Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném

Svobodná sekce, která se netýká přímo hry.
Odpovědět
Kira_Shepard
Rotný

Re: Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném

Příspěvek od Kira_Shepard »

Bože, ta mikina je "echt gold" !!! :D Já bych chtěla mít taky nějaký kousek, ale ono je to všechno moooc drahý!!
Jinak já mám několik fází když piju: Pohoda, pohoda, pak sranda a pak přichází finále a chce se mi spát :D Ráno se probouzím a okupuju kohoutek :D
Obrázek
Kira_Shepard
Rotný

Honzaleco píše:Kira - Největší pravděpodobnost je v Reserves packu za 99 000 kreditů...ale když budeš ještě teď kupovat levnější Veteran packy (20 000), tak ti přijdou všechny stříbrný postavy (máš tam zatím jenom toho drella), další uncommon zbraně apod.
Ale koukám, že už máš turianku - zkus jí dát šanci, je to dobrá postava. :)

Hlavně, že je sranda...no, já vás v jistým smyslu obdivuju. :D Já, když se cejtim trochu víc ovíněnej, tak se mi chce spát a víceméně myslím hlavně na to, abych se dostal do svý postele a co nejrychlejc usnul. Na spamování na fóru v tu chvíli nemám ani pomyšlení.

Jak víš že mám Turianku? :D :scare:
Obrázek
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Kira:

http://social.bioware.com/n7hq/home/ove ... atform=ps3" onclick="window.open(this.href);return false;

You can't hide from me... :evil:

Takovej MP-stalking...ve volných chvílích občas kontroluju pokrok ostatních; podívám se, abych věděl, jak mám poradit (v tvém případě) anebo když nevím, jak mám přiřadit body do schopností u nějaké postavy, tak se podívám na profily zkušenějších hráčů, jak to mají oni a podle toho se snažím zjistit, jak tu postavu asi hrajou apod. :D

-----

http://social.bioware.com/n7hq/home/?na ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false; - to jsou zase třeba moje statistiky...
Kira_Shepard
Rotný

Honzaleco píše:Kira:

http://social.bioware.com/n7hq/home/ove ... atform=ps3" onclick="window.open(this.href);return false;

You can't hide from me... :evil:

Takovej MP-stalking...ve volných chvílích občas kontroluju pokrok ostatních; podívám se, abych věděl, jak mám poradit (v tvém případě) anebo když nevím, jak mám přiřadit body do schopností u nějaké postavy, tak se podívám na profily zkušenějších hráčů, jak to mají oni a podle toho se snažím zjistit, jak tu postavu asi hrajou apod. :D

-----

http://social.bioware.com/n7hq/home/?na ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false; - to jsou zase třeba moje statistiky...
já věděla že to bude mít spojitost se sledováním :D Začala jsem pořádně před pár dny no, tak toho ještě nemám tolik :D Skončím směnu a jdu znovu nažhavit ovladač :D
Obrázek
Kira_Shepard
Rotný

To mě zajímalo, když tak na tebe koukám :D Jak to, že někteří z Vás tam mají ty obrázky, někdo je Biotic god, někdo N7 leader a má tam právě to, jak ty tam máš tu asarijku.... :D To asi dostanou jen top hráči, co? :D
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Koukni se pak v MP nebo na N7HQ do challenges, tam když je plníš tak dostáváš ty bannery a pak se ještě dostávaly za nějaký weekend challenge (teda když ještě weekend challenge byly).
Bite my shiny Warden ass!
Kira_Shepard
Rotný

hRDLA píše:Koukni se pak v MP nebo na N7HQ do challenges, tam když je plníš tak dostáváš ty bannery a pak se ještě dostávaly za nějaký weekend challenge (teda když ještě weekend challenge byly).

Já jsem na to nakonec přišla a koukla na to :D Mé otázky byli zodpovězeny, ale nebýt toho odkazu, asi bych na to nepřišla :D
Obrázek
Kira_Shepard
Rotný

Ale když na to koukám, tak to musím třeba u "Biotic god" hrát za všechny postavy aby se mi to otevřelo? :D
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No to si nejsem jistý ale většinou tam máš třeba že toho potřebuješ 8 a máš jich tam celkem například 10, jakože nemusíš udělat úplně vše ale rozhodně většinu.
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Zrovna u Biotic Mastery (Biotic God) musíš splnit čtrnáct z dvaceti nebo bůhvíkolika výzev a většinou jde o schopnosti - získej 50 000 bodů používáním warpu, stáze, singularity apod. Potřebuješ postavy, který mají tu konkrétní schopnost, abys jejím používáním mohla získávat body.

Z toho plyne, že když máš k dispozici víc postav a vůbec víc věcí v inventáři, máš víc možností, jaký další výzvy plnit.
Kira_Shepard
Rotný

Já si teď vytáhla Batariana- soilder mám pocit, takže mám k turiance turiana, drella a Batarian :D Ale zbraní už mám jak .... Ehm :D Teď budu za pablba, ale..... Měla jsem na soilderovi 20 level, omylem sem tam něco zmackla a ono se mi to vynulovalo? :-D Co to? :-O
Obrázek
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

:-) Povýšila jsi třídu Voják. N7 rating se ti zvedl o deset, do singleplayerových War Assets ti přibylo 75, ale všechny postavy ve třídě Soldier ti klesly na level 1. Musíš je teď dostat zase na lv. 20 (s každým získaným levelem se tvoje N7 zvýší o 1). Tento postup potom můžeš libovolně opakovat.
Kira_Shepard
Rotný

Jo ho ho.... :-D Sem blondýna a někdy mi to trvá než to poberu, tak snad jsem to pochopila správně :-D Jelikož teď single ME nehraju, tak mi je WE zatím k prdu, ale každý procento navíc good, good :-D Takže až budu mít zase jiné povolání na 20 levelu, tak půjde udělat to samý, jo? :-D Sem zase i něco chytřejší a má kapacita mozku přešla na novou úroveň :-D
Obrázek
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Přesně tak, jakmile bude nějaká třída na 20. levelu, tak to půjde udělat znova. Ale jelikož počtu War Assets pro nejlepší konec jde v singlu v pohodě dosáhnout i bez jakýhokoliv bonusu z MP (kor po Extended Cutu, kdy tu hranici potřebnejch WA ještě snížili), tak je spíš na tobě, jestli tě baví povyšovat třídy a pak je zase levelovat a postupně přiřazovat body ke schopnostem nebo jestli myslíš, že bude lepší, když si všechny třídy necháš už maximálně vylevelovaný a nebude ti vadit, že se ti nezvedá N7 rating.
Ale jestli budeš v MP chtít splnit tu hlavní challenge a získat banner "Best of the Best", budeš muset povyšovat (jedna challenge je zaměřená na povyšování). Já třeba ten banner nikdy mít nebudu - právě kvůli tomu, že se mi takhle nechce znova a znova povyšovat třídy. Ale nějak to bez toho přežiju... :D :D
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

Kira_Shepard píše:Bože, ta mikina je "echt gold" !!! :D Já bych chtěla mít taky nějaký kousek, ale ono je to všechno moooc drahý!!
Jinak já mám několik fází když piju: Pohoda, pohoda, pak sranda a pak přichází finále a chce se mi spát :D Ráno se probouzím a okupuju kohoutek :D
:D :D :D, tak u mě je to takhle když piju, pohoda, sranda, pohoda, blbé narážky kvůli srandy, pohoda a když nepiju tak smutek, ráno se občas probouzím naštvaný a zklamaný. :D :D :D
Origin: FrozenMonkeyCZ

Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.

Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
Kira_Shepard
Rotný

Tak to já se naštvaná kolikrát i když piju, po tom, jak mi je :-D
Jinak, když ki dá někdo "kick player" tak to mě chtějí jako vykopnout ze hry? :-D Sem to asi moc nepobrala. Jelikož sem to tam jednou měla a jednou sem to omylem někomu zmackla :-D
Obrázek
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Podle mě když člověk pije, tak má větší tendenci stěžovat si a nadávat na věci okolo...a z toho pramení to naštvání. Jinak mě se to občas stane...já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle (a to je co říct).

Jj, to tě chtějí vykopnout ze hry. Můžou třeba na někoho čekat a ty tam zrovna zabíráš místo. Nemusí to nutně bejt proto, že s tebou nechtějí hrát...mě už vykopli mockrát a můžu jenom hádat, proč. Nejlepší se nad tim asi moc nepozastavovat a hledat další lobby.
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Honzaleco píše:já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle .
To je pravda :D
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

hRDLA píše:
Honzaleco píše:já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle .
To je pravda :D
What? :O Někdo na mě něco bonznul?? :D
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Mám to taky tak :D
Odpovědět