A jak se vůbec vede? co novýho u tebe?
To si nemyslím ale rozhodně jsi živel. Což, o mě se říct nedá. (Osobnost člověka vždycky tvoří velké množství "stránek" které pak definují celek. To se prostě nedá definovat jen několika slovy.)Ester píše:sem takle vyzněla jako nějaká pošahaná mnohočetná osobnost
Když do sebe dostaneš větší množství alkoholu, tak se spíš víc projeví (v jistým slova smyslu) tvá osobnost - já jsem, dejme tomu, docela přemýšlivá a zadumaná bytost. Když se napiju, budu takový ještě víc. A to samý s tvojí náladou. Když jsi šťastnej, budeš ještě víc happy. A přesně naopak. Depresi to možná prohloubí, ale funguje to na obě strany.BatouT101 píše:...alkohol apod. tyto pocity většinou umocní a není řešením, spíše naopak.
...na tohle se mě lidi taky občas zeptají.Ester píše:....všichni si mysleli, že se k smrti nudíš
Tak... mně bylo blbě, proto jsem držel hubu a čučel do země... a z chlastu to nebylo...Ester píše:qq když se napiješ jsi uplně stejný jako za střízlivasedíš jen a koukáš
Co si pamatuju, dělali jsme nějaké hovadiny, ale pořád jsi byl zticha a všichni si mysleli, že se k smrti nudíš