Jinak taky mám nejradši hru za rouga/lotra... ty rány do zad, otrávené čepele, plížení během boje, bomby...

Jinak ta Leliana mi dost vadila, že ji v podstatě nemůžeš nic říct o Oltáři a Stvořiteli, i když osobně si myslím, že Oltář je banda pokrytců a fanatiků. K tomu mi furt toho dementního Stvořitele nutila, i když třeba jako Dalish elf jsem měla věřit v Tvůrce a jako trpaslík v paragony.
Pro mě je Leliana prostě Liara v DA světě, ale musím říct, že třeba taková Liara mi vadila míň. Všude ji cpali a cpali... A s tím, že si myslí, že je něco spešl máš pravdu, taky mi s tím šla na nervy. Ne aby tam dali lepší postavu, Morrigan byla stokrát lepší, tajemnější a zajímavější.
Jinak k tomu, proč mi Sebastián a Leliana přijdou tak podobní:
- jsou oba zrzaví

- mají velmi podobný typ účes... teď si vyberte, pro koho je to horší

-oba střílí z luku
To byly takové povrchní "blafy"
- oba dva jsou to fanatici (a nesnažte se mi to vymluvit... já proti věřícím nic nemám a nepovažují každého věřící ho fanatika, jak by někteří řekli, ale co je moc to je moc)
- neustále ti vnucují Stvořitele... Leliana všem, jak Strážci tak třeba Morrigan, která ji s tím posílá někam, Sebastian ostatním v partě, protože předpokládá, že Hawke jako člověk ve Stvořitele automaticky věří)
- jsou to otroci Oltáře, i když takových je víc
A dle mého názoru je jediný chlap v DA2 Varric, který je navíc o půlku menší než zbytek chlapů... což pak o tom zbytku něco vypovídá.