nás umělci, že dokážeme pracovat s méně obsahem a neztratíme v ní víru. No je pravda, že z Liary udělali cannon romanci (jako v ME2 Mirandu).
Ať si s tímhle trhnou nohou... je na hráči, co pro něj bude cannon romance. U mě za femShep Garrus a za maleShep (potěším některé) právě Tali. (a popravdě garrus a tali u mě měli po celou ME serii 100% důvěru jako jediní) Mě bylo jasné, že je do Shepa zamilovaná od prvního dílu (Choval se ke mně hezky. Většina lidi nepovažuje kvariany za sobě rovné... však víte jaký rozhovor myslím). Ale na rozdíl od takové Liary nemá tendenci se Shepákovi vnucovat do postele. Mě vždycky dostalo, že je Tali nesobecká a svoje lidi má na prvním místě stůj co stůj. Byť ji v 3. díle trochu ten charakter pokazili... ale jinak.hRDLA píše: No je pravda, že z Liary udělali cannon romanci (jako v ME2 Mirandu).

Sadene - nevím, jestli tu tenhle obrázek je, ale je krásný. Zajímavě je řešená oblast kolem "uši". Jen nevím proč, mě prostě ke kvarianům moc vlasy nesedí.

Přesně, to se mi právě na Tali nejvíce líbí, nemyslí jenom na sebe ale hlavně na svůj lid, který je pro ni skoro vším.Lady Grey píše:Ať si s tímhle trhnou nohou... je na hráči, co pro něj bude cannon romance. U mě za femShep Garrus a za maleShep (potěším některé) právě Tali. (a popravdě garrus a tali u mě měli po celou ME serii 100% důvěru jako jediní) Mě bylo jasné, že je do Shepa zamilovaná od prvního dílu (Choval se ke mně hezky. Většina lidi nepovažuje kvariany za sobě rovné... však víte jaký rozhovor myslím). Ale na rozdíl od takové Liary nemá tendenci se Shepákovi vnucovat do postele. Mě vždycky dostalo, že je Tali nesobecká a svoje lidi má na prvním místě stůj co stůj. Byť ji v 3. díle trochu ten charakter pokazili... ale jinak.hRDLA píše: No je pravda, že z Liary udělali cannon romanci (jako v ME2 Mirandu).![]()
![]()
Sadene - nevím, jestli tu tenhle obrázek je, ale je krásný. Zajímavě je řešená oblast kolem "uši". Jen nevím proč, mě prostě ke kvarianům moc vlasy nesedí.
Edit: zde je přesnější počet mých obrázku Tali na HDD.

hezká sbírka...Werewolf píše:Přesně, to se mi právě na Tali nejvíce líbí, nemyslí jenom na sebe ale hlavně na svůj lid, který je pro ni skoro vším.Lady Grey píše:Ať si s tímhle trhnou nohou... je na hráči, co pro něj bude cannon romance. U mě za femShep Garrus a za maleShep (potěším některé) právě Tali. (a popravdě garrus a tali u mě měli po celou ME serii 100% důvěru jako jediní) Mě bylo jasné, že je do Shepa zamilovaná od prvního dílu (Choval se ke mně hezky. Většina lidi nepovažuje kvariany za sobě rovné... však víte jaký rozhovor myslím). Ale na rozdíl od takové Liary nemá tendenci se Shepákovi vnucovat do postele. Mě vždycky dostalo, že je Tali nesobecká a svoje lidi má na prvním místě stůj co stůj. Byť ji v 3. díle trochu ten charakter pokazili... ale jinak.hRDLA píše: No je pravda, že z Liary udělali cannon romanci (jako v ME2 Mirandu).![]()
![]()
Edit: zde je přesnější počet mých obrázku Tali na HDD.

Jinak mám za to, že v prvních plánech bylo Tali ani do ME3 nedávat jako parťáčku. Nejspíš by se vrátila na svojí "novou" domovskou planetu. Chápala bych to, ale bylo by bez ní na lodi smutno. Vždyť komu Shepard vděčí za důkaz proti Sarenovi? Jen ji mohli dát nějaké lepší schopnosti v ME3, takhle jsou její schopnosti proti gethům dobré, ale moc nefungují na organiky (ale nakonec jsem si u ní vypilovala taktiku, Tali+Garrus+biotikShep a nic nás nezastaví

Ale popravdě nevím, co máte s tím jejím hlasem. Pamatuji si, když jsem poprvé hrála ME1 a Tali mě doprovázela na nějaké misi (ona mě skoro vždy v ME1 doprovázela, jelikož mě dost dobré schopnosti... a skoro vždy na vás za rohem čekal nějaký geth, ale já měla připravenou Tali, aby ho hackla) a mě vážně zranili Shepardku, tak ten Talin výkřik, že je zraněná... já málem slétla ze židle.

Tak Tali mě vždy doprovázela a vždy doprovází, nikdy ji nedám z ruky, v ME 1 jsem hrával Tali+Liara/Garrus+Shepard Soldier, smrtící kombinace
ME 2 Tali+Garrus+Shepard Soldier
ME 3 Tali+Liara/Javik/Garrus+ Shepard Soldier
Edit: Jinak děkuji
Jasný, že tým Shep+Tali+Garrus ve všech dílech... ale ona vždy ta Tali dorazí v ME2 a ME3 krapet později, tak jsem před Tali třeba měla v ME2 Kasumi a v ME3 Javika (borecWerewolf píše:Tak Tali mě vždy doprovázela a vždy doprovází, nikdy ji nedám z ruky, v ME 1 jsem hrával Tali+Liara/Garrus+Shepard Soldier, smrtící kombinace

Btw... není zač.

Mohl by si sem prosím dát ten obrázek co máš na ploše? Připadá mi jako by byl z trailerů na postavy k ME2 jako třeba tyhle:
http://www.youtube.com/watch?v=vCQ4eCQoJSw
http://www.youtube.com/watch?v=_eNqzoKG6X0
http://www.youtube.com/watch?v=NPDp7SWLi3k
Tyhle videa se jim fakt povedly, ale video kde by byla Tali takhle pěkně vyvedená jsem nikde nenašel....