To jo, když je člověk donucen se rozhodovat mezi Legionem a Tali to je děs. Mě se naštěstí dařilo je usmířit.
V ME2 byly skvělé rozhovory s Legionem, měl skvěle napsanou postavu. Pěkný bylo jak se vyhýbal odpovědi proč použil zrovna zbytky Shepardovy zbroje k opravě svého poškození. (že by náznak "emocí")
V ME3 to bylo většinou o již získané důvěře z dílu ME2...
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Jo Legion je patří mezi mé největší oblíbence (jen měl vždycky tu smůlu, že jsem si vybral Tali jelikož se mi je zatím nepodařilo usmířit ). Jinak je pravda že je to další skvěle napsaná postava a souhlasím že je škoda že jsme ho dostali v ME2 až ke konci.
Ester píše:Mám ho ráda. Se neděste, ale škoda že neni romancibilní. Mě se prostě líběj samý divný týpci
Proč by ne? Je to zajímavá postava a rozhodně nebudeš mezi ME fanoušky sama. Celkem by mě zajímalo kolik fandů by to s ním zkusilo kdyby tam ta možnost byla. (Předpokládám že většina by to zkusila už jen tak ze zvědavosti.) Bohužel, podobně jak u EDI ta možnost zde není.
Edit:
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Ale stejně je zajímavý vidět, jak na vztahy pohlíží jednotlivé "AI".
Třeba gethy by ani nenapadlo, párovat se s organiky... ale třeba taková EDI, to je něco jiného. I když kdo ví, jak by pak na vztahy gethové pohlíželi, když si nahráli ten "reaper" kód, a stali se "plnohodnotnými" AI.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.