http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... -karpyshyn
zajímavý článek...Karpyshynovy knížky se četly jedním dechemKurdt57 píše:Celkem zajímavý rozhovor s předním spisovatelem ME1, ME2 a tří prvních knih z prostředí ME, Drew Karpyshynem:
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... -karpyshyn
jako videa se Sethem Greenem jsou naprosto superSadene píše:Taky jsem ten článek četla... teda spíš sem se řezala u videí s dabingem Jokera
Karpyshynovy knížky jsem zatím nečetla, ale je to v pořadí až dočtu sérii Nightrunners
No, vím, že ta čtvrtá je jaksi mimoAshley-Sheppard píše:jako videa se Sethem Greenem jsou naprosto superSadene píše:Taky jsem ten článek četla... teda spíš sem se řezala u videí s dabingem Jokera
Karpyshynovy knížky jsem zatím nečetla, ale je to v pořadí až dočtu sérii Nightrunnersjá ho nikdy moc nemusela, ovšem po ME jsem těžce změnila názor 8-) se na tom řádně vyřádil
![]()
a knížky rozhodně přečti, jsou super, skvěle ti to rozšíří universum ME (tedy ty první tři od Karpyshyna, tu čtvrtou nečti, absolutně se nepovedla)
to já nevím, já mám tu opravenou českou verziSadene píše:No, vím, že ta čtvrtá je jaksi mimoAshley-Sheppard píše:jako videa se Sethem Greenem jsou naprosto superSadene píše:Taky jsem ten článek četla... teda spíš sem se řezala u videí s dabingem Jokera
Karpyshynovy knížky jsem zatím nečetla, ale je to v pořadí až dočtu sérii Nightrunnersjá ho nikdy moc nemusela, ovšem po ME jsem těžce změnila názor 8-) se na tom řádně vyřádil
![]()
a knížky rozhodně přečti, jsou super, skvěle ti to rozšíří universum ME (tedy ty první tři od Karpyshyna, tu čtvrtou nečti, absolutně se nepovedla)Už vyšel ten opravený anglický dotisk?
Sranda je, že v češtině je ta kniha kvalitnější než původní angl. verze, jelikož Jakub Mařík (překladatel) spoustu nesrovnalostí odhalil a opravil
I hear you... To, že zabili temnou hmotu, to docela zeslonili... :ugeek:GreenFlag píše:Já ti nevím furt. Mass Effect se defakto točí kolem temné hmoty, dokonce název Mass Effect je odkaz na ní a ve výsledku v ME3 utnou veškeré ambice na ní. Pokavaď to je ale schválně a v ME4 se na to začne něco dít, tak beru zpět