N7 Armor pro Isaaca do Dead Space 3

Všeobecné novinky a oznámení.
Odpovědět
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

N7 Armor pro Isaaca do Dead Space 3

Příspěvek od Green »

Co je k tomu potřeba?
Stačí zakoupit Dead Space 3 a mít na konzoli nebo PC uložené pozice Mass Effectu. =)

Dead Space 3 vychází 4. února na všechny platformy.

Obrázek
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Sadene
Viceadmirál

Re: N7 Armor pro Isaaca do Dead Space 3

Příspěvek od Sadene »

Vypadá dobře... lepší než obleček z DeadSpace 2 do DragonAge 2 ;)
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ? =O :)) divné :))
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

jeňa_cz píše:z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ? =O :)) divné :))
Ale součástí aliance je i po druhé hodině hraní ME1, akorát je navíc spektra... ve dvojce je tak trochu rogue, takže tam to smysl nemá :D Ale oni si to umí okecat, proč má takovou nebo makovou zbroj ;) :D
Obrázek
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

to je jednoduchy proc zahazovat neco na co sem zvyklej a dobre slouzi :-D
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
damn00
Rotný

Příspěvek od damn00 »

Predobjednávka na DS3 LE vybavená tak som zvedavý na ten Armor :D
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Sadene píše:
jeňa_cz píše:z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ? =O :)) divné :))
Ale součástí aliance je i po druhé hodině hraní ME1, akorát je navíc spektra... ve dvojce je tak trochu rogue, takže tam to smysl nemá :D Ale oni si to umí okecat, proč má takovou nebo makovou zbroj ;) :D
"...you are no longer part of the Alliance..." Anderson někdy v době kdy dostaváš Normandy :$
ale jako je to jasny, N7 se stalo symbolem no ;)
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Už mám taky předobjednáno, hlavně bych chtěl pak s někym zkusit ten coop :D
Obrázek
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

jeňa_cz píše:
Sadene píše:
"...you are no longer part of the Alliance..." Anderson někdy v době kdy dostaváš Normandy :$
no ce sem kdysi davno smejdil po tom co to N7 je tak jestli si to pamatuju spravne tak je to v podstate jak oznaceni Eelitnich jednotek alinca tak oznaceni nejvyssiho stupne vycviku. A pokud to funguje aspon trochu podobne jako dneska tak kdyz bude mit nekdo sspec ops vycvik ( SEALS, SBS etc...) tak i kdyz ho pak preradej k jine jednotce apod tak vzdycky budu nosit nejaky oznaceni ze ten vycvik ma pripadne ze byl clenem te a te elitni jednotky. Takze z meho pohledu, to ze Shep pouziva furt N7 marking, je v podstate hrdost na to ze ten vycvik prodelal/a a pak i ukazka velitelskych schopnosti. V ME1 je Shep v podstate nikdo na zacatku ma novou posadku kteou poradne nezna a ona nezna ji a tim svym zpusobem ukazjue ze vi co dela, jelikoz ma nejvysi moznej stupen vycviku :-)

PS: DS3 fakt predobjednavad nebudu dokud nedohraju skyrim a FNV tak mam stop stav :-X
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

jeňa_cz píše:
Sadene píše:
To je sice možné, ale já si zas pamatuju, že mu buď Anderson nebo Hackett v jedničce říkají, že je sice spektra, ale pořád je součástí aliance... takže slovo proti slovu? A co všechny ty mise od Hacketta? :D

edit: + to, co řekl Swen ;)
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Sadene píše: To je sice možné, ale já si zas pamatuju, že mu buď Anderson nebo Hackett v jedničce říkají, že je sice spektra, ale pořád je součástí aliance... takže slovo proti slovu? A co všechny ty mise od Hacketta? :D

edit: + to, co řekl Swen ;)
to říká Udina, a říká at si pamatuješ že jsi byl ČLOVĚK dřív než jsi byl SPEKTRA, říká člověk ne, člen Aliance (ach já tak rád opravuju lidi o univerzu Mass effect =) :P )
Hackett v několika těch misí říká, že ví, že už nejsem člen aliance ale jsi jediný na koho se může obrátit (jako spektra pracuješ pro Radu, ne pro Alianci, proto taky máš možnost Hacketta odmítnout, stejně jako inspekci od Gen. Mikhailoviche, Shepardová taky říká že Normandy je majetek Aliance, ale Rada má Normandy pronajatou pro svou spektru - Shepardovou)

(mám zrovna rozehranou ME1 takže to mám všechno v čerstvé paměti, ale po svych asi 10ti dohráních ME1 si to pamatuju skoro doslova, i kdybych ted ME1 nehrál) jsem ME nerd :D

Swemův příspěvek je dobrej, dává to smysl pokud je Shepardová patriot, nebo je jen hrdá že to dala, každopádne v ME2 a ME3 je to nuceny, už v ME1 jsem mohl N7 armor zahodit

EDIT: je hrozná škoda, že Bioware rozjel ultimátní sci-fi univerzum a pak si ho sequelama sami poku*vily, nerad to přiznávám, ale pro mě je z 90% kanonická pouze ME1, ME2 a hlavně ME3 se ve spouste věcí uplně rozchází z ME1
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Myslím, že je to ve finále jedno, protože jestli si alianci nakloněn, tak děláš ty dobrovolné N7 úkoly :D

Takže buď jsi s aliancí, nebo ne, "your call".
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

GreenFlag píše:Myslím, že je to ve finále jedno, protože jestli si alianci nakloněn, tak děláš ty dobrovolné N7 úkoly :D

Takže buď jsi s aliancí, nebo ne, "your call".
tak problem je právě v tom, že se to jmenuje N7 úkoly, není důvod aby se to tak jmenovalo, krom Andersona vlastně nikdy nepotkáš nikoho kdo by měl co dočinění s N7 (když nepočítáš Lieutenant-Bastard Kai Leng), ale reklamní kampaň na ME2 jako první ukázala hrudník s logem N7, takže jak nazveme vedlejší úkoly v ME2? no N7 zní hustě a všichni ví že N7 je ultradémonsky označení...

pardon.... :?
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Mně to nevymluvíš, já si pořád myslím, že Shepard je součástí aliance, i když je spektra... Navíc Kaidan na Horizonu: You turned your back on everything we believed in. You betrayed the Alliance. You betrayed me.

S N7 úkoly souhlas... to jsem nikdy nepochopila, proč se to tak jmenuje...
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Sadene píše:Mně to nevymluvíš, já si pořád myslím, že Shepard je součástí aliance, i když je spektra... Navíc Kaidan na Horizonu: You turned your back on everything we believed in. You betrayed the Alliance. You betrayed me.

S N7 úkoly souhlas... to jsem nikdy nepochopila, proč se to tak jmenuje...
tak jako přemlouvat tě nebudu, ale ve hře to tak doslova říkají :D

moje Šepardinka radší položí život za Radu a rasy Citadely než za Alianci :P
ona radší padne za obranu Khar'shanu než za obranu Země
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Taky raději za Alianci :D

Obrázek

Ehm :))
Obrázek
Odpovědět