Ovlivnitelný příběh u her

Svobodná sekce, která se netýká přímo hry.
destanov
Rotný

Ovlivnitelný příběh u her

Příspěvek od destanov »

Zdravím...Tak mě napadá...Jaké znáte hry krom Mass effectu a Dragon age, kde se dá ovlivňovat příběh pomocí voleb v rozhovorech? Mimochodem ty možnosti udělat nějaký čin během rozhovoru, co se objevilo ve dvojce, to je geniální - viděli jste to i jinde?

A zadruhé - kolik znáte her, kde je hodně rozhovorů a možnost volit odpovědi? Já znám jen Mass effect, Dragon age a Fallout.

Děkuji. :-)
Sadene
Viceadmirál

Re: Ovlivnitelný příběh u her

Příspěvek od Sadene »

Zaklínač ;) co mě tak na rychlo napadá...
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Walking Dead od Telltale games
Bite my shiny Warden ass!
destanov
Rotný

Příspěvek od destanov »

hRDLA píše:Walking Dead od Telltale games
Walkinf dead je i hra? O_o Je to podle komiksu/seriálu?
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Jsou dvě hry. Naprosto hrozná Survival Instincts a ta od telltale games, je to podle komiksu.
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Všemi zapomenutý Jade Empire... (hrál ste to někdo?) To by byla hra na pokračování, ale toho se asi nedočkám. :(
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Lady Grey píše:Všemi zapomenutý Jade Empire... (hrál ste to někdo?) To by byla hra na pokračování, ale toho se asi nedočkám. :(
Tak já jsem to hrála, ale zas tak super mi to nepřišlo... hudba byla super :D na můj vkus to byl až moc Mortal kombat :D

Že bych to znovu nainstalovala?

Edit: jsem se hecla a už to instaluju... dokonce mám nějakou Special Edition s mapou a manuálem z doby, kdy ještě byly manuály... a dokonce je tam i soundtrack :)) :))
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

Deus Ex: Human Revolution
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:
Lady Grey píše:Všemi zapomenutý Jade Empire... (hrál ste to někdo?) To by byla hra na pokračování, ale toho se asi nedočkám. :(
Tak já jsem to hrála, ale zas tak super mi to nepřišlo... hudba byla super :D na můj vkus to byl až moc Mortal kombat :D

Že bych to znovu nainstalovala?

Edit: jsem se hecla a už to instaluju... dokonce mám nějakou Special Edition s mapou a manuálem z doby, kdy ještě byly manuály... a dokonce je tam i soundtrack :)) :))
Mortal Kombat je klasika, prosím pěkně. :D :D

Já Jade Empire odehrála nespočet krát... Intriky, zrady, tajemno, ta hra měla dobrý potenciál, nějakou dobu se i mluvilo o pokračování, ale nějak to vyšumělo do nikam. :? :? Škoda no... Ta parta, co sebou máš je dost povedená. Černý Vichr a Podpantoflák Hou to táhnou nejvíc... :D :D

jinak určitě bych doporučila si zahrát "jade master" obtížnost, je to doslova "záhul".
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

arcanum baldurs gate skyrim oblivion morowind, ale co se tyce ovlivnitelnosti hry pomoci rozhovoru tak nic nema na Fallout 2 tam kdyz clovek chtel mohl proit praktickoy celou hru bez jedinyho vystrelu a ze vseho se vykecat a vykroutit
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Ashley-Sheppard píše:Deus Ex: Human Revolution
Jak jsem na to mohl zapomenout.
destanov
Rotný

Příspěvek od destanov »

Swen von Walhallion píše:arcanum baldurs gate skyrim oblivion morowind, ale co se tyce ovlivnitelnosti hry pomoci rozhovoru tak nic nema na Fallout 2 tam kdyz clovek chtel mohl proit praktickoy celou hru bez jedinyho vystrelu a ze vseho se vykecat a vykroutit
Jo o tom jsem něco slyšel. I bych si to zahrál, ta grafika mi nevadí, ale nedokážu se přenýst přes to, že je to tahovka. :/
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

hmm tak to je vec c mi neva prave naopak clovek musi podstatne vic uvazovat co udela a jak
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
destanov
Rotný

Příspěvek od destanov »

Swen von Walhallion píše:hmm tak to je vec c mi neva prave naopak clovek musi podstatne vic uvazovat co udela a jak
To jo, ale já mám rád, když se do hry můžu aspoň trošku vcítit, ale to mi u tahovek nejde. Ale vlastně počkat, tahová je i série total war a tu jsem hrál skoro celou, tak přece nějaké tahovky hraju.
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

destanov píše:
Swen von Walhallion píše:... co se tyce ovlivnitelnosti hry pomoci rozhovoru tak nic nema na Fallout 2 tam kdyz clovek chtel mohl proit praktickoy celou hru bez jedinyho vystrelu a ze vseho se vykecat a vykroutit
Jo o tom jsem něco slyšel. I bych si to zahrál, ta grafika mi nevadí, ale nedokážu se přenýst přes to, že je to tahovka. :/
jako já se tomu taky bránil, ale ono je v tom dobry napětí v té tahové hře, přemyšlíš co uděláš a pak čekáš jestli to vyšlo a co se stane nepřátelům v jejich tahu a tak, já měl třeba perk Smolař a vždycky jsem jenom čekal co se komu v souboji podělá :D
když ti explodovala vybušnina v ruce a sebralo ti to 90% hitpointu a ty si pak s napětím čekal co se stane jestli je konec a nebo tě nco zachrání a tvuj protivník kriticky minul a spadl při tom na zem a ztratil zásobník i zbytek munice :D to pak byla oslava :D
destanov
Rotný

Příspěvek od destanov »

Doufám, že mě veřejně neupálíte, ale já měl vždycky radši Fallout 3 a New Vegas. :D
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

destanov píše:Doufám, že mě veřejně neupálíte, ale já měl vždycky radši Fallout 3 a New Vegas. :D
mě se tam víc líbily radiovy stanice :D
a exploze megatonu
to je tak vse :D
destanov
Rotný

Příspěvek od destanov »

jeňa_cz píše:
destanov píše:Doufám, že mě veřejně neupálíte, ale já měl vždycky radši Fallout 3 a New Vegas. :D
mě se tam víc líbily radiovy stanice :D
a exploze megatonu
to je tak vse :D
Jo exploze Magatuny byla povedená. :D
Bouner
Admin

Příspěvek od Bouner »

Již zmíněný Walking Dead ( Telltale Games, ten od Activisionu je -10/10). Deus EX Human Revolution má pár rozhodnutí, ono celkově dost her poslední dobou má rozhodování, jen spíše formou zabiješ/zachráníš určitou osobu atd.
Obrázek
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

FNV je kvalitou neco mezi Fallout 1 a Fallout 2 a F3 NENI Fallout
Obrázek
Odpovědět