Jj, jediný konec, který jakž takž uznávám (blbost jsou všechny, ale tenhle se dá snést). Na nějakou space magic nejsem zvědavá, a už vůbec ne na to, aby reapeři přežili... nikdy, zničit, zničit, zničit, za všechno, co napáchali.hRDLA píše:Já taky jedu na destroy, ale přeci jen to není jisté, a "I want more time" je prostě něco.
Amen bratře.BatouT101 píše: Jinak, Tali je také moji favoritkou. A její chování mi přišlo velice milé
a i ten její zpěv se mi líbil. Je to skvělá postava.
(Abych si nezapomněl postěžovat.)
Na můj vkus tam bylo tak strašně málo kontaktu s ní.Obešel bych se i bez té fotky, jen kdyby tam bylo víc osobních záběrů na ni podobně jak u Liary, delší společné chvíle, mít možnost se k ní přitulit, obejmout jí, nebo mít víc osobních rozhovorů s ní. To by bylo z mého pohledu prostě super.
K ME mně osobně netáhl pouze příběh ale i to že zase strávím čas se svou LI postavou.
Já na její zpěv nenadávám, jen říkám, že by se tím asi živit nemohla.hRDLA píše:Mě se to náhodou líbilo jak zpívala, jakože vážně. Někteří na to nadávali, ale já ne.
Co? To si budu muset některé komentáře počíst. Ale tak ne každý umí zpívat, že? Ale Taliina snaha se cení, k tomu umí jiné věci... jako třeba hackovat každou techniku.hRDLA píše:Já nemluvil o tobě, ale když si člověk čte nějaké komentáře třeba na YT, tak na takové lidi narazí.
Ano to teda umíLady Grey píše:Co? To si budu muset některé komentáře počíst. Ale tak ne každý umí zpívat, že? Ale Taliina snaha se cení, k tomu umí jiné věci... jako třeba hackovat každou techniku.hRDLA píše:Já nemluvil o tobě, ale když si člověk čte nějaké komentáře třeba na YT, tak na takové lidi narazí.
Pýcha a předsudek patří mezi mých top 5 oblíbených knížekhRDLA píše:Fleet na Flotila. Nějaký romantický film, všichni to nadávali že to je Twilight, ale co jsem slyšel tak mi to přišlo spíš něco na způsob Jih proti Severu nebo Pýcha a Předsudek nebo prostě něco takového.
Sadene píše:Pýcha a předsudek patří mezi mých top 5 oblíbených knížekhRDLA píše:Fleet na Flotila. Nějaký romantický film, všichni to nadávali že to je Twilight, ale co jsem slyšel tak mi to přišlo spíš něco na způsob Jih proti Severu nebo Pýcha a Předsudek nebo prostě něco takového.
Akorát mě docela naštvalo, že má všecky oblečky v podstatě stejné a na jedno brdo. Chápu, že fialová je její barva, ale taky mohli udělat aspoň jeden odlišný...Lady Grey píše:Ještě tam chybí Ashley, aby byl výčet ženské posádky Normandy v ME3 kompletní. Ale stejně to Tali sluší nejvíc.![]()