Mimozemštané
Mimozemštané
Myslí si někdo že mimozemštané nás sledují a unášejí podle mne ano co si o tom myslíte vy?
já si myslím že nás unaší a jsou mezi nami jaký postoj k tomu máte vy?
Naposledy upravil(a) Urdnot dne čtv 21. bře 2013 20:01:12, celkem upraveno 1 x.
Re: Mimozemštané
špatně položená otázka
...vzkaz pro všechny mimozemšťany, co jsou mezi námi a nespouští nás z očí:
"Hele, ufouni, opovažte se mi krást pivo z ledničky, nebo uvidíte!"
...uvidíte mě střízlivýho...a to nechcete.

upravil jsem.jeňa_cz píše:špatně položená otázka
Budem ožralí, takže nám to bude u prdele.Honzaleco píše:...vzkaz pro všechny mimozemšťany, co jsou mezi námi a nespouští nás z očí:
Zato ty budeš střízlivý, uvidíš nás a k tomu ještě ožralé a to přece nechceš!!!
Prý, že střízliví lidé se ve společnosti opilých nebaví dobře...
Když se ti náhodou povede být střízlivý, když jsou ostatní už pod parou...víš, jaká je to sranda? A stačí je jen pozorovat...
Když se ti náhodou povede být střízlivý, když jsou ostatní už pod parou...víš, jaká je to sranda? A stačí je jen pozorovat...

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
hmm tichy vy pozemska chamradi, nemate pravo cokoliv si o Nas myslet nato z tusit Nasi existenci....... jak tak koukame tak to bude chtit pritahnout dasi vemirnej sutr a vcistit to tady ..... dinosauri zklamaly besti jedny nenazrany, clovek taky ocividne zklamal bestie jedna nenezrana je cas dat sanci jinemu druhu.....
S pozdravem Vasi Ufoni
S pozdravem Vasi Ufoni
mimozemšťani pouze sledují a unášejí američany, zbytek planety je nezajímá,
podle mě je v naší galaxii život jak pouze ve formě buňečných organismu, tak v jakoby v období pravěku, nebo středověku nebo jsou ti mimozemšťané na stejném vyvojovem stupni a právě řeší na mimozemském foru stejnou otázku, ale klidne bych se nedivil kdyby v nasi galaxii byli i emzáci co jsou v technologiích daleko před námi, a to nemluvím o jinych galaxií
puvodní otázka mi přišla stupidní protože je na 100% jasny že je jinde ve vesmíru život, důkaz? život je tady na zemi, tak proč by nebyl i jinde
podle mě je v naší galaxii život jak pouze ve formě buňečných organismu, tak v jakoby v období pravěku, nebo středověku nebo jsou ti mimozemšťané na stejném vyvojovem stupni a právě řeší na mimozemském foru stejnou otázku, ale klidne bych se nedivil kdyby v nasi galaxii byli i emzáci co jsou v technologiích daleko před námi, a to nemluvím o jinych galaxií
puvodní otázka mi přišla stupidní protože je na 100% jasny že je jinde ve vesmíru život, důkaz? život je tady na zemi, tak proč by nebyl i jinde

Já si tohle nemyslím. Tak že ne.Urdnot píše:Myslí si někdo že mimozemštané nás sledují a unášejí podle mne ano co si o tom myslíte vy?
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
S tím unášením si nejsem úplně jistá, ale znám pár jedinců, které bych na to mohla doporučit

Jinak pevně věřím, že život ve vesmíru určitě existuje, škoda, že už se s největší pravděpodobností nedožiju nějakého vesmírného cestování... je ovšem možné, že tu můžou každou chvíli přistát nějací ufouni...

Jinak pevně věřím, že život ve vesmíru určitě existuje, škoda, že už se s největší pravděpodobností nedožiju nějakého vesmírného cestování... je ovšem možné, že tu můžou každou chvíli přistát nějací ufouni...

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
no vzdycky se muzes nechat ulozit k ledu na par set let 

Co se týče únosů, mě ještě neunesli. (Nemyslím tím že by mě kvůli váze nezvedly ale neměl jsem tu čest. )
Prostě jsem skeptik.
Nemám ponětí co by na nás viděli, nebo co by od nás mohly získat nebo přímo si vzít to po čem by šly a zase odfrčet pryč, pokud jsou tak vyspělí že sem nějak doletí.
Pokud by byly tak vyspělý, proč by po sobě nechávaly nějaké stopy.
(To je prostě jen ráj spekulací)
To zda existuje mimozemský život? V to věřím. Je velká pravděpodobnost že v Mléčné dráze nebo i jinde existuje podobná planeta té naši. Nebo i nějaký zcela odlišný inteligentní druh. Zatím o tom mohu jen snít.
Prostě jsem skeptik.

Nemám ponětí co by na nás viděli, nebo co by od nás mohly získat nebo přímo si vzít to po čem by šly a zase odfrčet pryč, pokud jsou tak vyspělí že sem nějak doletí.
Pokud by byly tak vyspělý, proč by po sobě nechávaly nějaké stopy.
(To je prostě jen ráj spekulací)
To zda existuje mimozemský život? V to věřím. Je velká pravděpodobnost že v Mléčné dráze nebo i jinde existuje podobná planeta té naši. Nebo i nějaký zcela odlišný inteligentní druh. Zatím o tom mohu jen snít.
Synthesis - my choice
Na to ukládání k ledu bacha.
Známe Demolition Mana.
Buď se necháš uložit k ledu/nebo tě někdo uloží, za x let tě rozmrazí a ty se probudíš ve světě, kde se všichni zdraví kroužením dlaně a říkají si "Buďte dobrý/á."
Tahle možnost tu je stejně tak, jako že se vzbudíš do světa, který je jako Mass Effect.

Známe Demolition Mana.
Buď se necháš uložit k ledu/nebo tě někdo uloží, za x let tě rozmrazí a ty se probudíš ve světě, kde se všichni zdraví kroužením dlaně a říkají si "Buďte dobrý/á."
Tahle možnost tu je stejně tak, jako že se vzbudíš do světa, který je jako Mass Effect.

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
jo nejlepsi moment je chvile kdyz stallone zacne chtit plist a pak kdyz nema papir jak si vypomuze pokutovymi blocky 

Futurama!Honzaleco píše:Na to ukládání k ledu bacha.
Známe Demolition Mana.
Demolition man. Je super film.
Kryonika - přináší mnoho problémů... Pokud bych se třeba já nechal zmrazit. Jakou bych asi musel mít hodnotu aby si budoucí generace daly tu práci a vynaložily nějaké peníze na to, aby mě rozmrazily a oživily? Proč by to vůbec dělaly? Za předpokladu že by se vše povedlo a nic se ani nepokazilo v průběhu skladování a nakonec mě opravdu vrátily zpátky. Tak si myslím že je velká pravděpodobnost toho že bych v oné době neměl žádná práva jako lidé a dostal bych se třeba na úroveň klonů nebo jen jako majetek nějaké společnosti... Opravdu bych chtěl takto žít?
Taky by mohlo být již lidstvo vyhlazeno nějakými alieny kteří by našli takový sklad a řekly si "Hele, zmražené lidské prsty" a všichni by skončily na jídelníčku alienů jako delikatesy.
Kryonika - přináší mnoho problémů... Pokud bych se třeba já nechal zmrazit. Jakou bych asi musel mít hodnotu aby si budoucí generace daly tu práci a vynaložily nějaké peníze na to, aby mě rozmrazily a oživily? Proč by to vůbec dělaly? Za předpokladu že by se vše povedlo a nic se ani nepokazilo v průběhu skladování a nakonec mě opravdu vrátily zpátky. Tak si myslím že je velká pravděpodobnost toho že bych v oné době neměl žádná práva jako lidé a dostal bych se třeba na úroveň klonů nebo jen jako majetek nějaké společnosti... Opravdu bych chtěl takto žít?
Taky by mohlo být již lidstvo vyhlazeno nějakými alieny kteří by našli takový sklad a řekly si "Hele, zmražené lidské prsty" a všichni by skončily na jídelníčku alienů jako delikatesy.

Synthesis - my choice
Kouká tu někdo na pořad vetřelci dávnověku?
Život ve vesmíru určitě existuje, ono se předpokládá pořád že mlže být život jen tam kde je kyslík což je kravina.Dále ani neznáme svou planetu a už "víme" vše o vesmíru atd + ono jak se má teď začít dost programů ve vesmíru můžeme na sebe upoutat pozornost i někoho kdo může být skrytý třeba i na tom Marsu ... vesmír je záhada prostě.