Co je k tomu potřeba?
Stačí zakoupit Dead Space 3 a mít na konzoli nebo PC uložené pozice Mass Effectu.

Dead Space 3 vychází 4. února na všechny platformy.

Ale součástí aliance je i po druhé hodině hraní ME1, akorát je navíc spektra... ve dvojce je tak trochu rogue, takže tam to smysl nemájeňa_cz píše:z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ?![]()
divné
"...you are no longer part of the Alliance..." Anderson někdy v době kdy dostaváš NormandySadene píše:Ale součástí aliance je i po druhé hodině hraní ME1, akorát je navíc spektra... ve dvojce je tak trochu rogue, takže tam to smysl nemájeňa_cz píše:z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ?![]()
divné
Ale oni si to umí okecat, proč má takovou nebo makovou zbroj
![]()
no ce sem kdysi davno smejdil po tom co to N7 je tak jestli si to pamatuju spravne tak je to v podstate jak oznaceni Eelitnich jednotek alinca tak oznaceni nejvyssiho stupne vycviku. A pokud to funguje aspon trochu podobne jako dneska tak kdyz bude mit nekdo sspec ops vycvik ( SEALS, SBS etc...) tak i kdyz ho pak preradej k jine jednotce apod tak vzdycky budu nosit nejaky oznaceni ze ten vycvik ma pripadne ze byl clenem te a te elitni jednotky. Takze z meho pohledu, to ze Shep pouziva furt N7 marking, je v podstate hrdost na to ze ten vycvik prodelal/a a pak i ukazka velitelskych schopnosti. V ME1 je Shep v podstate nikdo na zacatku ma novou posadku kteou poradne nezna a ona nezna ji a tim svym zpusobem ukazjue ze vi co dela, jelikoz ma nejvysi moznej stupen vycvikujeňa_cz píše:"...you are no longer part of the Alliance..." Anderson někdy v době kdy dostaváš NormandySadene píše:Ale součástí aliance je i po druhé hodině hraní ME1, akorát je navíc spektra... ve dvojce je tak trochu rogue, takže tam to smysl nemájeňa_cz píše:z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ?![]()
divné
![]()
![]()
ale jako je to jasny, N7 se stalo symbolem no
To je sice možné, ale já si zas pamatuju, že mu buď Anderson nebo Hackett v jedničce říkají, že je sice spektra, ale pořád je součástí aliance... takže slovo proti slovu? A co všechny ty mise od Hacketta?jeňa_cz píše:"...you are no longer part of the Alliance..." Anderson někdy v době kdy dostaváš NormandySadene píše:Ale součástí aliance je i po druhé hodině hraní ME1, akorát je navíc spektra... ve dvojce je tak trochu rogue, takže tam to smysl nemájeňa_cz píše:z toho mě napadá, proč vlastně má Shepard pořád armor N7 když v alianci není od asi druhé hodiny hraní ME1 ?![]()
divné
![]()
![]()
ale jako je to jasny, N7 se stalo symbolem no
to říká Udina, a říká at si pamatuješ že jsi byl ČLOVĚK dřív než jsi byl SPEKTRA, říká člověk ne, člen Aliance (ach já tak rád opravuju lidi o univerzu Mass effectSadene píše: To je sice možné, ale já si zas pamatuju, že mu buď Anderson nebo Hackett v jedničce říkají, že je sice spektra, ale pořád je součástí aliance... takže slovo proti slovu? A co všechny ty mise od Hacketta?
edit: + to, co řekl Swen
tak problem je právě v tom, že se to jmenuje N7 úkoly, není důvod aby se to tak jmenovalo, krom Andersona vlastně nikdy nepotkáš nikoho kdo by měl co dočinění s N7 (když nepočítáš Lieutenant-Bastard Kai Leng), ale reklamní kampaň na ME2 jako první ukázala hrudník s logem N7, takže jak nazveme vedlejší úkoly v ME2? no N7 zní hustě a všichni ví že N7 je ultradémonsky označení...GreenFlag píše:Myslím, že je to ve finále jedno, protože jestli si alianci nakloněn, tak děláš ty dobrovolné N7 úkoly
Takže buď jsi s aliancí, nebo ne, "your call".
tak jako přemlouvat tě nebudu, ale ve hře to tak doslova říkajíSadene píše:Mně to nevymluvíš, já si pořád myslím, že Shepard je součástí aliance, i když je spektra... Navíc Kaidan na Horizonu: You turned your back on everything we believed in. You betrayed the Alliance. You betrayed me.
S N7 úkoly souhlas... to jsem nikdy nepochopila, proč se to tak jmenuje...