Deus Ex vs Ghost Recon: Future Soldier
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Deus Ex vs Ghost Recon: Future Soldier
Hrál jste někdo něco z těchto dvou her? Co na ně říkáte? Nebo doporučujete jinou hru podobného žánru? "Clancyho" hry byly vždycky skvělý, ať už se jedná o Splinter Cell, Rainbow Six nebo Ghost Recon (vše jsem hrála). Teď se nemůžu rozhodnout, co si pořídit. Poslední GR Future Soldier vypadá fakt skvěle, ale nechci být zklamaná a vyhodit za to tolik peněz 

Re: Deus Ex vs Ghost Recon: Future Soldier
Z toho, co jsem tak o tobě pochytila, bych asi řekla Ghost Recon
Deus Ex mě sice teprv čeká, ale nějak se do toho zatím nedokážu dostat, není to priorita 

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Sadene píše:Z toho, co jsem tak o tobě pochytila, bych asi řekla Ghost ReconDeus Ex mě sice teprv čeká, ale nějak se do toho zatím nedokážu dostat, není to priorita

Takže asi jo, zřejmě nakonec sáhnu na Future Soldier, ačkoli na fejsu tvrdí, že Deus Ex je dost dobrý
Vyšel CoD Black Obs 2 a v kampani konečně můžeš dělat rozhodnutí jako v ME s následky na konec 

Když já s tím Deusem furt nevím... když se dívám na trailery, tak mám okamžitě chuť si to strašně zahrát, Adam vypadá super, všechno vypadá super... ale když teda má dojít na věc, tak se nějak nemůžu přinutit a raději šáhnu po nějaké klasice 
Ale jestli si to pořídíš, tak se hecnu a půjdu do toho

Ale jestli si to pořídíš, tak se hecnu a půjdu do toho

hahahahaGreenFlag píše:Vyšel CoD Black Obs 2 a v kampani konečně můžeš dělat rozhodnutí jako v ME s následky na konec

Sadene píše:hahahahaGreenFlag píše:Vyšel CoD Black Obs 2 a v kampani konečně můžeš dělat rozhodnutí jako v ME s následky na konec![]()
![]()

edt:
Ale jo, teď vážně. Nový systém voleb typu (zastřelit/nezastřelit, zachránit/nezachránit, chytit/nechytit...), kdy v jedne misi něco "zkazíš" a to má pak své nasledky na tu další... + poviné a nepoviné mise.
Ve výsledku je tam docela hodně konců, což je u CoDka netradiční

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
na CoD Black Ops 2 jsem taky koukala, akorát jsem si nebyla jistá, jestli nejde o nějaký datadisk
já hrál Deus Ex, je to dobrá hra, hackování je tam uplně užasny, příběh je taky dobrej, hra se mi líbila,
o střílečkách nevím, poslední jsem hrál call of duty 4 modern warfare
o střílečkách nevím, poslední jsem hrál call of duty 4 modern warfare
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
okey, postupem času asi dojde na obě hry.
V současné době jsem si objednala Deus Ex (Sadene hecni se a zahraj si to taky
) akorát co mě hooodně moc překvapilo, byly rozdílné ceny. Včera jsem ji viděla v Bontonlandu, kde ji měli za 999 kaček, tudíž jsem byla mírně překvapená, když mi Sadene napsala, že se dá sehnat za pár kaček
Takže jsem pohledala a skutečně ji našla za dvě stovky. Sice je celá v angličtině, včetně manuálu, ale to pro mě není problém, ale i ta česká verze byla za tři stovky. Zkrátka nechápu, jak si může Bontonland dovolit nechat tam takovouhle cenu 
V současné době jsem si objednala Deus Ex (Sadene hecni se a zahraj si to taky

kde si nasla hru tak za levno? povídej, přehánějAshley-Sheppard píše:okey, postupem času asi dojde na obě hry.
V současné době jsem si objednala Deus Ex (Sadene hecni se a zahraj si to taky) akorát co mě hooodně moc překvapilo, byly rozdílné ceny. Včera jsem ji viděla v Bontonlandu, kde ji měli za 999 kaček, tudíž jsem byla mírně překvapená, když mi Sadene napsala, že se dá sehnat za pár kaček
Takže jsem pohledala a skutečně ji našla za dvě stovky. Sice je celá v angličtině, včetně manuálu, ale to pro mě není problém, ale i ta česká verze byla za tři stovky. Zkrátka nechápu, jak si může Bontonland dovolit nechat tam takovouhle cenu
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Česká verze přece neexistuje a hra má jenom fanouškovský překlad (Cenega sice chtěla češtinu udělat, ale Square Enix zakázal)
Nooo, zkusím se teda hecnout a půjdu do toho taky

ploč všude serú ty česky překlady ala google *naštvaná asarijka*
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
oni zřejmě tou češtinou mysleli český manuál a ne titulky v češtiněSadene píše:Česká verze přece neexistuje a hra má jenom fanouškovský překlad (Cenega sice chtěla češtinu udělat, ale Square Enix zakázal)

Aha, já jsem netušila, že se do her ještě dávají manuály
spíš to v poslední době vypadá jako jedna stránka listu 

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
a jak myslíš, že vypadá ten anglický manuálSadene píše:Aha, já jsem netušila, že se do her ještě dávají manuály![]()
spíš to v poslední době vypadá jako jedna stránka listu

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak koupě Deus Ex byla dobrá investice. Adam je fakt dost dobrej kořen
styl hry je téměř jako u Mass Effectu, což mi vyhovuje, teď se bojím konce, který mě čeká, protože jsem slyšela, že má dopadnout o něco lépe než u ME, přesto nevím, o co půjde, takže jsem mírně řečeno nervózní, co na mě čeká. Ale jinak side questy zaberou dost času, hacking je fakt o nervy (až z toho začnu nadávat, když mi to nejde
), takže jsem si zakoupila i DLC, který je taky slušný mazec, akorát, co mě překvapilo, že se neinstaloval do hlavní hry, ale je hratelný samostatně.
Uvidím, zda budu takhle nadšená i po dohrání.
A kdybyste někdo věděl, kde se dá sehnat OST, dejte mi vědět, opět jsem se zamilovala do hudebního doprovodu. Main Theme je geniální

Uvidím, zda budu takhle nadšená i po dohrání.
A kdybyste někdo věděl, kde se dá sehnat OST, dejte mi vědět, opět jsem se zamilovala do hudebního doprovodu. Main Theme je geniální
Dá se sehnat třeba na amazonu, pak se dá sehnat i v českých luzích a hájích na všem dobře známých stránkách, kde se dají uložit různé věci

edit: já to chtěla včera rozehrát a k mému nemilému překvapení jsem zjistila, že jsem to asi koupila na bratrův steam
takže nic... asi budu muset vydolovat z přítele Nordic edition, co dovezl ze Švédska a kterou má tak nějak navíc

edit: já to chtěla včera rozehrát a k mému nemilému překvapení jsem zjistila, že jsem to asi koupila na bratrův steam

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
a to se myslím vyplatí, budu držet palce, abys to vydolovalaSadene píše:Dá se sehnat třeba na amazonu, pak se dá sehnat i v českých luzích a hájích na všem dobře známých stránkách, kde se dají uložit různé věci![]()
![]()
edit: já to chtěla včera rozehrát a k mému nemilému překvapení jsem zjistila, že jsem to asi koupila na bratrův steamtakže nic... asi budu muset vydolovat z přítele Nordic edition, co dovezl ze Švédska a kterou má tak nějak navíc
![]()