Jinak já mám několik fází když piju: Pohoda, pohoda, pak sranda a pak přichází finále a chce se mi spát

Honzaleco píše:Kira - Největší pravděpodobnost je v Reserves packu za 99 000 kreditů...ale když budeš ještě teď kupovat levnější Veteran packy (20 000), tak ti přijdou všechny stříbrný postavy (máš tam zatím jenom toho drella), další uncommon zbraně apod.
Ale koukám, že už máš turianku - zkus jí dát šanci, je to dobrá postava.
Hlavně, že je sranda...no, já vás v jistým smyslu obdivuju.Já, když se cejtim trochu víc ovíněnej, tak se mi chce spát a víceméně myslím hlavně na to, abych se dostal do svý postele a co nejrychlejc usnul. Na spamování na fóru v tu chvíli nemám ani pomyšlení.
já věděla že to bude mít spojitost se sledovánímHonzaleco píše:Kira:
http://social.bioware.com/n7hq/home/ove ... atform=ps3" onclick="window.open(this.href);return false;
You can't hide from me...![]()
Takovej MP-stalking...ve volných chvílích občas kontroluju pokrok ostatních; podívám se, abych věděl, jak mám poradit (v tvém případě) anebo když nevím, jak mám přiřadit body do schopností u nějaké postavy, tak se podívám na profily zkušenějších hráčů, jak to mají oni a podle toho se snažím zjistit, jak tu postavu asi hrajou apod.![]()
-----
http://social.bioware.com/n7hq/home/?na ... latform=pc" onclick="window.open(this.href);return false; - to jsou zase třeba moje statistiky...
hRDLA píše:Koukni se pak v MP nebo na N7HQ do challenges, tam když je plníš tak dostáváš ty bannery a pak se ještě dostávaly za nějaký weekend challenge (teda když ještě weekend challenge byly).
Kira_Shepard píše:Bože, ta mikina je "echt gold" !!!Já bych chtěla mít taky nějaký kousek, ale ono je to všechno moooc drahý!!
Jinak já mám několik fází když piju: Pohoda, pohoda, pak sranda a pak přichází finále a chce se mi spátRáno se probouzím a okupuju kohoutek
To je pravdaHonzaleco píše:já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle .
What?hRDLA píše:To je pravdaHonzaleco píše:já nejsem ale naštvanej, jako spíš ještě víc nevrlej a větší bručoun než obvykle .