Možná se budeš divit, ale Cullen má dost podstatnou fanouškovskou základnu

mě teda nijak extra nezaujal, akorát se mi líbilo, jak zděšeně zdrhnul, když jsi s ním flirtovala jako mág ve věži

Co se týče ostatních postav - Lelianu taky nemusím a extrémně mi vadí ten její přízvuk, neberu ji nikam. Z origins mám oblíbeného Alistaira, je to takový naivní roztomilý ťuťu, který se ale vypracuje a umí vzít věci do vlastních rukou... u něho je ten růst charakteru asi nejvíc vidět. Pak mám ještě strašně ráda Zevrana, to je takový pravý opak - hraje si na hrozného playboye, ale ve skutečnosti se bojí "lásky" nebo otevřít se někomu a věřit mu. Sex na jednu noc je strašně jednoduchý a aspoň pak nemusí nic řešit...
Oghren je asi nejvtipnější, má super hlášky a prostě je to parťák do nepohody.
DA:2 - Carver je nejhorší moula a protiva, jsem ráda, že se ho zbavím. Jelikož hraju většinou za mága, tak si moc neužiju Bethany, která mi přijde celkem prima (no rozhodně lepší než Carver)
Fenris - Final Fantasy hadr, nesnáším, když takový malučký elf máchá mečem 3x větším než on... hlavně je taky pořád broody a chápu, že s ním třeba moc lidí nemá trpělivost. Na druhou stranu se taky vypracuje a pokud je to třeba LI, tak by za vás dal asi ruku do ohně

Anders - no comment, jsou prostě věci, které mu neodpustím a taky nechápu, proč museli tu jeho postavu takhle ztvárnit (netvrďte mi, že to nešlo jinak), zůstává ovšem mým oblíbeným LI
Varric mě nikdy nijak zvlášť nebral, navíc mi jméno jeho kuše připomíná něco pro mě velmi nepříjemného, takže ano, pokecám s ním, ale nijak zvlášť ho s sebou neberu.
Merril je divná naivka, někdy roztomilá, jindy na facku. Neřeším.
Sebestian - možná je to pánbíčkář, možná pokrytec vzhledem ke své divoké minulosti. Je to jeho rozhodnutí a jako takového ho respektuju. Jeho náboženské řeči mi nevadí.
No a dostávám se k Isabele, která si užije s každým. Možná je to děvka, ale jako postava je mi hodně sympatická, vtipná a nic si nebere vážně. Jeden z mých nejoblíbenějších společníků.
A abych nezapomněla na Draculu, svého oblíbeného mabari trhače