Alternate Appearance Pack 1

Všeobecné novinky a oznámení.
Odpovědět
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Alternate Appearance Pack 1

Příspěvek od Green »

Dnes vyšlo nové doplňkové DLC do singleplayeru, které rozšiřuje převážně nové oblečky do týmu + speciální Cerberus zbroj pro Sheparda.
Za 2$ / 160 BW bodů je nyní dostupné na Originu.

http://blog.bioware.com/2012/11/20/mass ... ance-pack/

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BioWare
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Sadene
Viceadmirál

Re: Alternate Appearance Pack 1

Příspěvek od Sadene »

EDI nebudu komentovat, Liara ok, Garrus super, Shepard se mi nelíbí. Pořídím, ale nějak extra se mi to nelíbí. Nový armor by podle mě potřeboval hlavně Vega.
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

proč pořád vymýšlejí Cerberus zbroj pro Sheparda?? Jako vzít si Cerberus armor a pak vlítnout nahoru na Presidiu k Radě a říkat, že už se Cerberem nejsem...WTF??? Vím, je to jen hra, ne realita, ale prostě já to tak neberu, přemýšlím, jak bych se asi cítila, kdyby přede mnou stál Shepard v jejich armoru a tvrdil, že s nimi nemá už nic společného. No nic, zase jsem se moc rozvášnila :?

Jinak jak psala Sadene. Garrus je super, Liara se asi dala na gejšu, protože to mi ten její obleček připomíná, EDI je katastrofa...a kde je hernajs nějaký obleček pro Kaidana??? Zase se na něj vybodli!!! ://
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

No ty ses teda opravdu rozvášnila... s tvým zdůvodněním Cerberus armoru naprosto souhlasím, ale když se nad tím zamyslíš, takovýck kiksů je v té hře mnohem víc (za všechno zmíním jen mou skromnou poznámku: kdo by si do boje vzal podpatky, rozpustil vlasy a namaloval se?)
Anyway, jelikož je to pack číslo 1, tak doufám, že bude následovat i pack číslo 2, kde se dočkáme Vegy (ty jeho armory jsou prostě příšerné), Tali (má jich sice taky několik, ale vypadají téměř identicky) no a když nám k tomu přidají Kaidana, bude to super. Hlavně ať mu zas nevrazí nějaký armor, co bude těžší než celá posádka Normandy dohromady...
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

nevím, jestli tím popisem narážíš na mou jmenovkyni ve hře Ashley nebo to bereš celkově, ale jinak je to pravda. Já jsem byla ráda, že jsem ráda, když jsem se válela v bahně a měla kanady...v podpatcích bych asi tak "krásná" nebyla. A makeup se pod nánosem bahna (tedy v případě ME pod nánosem krve bo jinách blivajzů) ztratí. A dlouhé vlasy těžce překážejí, proto nosím krátký :D

a jako Kaidanovi by měli hodně rychle vymyslet nějaký sexy armor, aby to nehyzdilo jeho siluetu
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Tak jsem na to mrkla ve hře. Shepard v Cerberus armor je opravdu zvrhlost, všude loga Cerberus... Garrus vypadá skvěle, akorát mi to přijde jako recyklace terminus armor (doufám, že si to pamatuju dobře, ale takové hooodně podobné brnění měl i Shepard). Liara vypadá dobře, líbí se mi ta barevná kombinace černé a modré. Co se týče EDI, upřímně, že má někdo v Bioware těžký fetiš na různé oblečky, to jsme už věděli.
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

pro ty co nejsou spokojeni s logem cerbera na nové zbroji (jako já) je tu toto =* =* =* =*

http://social.bioware.com/project/8601/ ... ts#details

jen kdyby někdo věděl jak a kde se to aplikuje to já nevědět =(

EDIT: koncovka toho souboru je .tpf že by Trenčanský Párek s Fazolí?

EDIT2: tady ten vypadá nejlíp

http://social.bioware.com/project/8603/

už jsem přišel na to jak to zprovoznit, texmod, no ale nechápu jestli to budu muset zapínat pokaždé když zapínám ME3? =/
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ještě by měl být jeden reskin, který by to měl řešit.
http://social.bioware.com/group/7065/#group Máš tam i návod, jak na to ;)
Cerberus armor modded:
Obrázek
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Sadene píše:Ještě by měl být jeden reskin, který by to měl řešit.
Cerberus armor modded:
Obrázek
no ten jsem poslal taky a ten navod jsem četl ale to je taky ten texmod a to se musi pokazde zapnout kdyz se zapíná hra je to :mrgreen:

jak si udělala ze tvoje shepka vypadá tak jinak?
Naposledy upravil(a) jeňa_cz dne stř 21. lis 2012 19:44:56, celkem upraveno 1 x.
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:Ještě by měl být jeden reskin, který by to měl řešit.
Cerberus armor modded:
Obrázek
sice nevím, čí to je Shepardová, ale vzala sakra ty fialový stíny?? Ty se mi líbí :)

a tohle budu muset vyzkoušet...mít s Kaidanem stejný armor :* :\**/:
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

ted jak jsem to vypl tak ten mod nejde vubec =( =( =(

ten návod na těch stránkách je divnej, říká mě to abych přepsal puvodním souborem MassEffect3.exe ten soubor texmod (kterej jsem taky přejmenoval na MassEffect3.exe)
a pak je tam "and now you can use texmod"

zaprvé to nejde přeuložit kdyz ten program jede (v návodu je minimalizovat origin ne vypnout) takže to nepřeuložim a když to vypnu tak to nefunguje =O
Naposledy upravil(a) jeňa_cz dne stř 21. lis 2012 20:15:34, celkem upraveno 1 x.
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Já to zas tak nekoumala, jen jsem projížděla web. A tahle Shepka není moje :D Je to brutálně modovaná postava jedné holčiny z netu, která se v tom vyžívá a dělá samé takové custom FemSheps a Grey Wardeny :)) Její výtvory jsou naprosto úžasné, teďka někde psala, že sestaví list modů, které používá plus nějaký tutoriál, tak to pak chci taky vyzkoušet :))

edit: chápu, že je to lame, ale mně se to bude hodit, proto sem radši dám link, ať to zas nehledám celý den :D Já Mass Effect zatím nemodovala, ale možná je tu někdo zkušenější, kdo by přihodil pár rad k dobru ;)

Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

jo tenhle jsem taky použil poprvé a fungovalo to ale přece to nebudu provádět před každym spuštěním hry to je divny
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Green »

x)

Obrázek
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

jeňa_cz píše:jo tenhle jsem taky použil poprvé a fungovalo to ale přece to nebudu provádět před každym spuštěním hry to je divny
Teďka jsem trochu blbla s texmodem a opravdu musíš ty mody pokaždé nahodit znovu :-)
Takže jsem si všechny tpf soubory hodila do jedné složky, pak to nakopíruju do texmodu a jedu :-)
Ještě chci zkusit ty hi-res textury, ale nevím, jak budu zvládat 9min loading hry :D to mě asi jebne :-O
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Sadene píše:
jeňa_cz píše:jo tenhle jsem taky použil poprvé a fungovalo to ale přece to nebudu provádět před každym spuštěním hry to je divny
Teďka jsem trochu blbla s texmodem a opravdu musíš ty mody pokaždé nahodit znovu :-)
Takže jsem si všechny tpf soubory hodila do jedné složky, pak to nakopíruju do texmodu a jedu :-)
Ještě chci zkusit ty hi-res textury, ale nevím, jak budu zvládat 9min loading hry :D to mě asi jebne :-O
já na to prdíkuju :$
Odpovědět