Překvapuje mě, že tady není téma o této postavě.
Na mě celou hru působil jako otec Shepyho/Shepardové, ale že na konci nejde zachránit... to zamrzelo. Šmejdi z BW, co mu přichystali tento krutý konec... proklínám je za to!!!
R.I.P. brave soldier.
Naposledy upravil(a) Lady Grey dne pon 22. dub 2013 12:13:17, celkem upraveno 1 x.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Sadene píše:Space dady... ale Hacketta mám možná o krapet raději
Hackett byl fajn, ale blíž ho poznáš až ME3... Andersona je víc jak ve hře tak i v knihách... jen nechápu, proč ho párovali s tou nemožnou slepici Sandersonovou... bože, jak já ji neměla v knihách ráda, a ve hře nebyla o nic lepší... ten její panovačný hlas... we must leave NOW! jsem aspoň pro větší potěšení střelila z toho atlasu párkrat do sochy jejího tatíka... muhehehe... a taky v těch knihách ze sebe dělá bůh ví co, a stejně z toho nakonec vyjde, že ví kulový.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Tak jsem Hacketta taky hodila do tématu... Pamatuji si, že v ME2 jsem Hacketta asi stokrát proklela za tu misi v batariánském systému, kde jsem byla úplně sama samotinka... jsem si říkala, jestli se pak ukáže, tak mu něco pěkně řeknu od plic... ale tak nakonec jsem se z toho šutru dostala a samozřejmě nikdo si z posádky nevšiml, že jejích velící důstojník byl několik dní sám pryč.
Ale jinak mám Hacketta ráda, to je přesně ten muž činu, který je za války potřeba.
Sadene píše:Hehe a věříš, že jsem si název topicu četla jen jako David Anderson... ... to bude asi tím, že paragrafy taky nikdy nečtu až do konce
Na mě Hackett udělal dojem, jak si to naštrádoval na Normandy a ten jeho proslov... málem jsem zvedla kotvy a jela se rovnou udat
Jj, však jsem ten název teďkom přepsala i na Hacketta... taky si zaslouží diskuzi.
Hackett je správnej, další z mála lidí, kteří Shepymu věřili ty smrťáky.
Hacket je fajnový Admirál srašně jsem si ho zalúbil ve 2ce je jen chvíli a v 1čce byl fajn a ve 3ce uplně skvělý prostě člověk na svém místě a Anderson je takový ten starší kamarád co se snaží pomoct Shepovy co může oba je mám rád
Hackett, fajn chlap, co je neustále ve trojce v komunikaci se Shepardem, ale z nich dvou, je mi prostě nejblíže k srdci Adm. Anderson, takový náhradní taťka, alespoň já jsem ho tak brala a ten konec je srdcervoucí. Ten rozhovor, prostě to jak udělá pápá, lálá
Kira_Shepard píše:Hackett, fajn chlap, co je neustále ve trojce v komunikaci se Shepardem, ale z nich dvou, je mi prostě nejblíže k srdci Adm. Anderson, takový náhradní taťka, alespoň já jsem ho tak brala a ten konec je srdcervoucí. Ten rozhovor, prostě to jak udělá pápá, lálá
Kira_Shepard píše:Hackett, fajn chlap, co je neustále ve trojce v komunikaci se Shepardem, ale z nich dvou, je mi prostě nejblíže k srdci Adm. Anderson, takový náhradní taťka, alespoň já jsem ho tak brala a ten konec je srdcervoucí. Ten rozhovor, prostě to jak udělá pápá, lálá
jj koukala jsem na to, ale je smutný, když umře někdo, ke komu si utvoříte vztah, přeci jen on byl jen z mála lidí, co za ním/ní stáli pořád od samého začátku. Třeba Thanova smrt mě tolik nezasáhla, tam se vědělo, že prostě umře. No a u koho jsem měla ještě málem na krajíčku byl Grunt... Ale ten mi přežil nakonec