Nenašel jsem topic DW, tak to dám sem.Swen von Walhallion píše:hmm posledni rady dr who mi prisly uz nic moc
Nevím no, já zase slyšel od docela dost Whovianů, že 7. je vážně skvělá.
Nenašel jsem topic DW, tak to dám sem.Swen von Walhallion píše:hmm posledni rady dr who mi prisly uz nic moc
Tak na tomto se s tebou mohu shodnouthRDLA píše:Samozřejmě koukám na AJ verze s titulky (to už pak záleží jaký si seženu, s Aj nemám problém, ale AJ titulky to občas jistěj), no na 10. doktora nikdo nemá, ten byl vážně legendární.
Aha, tak to já dávám přednost jenom Tali kterou mám na ploše několik let a stálostihRDLA píše:No ona ta plocha je většinou nový obrázek z Mass Effectu a v drtivé většině případů je to Tali
nevím u jaké půlky,já mám půlky 2, no a ten poměr co sem tůdle s wolfem měla nebyl nějaký velký poměrqqy píše:Hmm, to mě ale docela zajímá...Werewolf píše:Regan, u 6 půlky bych tě asi umazlil![]()
![]()
a přátelský jsem taky byl, i když trošku ukecaný.
![]()
![]()
![]()
To jsem četla a nwm ale nechtěla bych hrat za Garra
Četl a nejspíš bych dal novou postavu daleko do budoucnosti s určitou návazností nebo zmínkou ohledně Sheparda
Tohle je dle mého názoru vaření z vody. Osobně si moc neumím představit, že by udělali celou hru o Garrově práci jako poldy. Plus se o svých důležitých bodech v kariéře zmínil ve hře a pokud ste četli komisk s ním, není moc, co by vás mělo překvapit. Jako nahradit příběh, kde zachraňujete galaxii příběhem o policejním důstojníkovi... ehm, ztrácí to jistou epičnost.
Lady Grey píše:Tohle je dle mého názoru vaření z vody. Osobně si moc neumím představit, že by udělali celou hru o Garrově práci jako poldy. Plus se o svých důležitých bodech v kariéře zmínil ve hře a pokud ste četli komisk s ním, není moc, co by vás mělo překvapit. Jako nahradit příběh, kde zachraňujete galaxii příběhem o policejním důstojníkovi... ehm, ztrácí to jistou epičnost.
No a už vůbec si neumím představit hru za Grunta... já ho nemám ráda, takže tím by u mě měl takový počin červenou.