Nový film...
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový film...
myslím, že tohle asi film neníAshley-Sheppard píše:...co k tomu dodat?

btw: tohle už je něco jiného
http://www.csfd.cz/film/268063-mass-effect/zajimavosti/
Jen prý mají nějaké problemy, takže to letos určo nebude (kdo ví jestli?)

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
GreenFlag píše:myslím, že tohle asi film neníAshley-Sheppard píše:...co k tomu dodat?, ale čístý fanouškovský plagát.
btw: tohle už je něco jiného
http://www.csfd.cz/film/268063-mass-effect/zajimavosti/
Jen prý mají nějaké problemy, takže to letos určo nebude (kdo ví jestli?)
však já vím...to je plakát k Avengers...ale že si někdo dal tu práci vymyslet to

Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa. 

Jojo film by byl skvělý , i když osobně dříve očekávám Deus Ex film který je potvrzen
.

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Doom vůbec nebyl Doom...jediný, co tu hru připomnělo, byla ta pětiminutová stopáž braná jako 1st person...ale jinak byl film výsměchem hrydamn00 píše:Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa.
Preeeesne tak.Ashley-Sheppard píše:Doom vůbec nebyl Doom...jediný, co tu hru připomnělo, byla ta pětiminutová stopáž braná jako 1st person...ale jinak byl film výsměchem hrydamn00 píše:Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa.
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já na to koukala ze dvou důvodů...protože to byl Doom, tak jsem byla zvědavá, jak film dopadl...a protože tam hrá Karl Urban a toho mám ráda (a dobře The Rock), ale když jsem viděla, co z toho udělali...jen jsem nevěřícně kroutila hlavou. Trochu to vylepšili tou pětiminutovkou, ale jinak to stálo za dvě věcidamn00 píše:Preeeesne tak.Ashley-Sheppard píše:Doom vůbec nebyl Doom...jediný, co tu hru připomnělo, byla ta pětiminutová stopáž braná jako 1st person...ale jinak byl film výsměchem hrydamn00 píše:Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa.
Wao, ještě jsem nepotkal holku, co by měla ráda Doom 
Když už jsme u toho, co takhle Dead Space?

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já asi nejsem typická holkaGreenFlag píše:Wao, ještě jsem nepotkal holku, co by měla ráda Doom

v civilu se taky krapet vymykám...asi jsem holka s duší kluka...nebo já nevím

Si nemyslim, ale je to fajnAshley-Sheppard píše: v civilu se taky krapet vymykám...asi jsem holka s duší kluka...nebo já nevím

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
no jak myslíšGreenFlag píše:Si nemyslim, ale je to fajnAshley-Sheppard píše: v civilu se taky krapet vymykám...asi jsem holka s duší kluka...nebo já nevím

Ta stopáž je taky jediná část, kterou jsem z toho filmu vidělaAshley-Sheppard píše:Doom vůbec nebyl Doom...jediný, co tu hru připomnělo, byla ta pětiminutová stopáž braná jako 1st person...ale jinak byl film výsměchem hrydamn00 píše:Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa.

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
hej taky ho máš ráda?Sadene píše:Ta stopáž je taky jediná část, kterou jsem z toho filmu vidělaAshley-Sheppard píše:Doom vůbec nebyl Doom...jediný, co tu hru připomnělo, byla ta pětiminutová stopáž braná jako 1st person...ale jinak byl film výsměchem hrydamn00 píše:Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa.Ale zas tam hraje můj oblíbený Karl Urban :oops:
No já ho žeruAshley-Sheppard píše:hej taky ho máš ráda?Sadene píše:Ta stopáž je taky jediná část, kterou jsem z toho filmu vidělaAshley-Sheppard píše:Doom vůbec nebyl Doom...jediný, co tu hru připomnělo, byla ta pětiminutová stopáž braná jako 1st person...ale jinak byl film výsměchem hrydamn00 píše:Dúfam, že keď z ME náhodou spravia film, že nedopadne rovnako ako napríklad FarCry, MaxPayne alebo Doom. Hry super ale filmy sú úplná katastrofa.Ale zas tam hraje můj oblíbený Karl Urban :oops:

BTW, před chvílí přítel naprosto nezávisle přišel s tím, že film na dnešní večer je Doom, dobrá haluz

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já ho mám ráda...v LOTRovi jsem ho skoro nepoznala, ve Star Treku byl naprosto geniální a v Bourneovi byla tak dokonale chladnokrevný!!! Wow
Tento herec hral aj v Xene.Ashley-Sheppard píše:já ho mám ráda...v LOTRovi jsem ho skoro nepoznala, ve Star Treku byl naprosto geniální a v Bourneovi byla tak dokonale chladnokrevný!!! Wow
Ve Star Treku ho taky žeruAshley-Sheppard píše:já ho mám ráda...v LOTRovi jsem ho skoro nepoznala, ve Star Treku byl naprosto geniální a v Bourneovi byla tak dokonale chladnokrevný!!! Wow

V té Xeně byl vtipný