A než se začněte hádat, tak se podívejte na kombat systém, grafiku a questy. Jo a abych nezapomněla, nezapomeňte v té hře všechno vysvítit a ukázat na 3 mapách, ať si připadám ještě jako větší blbeček

Vůbec nechápu pointu v tom vašem srovnání, protože je to absolutně nonsense.Sadene píše:Greene, ty to nechápeš. My víme, co to znamená multiplayer a co znamená MMO. Pointou je, že Dragon Age je rádoby singl player hra (kampaň), která ale vypadá jak z f2p MMO. Tedy kampan je pro mě MMO offline
A než se začněte hádat, tak se podívejte na kombat systém, grafiku a questy. Jo a abych nezapomněla, nezapomeňte v té hře všechno vysvítit a ukázat na 3 mapách, ať si připadám ještě jako větší blbečekOh wait, já to nebudu ani warezit
peh, Joe zase válí xDSadene píše:Ah, sex sells... good job Bioware
tak už aspoň vím, proč je to hra roku...
Také jsem MP nezkoušel a ani nějak na něj nemám ani chuť, protože SP zaměstnává dost. Combat je svižnější a méně automatizovaný od předešlých dílů, hodně hraje roli manuální míření a targetování, což dodává pocit, že máte větší kontrolu na charakterem (na-rozdíl od předešlých dílů, kde jste klikli a automaticky jste mlátili). Ve většině RPG jsem vždy hrál za warra, ale tady tentokrát mi boj na blízko vůbec nevyhovoval, naopak střelba z luku je naopak hodně dobrá záležitost, u mága to je podobné.hRDLA píše:no mp jsem ještě nezkoušel ale combat je rozhodně lepší jak v DAO a DAII dohromady
jé HrnecSadene píše:Koukám, že i po Mass Effect 3 mají katastrofální problémy se stíny. "Vzhled" radši ani nekomentuju![]()
Tak nekomentuj...Sadene píše:Koukám, že i po Mass Effect 3 mají katastrofální problémy se stíny. "Vzhled" radši ani nekomentuju![]()
Originální hra měla taky takové a jiné problémy, měli na to snad vydat patch, jestli to ovšem funguje, to nevím.Thunderbird píše:Hrál tu už někdo DA:I??? Zatím jsem jen četl, že se neoriginální verze hry hrozně lagujou i na výkoných sestavách, tak by mě zajímalo jestli je to crackem, nebo to dělá i originální hra...
Vydali po týdnu patch a vše v poho pak běželo.Sadene píše:Originální hra měla taky takové a jiné problémy, měli na to snad vydat patch, jestli to ovšem funguje, to nevím.Thunderbird píše:Hrál tu už někdo DA:I??? Zatím jsem jen četl, že se neoriginální verze hry hrozně lagujou i na výkoných sestavách, tak by mě zajímalo jestli je to crackem, nebo to dělá i originální hra...