hRDLA píše:Od kdy je v Orlais německý přízvuk? vždyť je to inspirovaný Francií
hele, když může být qunarijská inkvizitorka ušišlaná... ale nechápu, proč se to tam tak urputně snaží rvát... a už vůbec nepochopím, proč Cassandra v DA:II mluvila normálně a tady je totálně vygumovaná
Jo já ještě nemám rozhodnuto, ale určitě vim že sebou nebudu tahat buzeranta a negra ... takže musim tahat plešouna protože za mága nebudu hrát, ae vim že se mi bude hodit
nucen? víš že se savy nepřenášejí... musí se to stupidně automaticky odklikávat přes keep i když tam nahraješ vlastní savy (tím získáš jen mini obrázek svého Wardena/Hawka), já to DAII hraju protože už si to nepamatuju a nehrál jsem ty DLCčka, BTW kdy je podle vás nejlepší začít Mark of the Assassin a Legacy?
hRDLA píše:nucen? víš že se savy nepřenášejí... musí se to stupidně automaticky odklikávat přes keep i když tam nahraješ vlastní savy (tím získáš jen mini obrázek svého Wardena/Hawka), já to DAII hraju protože už si to nepamatuju a nehrál jsem ty DLCčka, BTW kdy je podle vás nejlepší začít Mark of the Assassin a Legacy?
k tomu keepu... s tím wardenem a Hawkem... nahraje se tedy ta podoba z dvojky do 3ky? nebo mají defaultní vzhled? ...teda alespoň ten Hawk? pač warden tam není..
tak třeba Cassandra a Cullen mají docela dobrý scénky ...a co se týče třeba Solase, tak po tom, co jsem viděl scénku tak vím, že bych do něho s mou inkvizitorkou nešel ...a ohledně Iron Bulla, nevím co se ti na tom nelíbí? ...prostě to pojali jinak, prostě "momentary diversion"
Mě by spíše zajímalo, který blb vymyslel to, že v skoro každé mapě bude z velké části moře, když hlavní postava neumí plavat...
A co teprv horolezectví. Sice když budete mít trpaslíka a dlouho budete do té postavi strkat a pak ho to následně vystřelí nahoru.