jj, je to ten pětiminutový cinematic trailer, který vážně žeru, moc se mi líbí
Jak se těším na DE film? Po pravdě, každý film, který byl udělaný podle nějaký hry, např. DOOM nebo Battleship, dopadl katastrofálně. Např. zrovna DOOM, až na těch pět minut z pohledu 1st person shooter tam nebylo ze hry DOOM skoro nic, snad až na Pinkyho a to, že se to odehrávalo na Marsu, ale jinak? Chtěli to natočit podle trojky, ale očividně nikdo z tvůrců hru neviděl ani z trailerů

, takže na film DE se spíš netěším než těším. Už hrozili, že takhle natočí Rainbow Six nebo Ghost Recon, zatím z obojeho sešlo. A navíc si nějak neumím představit, kdo by ztvárnil Adama

ale kdybych se měla rozepsat na toto téma, byl by to velice dlouhý příspěvek.
Ten malý spoiler po titulkách (btw když už je o něm řeč, měl si tam taky jen titulky a obraz jen na pár vteřin úplně na konci? Nebo se mi někde stala chyba?)...nevím, na co tam měl být, jestli návnada na další DE nebo zda to mělo co do činění s DE, který vyšly před DEHR, ačkoli se děj odehrává až po Human Revolution. Netuším, ale někde jsem četla, že další DE s Adamem už nebude
SPOILER:
to GreenFlag: jako konce jsou poměrně na dvě věci, závěrečný bossfight byl dost odfláknutý, s Namirem jsem se zapotila o dost víc, zmetek jeden. Ale když konce ME někdo srovnával s DE, nevím, jak k tomu došel. Proto, že tam byly čtyři možnosti na výběr? Jo, bylo to odfláknutý, ale aspoň to Adam z výběru tří možností přežil a u čtvrtý umřel, ale jinak moc souvislosti s koncem ME3 nevidím. Ale měl bys to dohrát, docela si přišel o zábavu. Nebo si aspoň stáhni Missing link, to je taky slušný nářez