A zadruhé - kolik znáte her, kde je hodně rozhovorů a možnost volit odpovědi? Já znám jen Mass effect, Dragon age a Fallout.
Děkuji.

Walkinf dead je i hra?hRDLA píše:Walking Dead od Telltale games
Tak já jsem to hrála, ale zas tak super mi to nepřišlo... hudba byla superLady Grey píše:Všemi zapomenutý Jade Empire... (hrál ste to někdo?) To by byla hra na pokračování, ale toho se asi nedočkám.
Mortal Kombat je klasika, prosím pěkně.Sadene píše:Tak já jsem to hrála, ale zas tak super mi to nepřišlo... hudba byla superLady Grey píše:Všemi zapomenutý Jade Empire... (hrál ste to někdo?) To by byla hra na pokračování, ale toho se asi nedočkám.na můj vkus to byl až moc Mortal kombat
Že bych to znovu nainstalovala?
Edit: jsem se hecla a už to instaluju... dokonce mám nějakou Special Edition s mapou a manuálem z doby, kdy ještě byly manuály... a dokonce je tam i soundtrack![]()
Jak jsem na to mohl zapomenout.Ashley-Sheppard píše:Deus Ex: Human Revolution
Jo o tom jsem něco slyšel. I bych si to zahrál, ta grafika mi nevadí, ale nedokážu se přenýst přes to, že je to tahovka.Swen von Walhallion píše:arcanum baldurs gate skyrim oblivion morowind, ale co se tyce ovlivnitelnosti hry pomoci rozhovoru tak nic nema na Fallout 2 tam kdyz clovek chtel mohl proit praktickoy celou hru bez jedinyho vystrelu a ze vseho se vykecat a vykroutit
To jo, ale já mám rád, když se do hry můžu aspoň trošku vcítit, ale to mi u tahovek nejde. Ale vlastně počkat, tahová je i série total war a tu jsem hrál skoro celou, tak přece nějaké tahovky hraju.Swen von Walhallion píše:hmm tak to je vec c mi neva prave naopak clovek musi podstatne vic uvazovat co udela a jak
jako já se tomu taky bránil, ale ono je v tom dobry napětí v té tahové hře, přemyšlíš co uděláš a pak čekáš jestli to vyšlo a co se stane nepřátelům v jejich tahu a tak, já měl třeba perk Smolař a vždycky jsem jenom čekal co se komu v souboji poděládestanov píše:Jo o tom jsem něco slyšel. I bych si to zahrál, ta grafika mi nevadí, ale nedokážu se přenýst přes to, že je to tahovka.Swen von Walhallion píše:... co se tyce ovlivnitelnosti hry pomoci rozhovoru tak nic nema na Fallout 2 tam kdyz clovek chtel mohl proit praktickoy celou hru bez jedinyho vystrelu a ze vseho se vykecat a vykroutit
mě se tam víc líbily radiovy stanicedestanov píše:Doufám, že mě veřejně neupálíte, ale já měl vždycky radši Fallout 3 a New Vegas.
Jo exploze Magatuny byla povedená.jeňa_cz píše:mě se tam víc líbily radiovy stanicedestanov píše:Doufám, že mě veřejně neupálíte, ale já měl vždycky radši Fallout 3 a New Vegas.
a exploze megatonu
to je tak vse
destanov píše:Doufám, že mě veřejně neupálíte, ale já měl vždycky radši Fallout 3 a New Vegas.