Prkotina :)
Prkotina :)
Zdravim chci se zeptat jak dosahnu toho aby se Talinka nastehovala do shep. kajuty ?
Re: Prkotina :)
Ludia nežerte tie hry tak, doprdele už. Jak Japonci keď si berú postavy z anime za manželky.
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kroťte slovníček. 
Nastěhovat, ne. Ale můžeš si ji pak kdykoliv pozvat do kajuty a trávit spolu čas při maximální romanci v ME2.

Nastěhovat, ne. Ale můžeš si ji pak kdykoliv pozvat do kajuty a trávit spolu čas při maximální romanci v ME2.

Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kenneth
- Rotný
Green píše:Kroťte slovníček.
cožeee??? jak kdykoliv pozvat do kajuty??
Po splnění sebevražedné misi si za svým LI z ME2 zajdete a potvrďte vztah... a pak si je můžete k sobě pozvat do kajuty.

- Hany
- Poručík
Aha
to by mě snad ani nenapadlo, navíc doteď nemám v ME2 tu odměnu za rozvinutí vztahu...

- hRDLA
- Kontraadmirál
Ty vado, tak to jsem myslel, že to jde jen s Kelly, s Tali jsem to ani nezkoušel
a s Liarou to nejde... no pořád mě na tom ME něco překvapuje 

Bite my shiny Warden ass!
ty brdo a z garrusem to jde? protože když k němu jdu opakuje pořád to samí co před sebevražednou misí.
Tak já bych bral holku oblečenou jako Tali, ale musel by to být velice dobře propracovaný Cosplay. Tak propracovaný že bude od originálu nerozeznatelný.Ludo píše:Ludia nežerte tie hry tak, doprdele už. Jak Japonci keď si berú postavy z anime za manželky.
Ty jo, Talimancer co si ještě nepozval Tali do kajuty? To se musí rychle změnit.hRDLA píše:Ty vado, tak to jsem myslel, že to jde jen s Kelly, s Tali jsem to ani nezkoušela s Liarou to nejde... no pořád mě na tom ME něco překvapuje

Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
A co v kajutě? Pozvu Tali, pak dám sednout na pohovku a sedí mě na klíně a píše že mám stisknout a držet "F", ale když to udělám tak to skočí zpět a zase stojím před pohovkou a nic se neděje, jsem doufal že ji uvidím konečně bez masky a nic 

To pozvání do kajuty je trochu nedotažený, to je pravda.... (pokud vim, tak stejně jako sednout si s LI na pohovku jde i lehnout si s LI na postel, ale pak nic)...zas na druhou stranu, tohle je hra, kde se zachraňuje galaxie a ne nějakej #$%&@! simulátor vztahů...
S tváří Tali se BioWare vypořádalo dost...svérázně...všichni víme jak (Photoshop rulez)
S tváří Tali se BioWare vypořádalo dost...svérázně...všichni víme jak (Photoshop rulez)

Si musím vystačit s tím co jsem viděl na netu teda, ale chtěl jsem to mít z první ruky 

Mě by "nějakej #$%&@! simulátor vztahů" ve hře vůbec nevadil, kdyby byl dobře provedený...Honzaleco píše: ...
...zas na druhou stranu, tohle je hra, kde se zachraňuje galaxie a ne nějakej #$%&@! simulátor vztahů...
...

Ale, "stojím nohama pevně na zemi" (alespoň teď) a je mi jasný že by tam něco takovýho nemohlo vůbec být. Už podle toho jakou pověst a pomluvy kolovaly v USA od prvního dílu navíc by to určitě nebyl jediný důvod....
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
- Hany
- Poručík
vůbec se nedivím že tu hru v USA popotahovali všude možně... ME1 mi naprosto zkazilo moje představy o ideální partnerce... od té doby hledám jen modrý holky, co rády říkají slovo "eternity" 

Nebo "by the goddess"... 

Synthesis - my choice
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Věř, že nechceš vidět její originální model bez masky...Koalista píše:Si musím vystačit s tím co jsem viděl na netu teda, ale chtěl jsem to mít z první ruky

Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuboshek píše:Asi tak..Green píše:Věř, že nechceš vidět její originální model bez masky...
Mě to nevadí. Není to až taková hrůza...

Synthesis - my choice