Doufám že jsem to téma umístil správně
Toto téma bych ctcěl věnovat konceptům a videjím o M44 Hammerhead a M35 Maeko
nejlepžím dopravním prostředkům všech Mass Effectů
je i tady
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne ned 22. lis 2015 10:26:21, celkem upraveno 8 x.
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
GamerClassN7 píše:
nejlepžím dopravním prostředku všech Mass Effectů
dislike
Kuboshek píše: *MAKO*
Team Hammerhead is beather.
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne pon 09. čer 2014 22:36:31, celkem upraveno 1 x.
Na BSN byla válka o charaktery u nás je válka o vozidlo xD
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne pon 09. čer 2014 23:10:45, celkem upraveno 1 x.
Jen upřesním co jsem napsal. Netvrdím že Hammerhead je lepší než Mako. V tom DLC na těch planetách byl prostě Hammerhead poměrně dobrým zpestřením. Samozřejmě by se dal vylepšit ale jak už tam bylo uvedeno, byl to prototyp. Jinak s Makem jsem také velice rád jezdil.
Prostě jak jsem napsal. "Každé to vozítko mělo něco do sebe."
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
BatouT101 píše:Jen upřesním co jsem napsal. Netvrdím že Hammerhead je lepší než Mako. V tom DLC na těch planetách byl prostě Hammerhead poměrně dobrým zpestřením. Samozřejmě by se dal vylepšit ale jak už tam bylo uvedeno, byl to prototyp. Jinak s Makem jsem také velice rád jezdil.
Prostě jak jsem napsal. "Každé to vozítko mělo něco do sebe."
nebyl to jen prototyp uš v traileru na ME3 je jich celá armáda a ano každé vozidlo má něco do sebe a na něco jiného se hodí
ANO, uznávám každé z těch vozidel má něco do sebe a na něco jiného se hodí
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne pon 09. čer 2014 23:12:21, celkem upraveno 2 x.
GamerClassN7 píše:....proto bych toto téma chtěl věnovat oboum
vidíš Honzo? už je tady kompromis
Ano protože nejsem D***l aby jsem tady ničil přátelské vztahy
Naposledy upravil(a) GamerClassN7 dne pon 09. čer 2014 23:12:52, celkem upraveno 3 x.