Tali'Zorah vas Normandy

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
hRDLA
Kontraadmirál

Re: Tali'Zorah vas Normandy

Příspěvek od hRDLA »

Takový menší crossover
Obrázek

To 3. zprava jsem měl nejraději

Obrázek

Tý jo, tahle helma Tali vypadá dobře

Obrázek
Bite my shiny Warden ass!
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Neřekla bych, že by Tali a Garrus nějak slepě následovali Sheparda, plus bych řekla, že na sebevražednou misi si jen tak někdo nepřihlásí(hold mají koule a žaludek na to, co by jiní neudělali)... co měl asi Shep tak dělat, když skoro nikdo v Reapery nevěřil a Aliance z vysoka kašlala na kolonie, které byly unášeny. Když jediní, kdo byli pro něco dělat, byli lidi z Cerbera... nejen, že Sheparda obnovili, ale dali mu i loď a všechny možné zdroje. Sice to vypadá až moc dobře, ale pokud jsou cíle společné, co se dá dělat.

A abych uvedla na pravou míru (vy ste snad ten ME2 nehráli, či co?)... Garrus a Tali jsou od začátku k Cerberu podezíraví, ale vědí, že musí spolupracovat, aby vyřídili kolektory (že se nestydí... sobci jedni).... k tomu si třeba vemte takovou Tali, ta by Migrační flotilu neopustila jen tak bezdůvodně... musel by to být velice důležitý úkol, aby šla s Shepardem a na čas opustila svoje lidi. Rozhodně se tady nejedná o žádne slepé následování, či co... něco se prostě udělat musí.

Že se Kaidan/Ash nepřipojili k Shepovi v Me2 chápu... přeci jen jsou to alianční důstojíníci.. ale nemusí pak pořád Shepardovi omývat o hlavu, že byl u Cerbera... myslím, že to ví i bez nich. ;)
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Tady musím souhlasit s Lady Grey, Tali s Garrem nám řekli své obavy, byli vůči Cerberu podezřívavý a to rozhodně po právu, ale veřili nám. Společně jsme zastavili Vládce a gethy a my jsme je během ME2 přesvědčili, že jsme skutečně ten Shepard, kterého znali. Kdežto Ashley poté, co s ní mám romanci v ME1, na mě hned na Horizonu vyjede potom co zjistí, že jsem s Cerberem a šmitec. To byl jeden z důvodů, proč jsem s ní už ani nechtěl mít romanci. Nevěříš mi? Nebuď v týmu. Hotovo. V ME3 jsem na ní kvůli tomu naprosto dlabal.
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Každý má holt svou pravdu... já možná jejich přístup víc chápu, protože jsem sama podezřívavá a nejsem zvyklá věřit lidem jen tak... člověk si musí získat mou důvěru.
A podezřívavá reakce, zvlášť pokud jsi s Ash/Kaidanem v romanci, je na Horizonu zcela adekvátní... musí se cítit poněkud ublíženě, když vidí, že zvěsti se potvrdily a "Shepard" je opravdu naživu... a oni jsou ti poslední z původního týmu, kteří se to dozví, protože si Shepard nemohl udělat 5 min času a napsat aspoň email... cokoliv...
Proč by mu měli věřit? Shepard nikdy neuvedl nic na svou obhajobu a když si projedete ten rozhovor na Horizonu, tak se chová jako idiot - "Je to už doba, co jsme se neviděli, jak je?"... hahaha, byl jsem jen 2 roky mrtvý, takže u tebe je všechno v klidu, nevím, jestli jsi mě oplakal... whatever... mám nový tým, jsem s Cerberem, nezáleží na tom, že jsem tě miloval nebo ty jsi miloval mě, tobě nic říkat nemusím... skvělý přístup ;)
Obrázek
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Možná kdyby nám vývojáři dali možnost kontaktovat Ash/Kaidana, tak by to můj Shepard udělal :D Samozřejmně mají právo být nedůvěřivý, ani se jim nedivim, ale nemusí nám historii s Cerberem pořád tolik předhazovat i v ME3. Mohly by to dělat i jiný postavy, ale v takovým měřítku to dělá jen Ash, u Kaidana nevim, jaký má řeči. Jinak už jsme asi trošku mimo daný téma :D
Krieg
Nadporučík

Příspěvek od Krieg »

Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Obrázek
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Hmm

Obrázek

Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Otázka je, proč má Tali vytetovanou zrovna asarijku... :D :D
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No to tetování je takové celé šílené, tak proč ne? :D
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Lady Grey píše:Otázka je, proč má Tali vytetovanou zrovna asarijku... :D :D

Já myslím, že tam těch otázek je víc... :D :D :D
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:

Já myslím, že tam těch otázek je víc... :D :D :D
Jn, třeba proč by někdo pod skafandrem, který skoro nikdy nesundá, nosí tangáče... s pevnou gumou ovšem. :D :D
Obrázek
Sorry, ale musela jsem to sem dát. :D :D :D
Obrázek
Kenneth
Rotný

Příspěvek od Kenneth »

kdyby tam měla bombarďáky bylo by to víc sexy ;)
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Kennethe buď rád za to co je :D

Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

hRDLA píše:Hmm
Obrázek
...
Omlouvám se. Ale rád bych se vrátil k tomuto obrázku a vašim komentářům. ;)
Tetování se mi všeobecně moc nelíbí a doufal bych že by to Tali neudělala. :? (Byla by to velká škoda (ať by měla jakýkoliv povrch kůže) překrýt část (takhle pěkných zad) barevným obrázkem, ať by měl námět jakýkoli! :D )

Jinak tohle tetování nebo "malůvka" na jejich zádech mi přijde jako "metafora" připodobnění nějakého okamžiku v životě Sheparda.
Postava zřejmě "Šavlozubce v ME" s vkomponovanou lidskou lebkou v tlamě by mohlo připomínat třeba "Šavlozubce" jako nebezpečný tvor a lidská lebka jako symbol smrti a tím že je lidská, tak smrt člověka nebo lidí kteří zahynuli právě tímto tvorem. Pravděpodobně odkazuje na událost ze Shepardova života kdy jeho jednotku pozabíjely "Šavlozubci" a barevný "pták" před ním by mohl symbolizovat Fénixe "nesmrtelné" bájné stvoření rodící se ze svého popela. Pravděpodobně připodobnění Sheparda který tento incident přežil a velice se mu přiblížil hlavně jeho smrtí a znovu vstaním v ME2 a oživením jeho ostatků Cerebrem.
Asarijka jedoucí na (není zcela zřejmé zda není spíš uvězněna na tomto) "Šavlozubci" by mohly znamenat
a) Že autor/ka také neměla ráda tuto rasu. :D
b) jako vidina konkurence z řad Asari (národ neodolatelných krasavic v celé mléčné dráze), (jako Liara)... (stejně jak jí, mohl vzít Sheparda "Šavlozubec" tak jí ho mohla "odepřít" i Liara. Stejně jak Shepard odolal "Šavlozupci" tak odolal i Liaře a stal se partnerem právě Tali. ;) )
c) je to jen dekorace autora celkového námětu tetování... :P
Lady Grey píše: ...
...
Jn, třeba proč by někdo pod skafandrem, který skoro nikdy nesundá, nosí tangáče... s pevnou gumou ovšem. :D :D
...
...
inu, celkově celý tento obrázek je po praktické stránce, velice absurdní!!! Hlavně co se týká těch "tang"! :P

Podle mé vlastní představy funkčností obleků Quarianů. Tak pod ním nemají nic co by připomínalo nám známe spodní prádlo. Samotný oblek je jakousi druhou kůží. Samostatným syntetickým organismem starající se o potřeby a funkci jejich vlastního povrchu těla od aplikace různých léků, regulaci tělesné teploty až po samotné čištění nebo-li "mytí" pokožky a samozřejmě mnoho dalších funkcí... Bez toho aniž by jej musely sundávat nebo narušit izolaci!! Proto jsou schopni v něm přebývat prakticky po neomezenou dobu. Hlavně na pouti mimo lodě Qurianů kde mohou mít prostory ve kterých si mohou obleky bezpečně sundat (třeba pro větší lékařská ošetření a podobně).

Jinak když to všechno shrnu. Tak tento FanArt je velice nádherně provedený a měl působit velice sexy. Čehož dosáhl. Až na těch pár výhrad které mám se mi velice líbí :* a danému umělci gratuluji k pěkné práci. :D
Synthesis - my choice

Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Tys to teda rozebral do detailů, Batou. :D :D Hih, příště by to na Tali chtělo kérku se jménem Shepa, lodě Rayi (holka přece nemůže zapomínat na svůj původ) a Migrační flotily jako celku.
jako vidina konkurence z řad Asari (národ neodolatelných krasavic v celé mléčné dráze), (jako Liara)...
Prosím, mluvte za sebe... mě asarijky (zvláště Liara) nechávají celkem chladnou... (čím to asi bude :$ ).
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Inu. Když rozebrat tak už do posledního "šroubku". :D Měl jsem trochu pocit z ostatních komentářů že to tetování nebylo moc pochopeno. Tak jsem se pokusil přiblížit můj laický pohled, jaký smysl dávalo mě. :D :$
...jako vidina konkurence z řad Asari ... (jako Liara)...
Z mého pohledu bylo očividné že od začátku, Liara je do Sheparda zamilovaná. Tím pádem bylo pro něho mnohem snazší od začátku s ní navázat vztah než s ostatními postavami. Stačil jen souhlas/nesouhlas hráče podle toho zda se mu líbila či nikoli...
...(národ neodolatelných krasavic v celé mléčné dráze), (jako Liara)...
U tohoto jsem nemluvil samozřejmě za všechny, ale nebudu si namlouvat že Asarijky nebyly prostě přitažlivé pro asi většinu partnerů kteří s nimi přišly do kontaktu. Je to sice hodně povrchní ale planeta plná pěkných modrých krásek je určitě snem ne jednoho muže. ;) :D
Synthesis - my choice

Odpovědět