HD mod
-
- Svobodník
- Kontaktovat uživatele:
HD mod
Čirou náhodou jsem narazil na tento HD mod a vypadá naprosto úžasně.
http://www.youtube.com/watch?v=xpNyFor6Nhg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=xpNyFor6Nhg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: HD mod
njn tak cenzura je casove narocna tak se neni co divit ze ano :-P
Hmm, něco vypadá líp, někde mi to přijde divný, třeba Shepard v úvodní animaci mi přijde tak o 10 let starší
Ale dostává mě, že předělali alianční uniformy, aby vypadaly jak ve trojce...
Ale dostává mě, že předělali alianční uniformy, aby vypadaly jak ve trojce...
Tj, Anderson vypadá pomalu mladší nez Shepard.Maya píše:Hmm, něco vypadá líp, někde mi to přijde divný, třeba Shepard v úvodní animaci mi přijde tak o 10 let starší
To dělá ta nová zářivá uniforma
Jo, určitě si ji vypral gelovýma kapslema Ariel.Maya píše:To dělá ta nová zářivá uniforma
dneska jsme to nainstaloval, vypadá do hodně dobře, ale neupravil všechno, třeba helmy k armoru Onyx udělany nejsou, autor se pry zaměřil hlavně na ty nejhnusnější částy grafiky a pořešil stíny, i tak má ten mod přes 5 GB
jako vypadá to občas líp než ME3 hlavně obličeje
jako vypadá to občas líp než ME3 hlavně obličeje
- Potan
- Desátník
- Kontaktovat uživatele:
Proč mít hnusné uniformy v jedné hře, kde je můžu mít v celé trilogii!
-
- Vojín
jak se to instaluje chce to pomě ještě nějaký nějaký MEUITM2.exe
Jato hraju V FulHD 1920 na 1080 a ve 3D nepotřebuji mod
- Hany
- Poručík
já jsem to jednou instaloval a rozhodilo mi to češtinu, takže v tomhle ohledu nic moc... nicméně grafika byla fakt "žůžo" ...ale pro ty, co hrajou v eng tak je to fakt povinnost... některý textury ve hře jsou totiž fakt humusácký (a to nejsem nějakej fajnšmekr přes grafiku... prostě když to porovnám se skokem v grafice v ME2 a ME3 tak je to fakt děs)
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by dobré kdyby si BioWare/EA dali tu práci a přepracovali by všechny díly do jednoho orámovali by to stejným uživatelským prostředím a vše dali do HD jako tomu bylo u Halo Combat Evolet Aniversali halo 2 Aniversali a pak později v Master Chief Collection co myslíte dočkáme se někdy Mass Effect: Shepard Collection ? šoka že tomu tak nebylo v Trilogi edition
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám
Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run
Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run
Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Nějak v tom nevidim význam, ale EA občas dělá docela divný věci, tak třeba k tomu dojde... moc bych tomu ale nevěřil - byla by to těžce prodělečná práce.
- Hany
- Poručík
teďka jsem o tom četl, že bioware uvažuje o remaku pro ty nový konzole (takže PC by se asi svezlo spolu s tím) bylo tam řečený, že by to rádi udělali jako jednu hru, prostě aby to na sebe navazovalo a člověk nemusel do různých menu pro nastavování... nicméně dodali, že by ovládání zřejmě zůstalo stejný kvůli hráčům, aby jim to "nekazilo zážitek" z toho jsem vyvodil, že sjednocení schopností, lepší krytí a další neduhy co se týče hratelnosti v jedničce by zůstaly beze změn... prostě by tam jen flákli hd textury... jestli to tak bude, tak mě poněkud nas....štvou
- CalibrationsForever!
- Svobodník
Kde sa to dá zohnať?
mělo by to snad pořád být na MODDB.comCalibrationsForever! píše:Kde sa to dá zohnať?
BTW: v popisku toho videa jsou odkazy
- CalibrationsForever!
- Svobodník
Aj tak to neviem nájsť (Ano, pivvvv som)jeňa_cz píše:mělo by to snad pořád být na MODDB.comCalibrationsForever! píše:Kde sa to dá zohnať?
tadyCalibrationsForever! píše:Aj tak to neviem nájsť (Ano, pivvvv som)jeňa_cz píše:mělo by to snad pořád být na MODDB.comCalibrationsForever! píše:Kde sa to dá zohnať?
http://www.moddb.com/mods/mass-effect-1 ... /downloads
Ahoj, rozehrála jsem si zase trilogii od začátku a chtěla jsem zkusit tento HD-mod. Ale po nainstalování se nějak nic nestalo zkoušela jsem těch 7 archivů nainstalovat to proběhlo bez problémů, ale na hře to nějak není vidět. Ten druhý soubor 2018 anniversary edition mě nejde nainstalovat vůbec, vyhodí to chybovou hlášku v průběhu instalování textur. Nemáte s tím někdo zkušenost v čem by mohl být problém ?