Naprosto perfektní obrázekhRDLA píše:Měla ráda žlutou
Naše milovaná Liara T'soni
Re: Naše milovaná Liara T'soni
Obrázek je to opravdu nádherný! Jen mi přijde trochu moc toho slunečního světla v obličeji Liařiny matky. Ale jinak se mi taky opravdu líbí!
P.S: Nechci nikoho urazit ale jak tam "hRDLA" napsal "Měla ráda žlutou". Tak nevím proč, ale vybavil se mi Daniel Nekonečný.
P.S: Nechci nikoho urazit ale jak tam "hRDLA" napsal "Měla ráda žlutou". Tak nevím proč, ale vybavil se mi Daniel Nekonečný.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
- Kenneth
- Rotný
BatouT101 píše:Obrázek je to opravdu nádherný! Jen mi přijde trochu moc toho slunečního světla v obličeji Liařiny matky. Ale jinak se mi taky opravdu líbí!
Dan Nekonečný je ******
jinak obrázek je nádherný
jo v to s tebou souhlasím...Kenneth píše:
Dan Nekonečný je ******
jinak obrázek je nádherný
Jinak ten obrázek Benezie s Liarou je opravdu moc nádherný!
Synthesis - my choice
Jediná nevýhoda jsou ty světla u Benezie. Jinak dokonalý obrázek.
This is my favourite forum on the internet!
-
Sixtayashi
- Vojín
Wow, 100x hezčí než ta rádoby Liara co prodávali jako sošku.hRDLA píše:Někdo si vyrobil papírový model Liary

Jsou tam, podívej se dobře! copak jo to mezi skleničkou a naběračkou?dancer píše:Kde jsou šmoulové? Ti jsou taky modrý, ne?

Pardon, mám za sebou už celej den, nepodivala jsem se dobře. Dobrý postřeh
.
Kroťte vaše vulgarismy , je to napomenutí a dále se držte tématu.
Jinak obrázky pěkné a papírová Liara taky
.
Jinak obrázky pěkné a papírová Liara taky

Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlel
Byl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her
No nic, žádnej dřívější save nemám, tak poprvý střihnu holt Liaru
Nevíte někdo co jsem mohl udělat špatně? Žádnou z nich jsem vyloženě v rozhovoru neodmítnul.
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
To se mi taky stává v každé ME1 hře... teda u mě je to Kaidan(neflirtuju s nim ale stejně si to vyloží, že má o něj moje Shepka zájem... no dobře, ale pak se musí smířit s tím, že v ME2 a ME3 dávám přednost GarroviKrieg píše:Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlelByl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her
Nevíte někdo co jsem mohl udělat špatně? Žádnou z nich jsem vyloženě v rozhovoru neodmítnul.
Páč Liara je protlačovaná a když ji neodmítneš, tak se ti automaticky počítá jako romanceKrieg píše:Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlelByl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her

Ono zrovna u Liary stačí v jednom rozhovoru, kdy se zeptá, jestli k ní Shepard / Shepardová něco cítí, říct, že tak maximálně přátelství (prostřední možnost). Jednoduše stačí neklikat slepě na paragonskou volbu. Ta renegátská možnost (s mimozemšťankou nikdy) je zabugovaná a vede paradoxně k romanci.
To je hnusný...Sadene píše:Páč Liara je protlačovaná a když ji neodmítneš, tak se ti automaticky počítá jako romanceKrieg píše:Tak teď se mi stala nehoda. Dohrávám ME1 a najednou před Ilosem za mnou přijde jako romance Liara aniž bych to tak zamýšlelByl jsem milej vždy na Liaru i Ashley a vždy jsem si pak měl mezi nima vybrat a teď najednou nic a mám Liaru, nevím co jsem udělal špatně od předchozích her
A zvlášť jestli sis s ní chodil pokecat po Ashley, tak to přebíjí romanci Ashley
Jinak když jsou tu nastíněný rozhovory s Liarou, všimli ste si, že i když jí odpovíte svinsky (poslední možnost), tak i tak to moc svinský nevyzní... spíše neutrálně, na rozdíl od zbytku členů posádky, kterým můžete dávat sodu, tak Liaře ne... plus tedy ještě dostala dar nesmrtelností jako bonus.
JO, přesně toho jsem si všimla, v té hře je FRAKING IMPOSSIBLE být hnusný na Liaru... tam i ty renegádské odpovědi jsou hezké... well...