Tali'Zorah vas Normandy
Re: Tali'Zorah vas Normandy
Dvojitý
To je prostě na konci vždy dojemný, jak dávají LI tu jmenovku na tu pamětní zeď. A jak se Tali loučí se Shepardem, že už má domov, ať se k ní vrátí...
Ale tak já volím Destroy end (a ne proto, aby mi Shepard přežil, ale abych konečně zničila ten reaperský hnus), tak na konci zbývá jiskřička naděje.
To je prostě na konci vždy dojemný, jak dávají LI tu jmenovku na tu pamětní zeď. A jak se Tali loučí se Shepardem, že už má domov, ať se k ní vrátí...
- hRDLA
- Kontraadmirál
Já taky jedu na destroy, ale přeci jen to není jisté, a "I want more time" je prostě něco.
Bite my shiny Warden ass!
Jj, jediný konec, který jakž takž uznávám (blbost jsou všechny, ale tenhle se dá snést). Na nějakou space magic nejsem zvědavá, a už vůbec ne na to, aby reapeři přežili... nikdy, zničit, zničit, zničit, za všechno, co napáchali.hRDLA píše:Já taky jedu na destroy, ale přeci jen to není jisté, a "I want more time" je prostě něco.
Jinak je ještě dobrá ta scénka v DLC Citadela, kdy Tali Shepardovi zpívá... z toho fakt nemůžu. Sice z ní nebude žádná Tina Turner, ale stejně je to roztomilý.
- hRDLA
- Kontraadmirál
Mě se to náhodou líbilo jak zpívala, jakože vážně. Někteří na to nadávali, ale já ne.

Hmm. Asi už nemusím psát který konec je pro mně akceptovatelný. Že?
Jinak, Tali je také moji favoritkou
. A její chování mi přišlo velice milé
a i ten její zpěv se mi líbil. Je to skvělá postava.
(Abych si nezapomněl postěžovat.)
Na můj vkus tam bylo tak strašně málo kontaktu s ní.
Obešel bych se i bez té fotky, jen kdyby tam bylo víc osobních záběrů na ni podobně jak u Liary, delší společné chvíle, mít možnost se k ní přitulit, obejmout jí, nebo mít víc osobních rozhovorů s ní. To by bylo z mého pohledu prostě super.
K ME mně osobně netáhl pouze příběh ale i to že zase strávím čas se svou LI postavou.
Jinak, Tali je také moji favoritkou
Na můj vkus tam bylo tak strašně málo kontaktu s ní.
K ME mně osobně netáhl pouze příběh ale i to že zase strávím čas se svou LI postavou.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
- hRDLA
- Kontraadmirál
Amen bratře.BatouT101 píše: Jinak, Tali je také moji favoritkou. A její chování mi přišlo velice milé
a i ten její zpěv se mi líbil. Je to skvělá postava.
Na můj vkus tam bylo tak strašně málo kontaktu s ní.Obešel bych se i bez té fotky, jen kdyby tam bylo víc osobních záběrů na ni podobně jak u Liary, delší společné chvíle, mít možnost se k ní přitulit, obejmout jí, nebo mít víc osobních rozhovorů s ní. To by bylo z mého pohledu prostě super.
Já na její zpěv nenadávám, jen říkám, že by se tím asi živit nemohla.hRDLA píše:Mě se to náhodou líbilo jak zpívala, jakože vážně. Někteří na to nadávali, ale já ne.
- hRDLA
- Kontraadmirál
Já nemluvil o tobě, ale když si člověk čte nějaké komentáře třeba na YT, tak na takové lidi narazí.
Co? To si budu muset některé komentáře počíst. Ale tak ne každý umí zpívat, že? Ale Taliina snaha se cení, k tomu umí jiné věci... jako třeba hackovat každou techniku.hRDLA píše:Já nemluvil o tobě, ale když si člověk čte nějaké komentáře třeba na YT, tak na takové lidi narazí.
Ano to teda umíLady Grey píše:Co? To si budu muset některé komentáře počíst. Ale tak ne každý umí zpívat, že? Ale Taliina snaha se cení, k tomu umí jiné věci... jako třeba hackovat každou techniku.hRDLA píše:Já nemluvil o tobě, ale když si člověk čte nějaké komentáře třeba na YT, tak na takové lidi narazí.
Synthesis - my choice
- hRDLA
- Kontraadmirál
Hlavně pročpak to zpívala, pro mě (potažmo vás) a to se počítá.
Já bych se i koukla na celý ten film, na který kouká Tali se Shepardem.
Jak že se jmenoval?
- hRDLA
- Kontraadmirál
Fleet na Flotila. Nějaký romantický film, všichni to nadávali že to je Twilight, ale co jsem slyšel tak mi to přišlo spíš něco na způsob Jih proti Severu nebo Pýcha a Předsudek nebo prostě něco takového.
Pýcha a předsudek patří mezi mých top 5 oblíbených knížekhRDLA píše:Fleet na Flotila. Nějaký romantický film, všichni to nadávali že to je Twilight, ale co jsem slyšel tak mi to přišlo spíš něco na způsob Jih proti Severu nebo Pýcha a Předsudek nebo prostě něco takového.

- Kenneth
- Rotný
Sadene píše:Pýcha a předsudek patří mezi mých top 5 oblíbených knížekhRDLA píše:Fleet na Flotila. Nějaký romantický film, všichni to nadávali že to je Twilight, ale co jsem slyšel tak mi to přišlo spíš něco na způsob Jih proti Severu nebo Pýcha a Předsudek nebo prostě něco takového.
o čem to je??
Ještě tam chybí Ashley, aby byl výčet ženské posádky Normandy v ME3 kompletní. Ale stejně to Tali sluší nejvíc.

Akorát mě docela naštvalo, že má všecky oblečky v podstatě stejné a na jedno brdo. Chápu, že fialová je její barva, ale taky mohli udělat aspoň jeden odlišný...Lady Grey píše:Ještě tam chybí Ashley, aby byl výčet ženské posádky Normandy v ME3 kompletní. Ale stejně to Tali sluší nejvíc.![]()
Ashley je hezká holka, ale po tom jejím face liftu ji prostě nemůžu brát vážně a není to pro mě stejná Ashley z ME1, ale pouze nějaká kopie Mirandy

- hRDLA
- Kontraadmirál
Mě se strašně líbilo to černo-bílý co měla v Citadel DLC.