možná je to tím že ma mluvit jako robot, ale jako taky bych nebulel kdyby mi zařvalaSadene píše:Mně se právě moc nelíbí, jak je nadabovaná... ve trojce mi to přijde ještě horší než ve dvojce... a co se týče samotné postavy EDI, tak jsem vůči ní indiferentní, vůbec mi nevadí, když při Destroy konci zařve![]()
No to je právě ono - má mluvit jako robot, ale nemluví. Tricia se možná snažila, ale to intonování jí teda moc nešlo...jeňa_cz píše:možná je to tím že ma mluvit jako robot, ale jako taky bych nebulel kdyby mi zařvalaSadene píše:Mně se právě moc nelíbí, jak je nadabovaná... ve trojce mi to přijde ještě horší než ve dvojce... a co se týče samotné postavy EDI, tak jsem vůči ní indiferentní, vůbec mi nevadí, když při Destroy konci zařve![]()
Nechci zbytečně někoho znepokojovat, ale představa vztahu EDI a Jokera mi přišla trochu creepy, disturbing... prostě znepokojivá. EDI asi většina lidí prostě bere jako člověka, ale to ona není... na to ani ty tvary sexbota nestačíBatouT101 píše:Já rozhodně ano! Bohužel pro mě je již defaultně zabraná "Jokerem" který navíc má sní víc společného než Shepard.
UI(AI) také muže být živá bytost, tak si vyprošuji ty rasistické a konzervativní narážky že je to jen stroj. Ten kdo si to myslí je také jen pouhopouhý člověk.![]()
jeňa_cz píše:no to by samozřejmě nepřijali kde žiješnezapomen ze vetsina tech co na te hre pracovali jsou chlapi
to mi připomělo Judea Law v Umělé inteligenci jak tam hrál toho robota gigola
ty jsi neviděla A.I. artifical intelligence ?Sadene píše:jeňa_cz píše:no to by samozřejmě nepřijali kde žiješnezapomen ze vetsina tech co na te hre pracovali jsou chlapi
to mi připomělo Judea Law v Umělé inteligenci jak tam hrál toho robota gigolaJude Law jako robot gigolo???? Jak to že jsem to ještě neviděla!!!
![]()
![]()
![]()
Chápu. Myslím že hlavní problém je samotná představa co pod pojmem "Umělá Inteligence" si každý představí.Sadene píše: Nechci zbytečně někoho znepokojovat, ale představa vztahu EDI a Jokera mi přišla trochu creepy, disturbing... prostě znepokojivá. EDI asi většina lidí prostě bere jako člověka, ale to ona není... na to ani ty tvary sexbota nestačí
Ten film je super. Vřele doporučuji.jeňa_cz píše:ty jsi neviděla A.I. artifical intelligence ?Sadene píše:jeňa_cz píše:no to by samozřejmě nepřijali kde žiješnezapomen ze vetsina tech co na te hre pracovali jsou chlapi
to mi připomělo Judea Law v Umělé inteligenci jak tam hrál toho robota gigolaJude Law jako robot gigolo???? Jak to že jsem to ještě neviděla!!!
![]()
![]()
![]()