Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném
Ha! Hned jsem si to myslela
A jak se vůbec vede? co novýho u tebe?
A jak se vůbec vede? co novýho u tebe?
Kdo je tím strašlivým vetřelcem, co tak náhle se vetřel sem?
Nic moc novyho. Hm segra pořidila ps3 . Naprosto total mě uchvatil borderlands 2 , Píseň ledu a ohně a Game of Thrones, a začal se mi strašně libit theme song ze Skyrimu i když jsem ho popravdě ani nehrala .
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
na game of thrones jsem nějak alergická jak o tom všichni mluví. Zlatý star Trek. ten sem dřív nesnášela, ale ted se mi to zdá jako geniální klasika oproti trůnový hovadině
jo taky se mi stává že se mi líbej nějaký písničky z her, co sem nikdy nehrála třeba z Baldurs gate se mi líbí pár melodiií. Skyrim sem taky nehrála, jako jen jsem čuměla,jak ho jinej hraje, jako že sem seděla za ním a koukala, jak hraje. Zahrát mě nenechal
JInak u mě je novýho asi 3 prdele věcí
jo taky se mi stává že se mi líbej nějaký písničky z her, co sem nikdy nehrála třeba z Baldurs gate se mi líbí pár melodiií. Skyrim sem taky nehrála, jako jen jsem čuměla,jak ho jinej hraje, jako že sem seděla za ním a koukala, jak hraje. Zahrát mě nenechal
JInak u mě je novýho asi 3 prdele věcí
- JohnyCzech
- Svobodník
Nejsem si jistej, jestli to bylo na mně, ale řekněme, že jo...
Škola, škola, škola, depky, škola, škola, příjmačky, příjmačky. Na nic jinýho vlastně ani nemám čas. Začínám si uvědomovat, že můj život je v poslední době táák hrozně různorodej. ^^
Jak si to tu pročítám, tak si nejsem jistej, jestli se toho u tebe změnilo hodně nebo vůbec nic.
A já zase na GoT nedám dopustit.
Škola, škola, škola, depky, škola, škola, příjmačky, příjmačky. Na nic jinýho vlastně ani nemám čas. Začínám si uvědomovat, že můj život je v poslední době táák hrozně různorodej. ^^
Jak si to tu pročítám, tak si nejsem jistej, jestli se toho u tebe změnilo hodně nebo vůbec nic.
A já zase na GoT nedám dopustit.
Ja taky nedam na GoT dopustit muj nejoblibenějši serial . A knižky jsou ještě lepši. Star trek jsem nikdy neviděla jenom kousek star wars .
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Johny: víš co, nějaký věci se změnily, a jiný zůstaly při starým. Furt jsem to samý varle, co jsem byla, no ale jinak jak bych to řekla... nikdo nemládnem, takže, o něco jsem zestárla, objevily se nějaký vrásky, jestli šedivý vlasy, tak to nevím, páč si vlasy barvím Stalo se mi x zvláštních věcí, ale jinak se všechno drží ve starejch kolejích. Kur*a drát sem zase tajemná jako hrad v karpatech.
Depky řikáš? z čeho? léčil jsi je? Já bych se měla léčit, ale neléčím. Léčím jedině alkoholem a lehkými drogami, jako vždy
dancer: star wars tě neba? ty jsi asi víc na fantasy, jak tak koukám. Mě fantasy nikdy nebralo. Nepočítám li harryo pottera,zeměplochu a kdysi jsem žrala pána prstenů. Na Hobiťákovi jsem byla, ale spíš tak jako z povinnosti. Byl tam se mnou hezkej, dlouhovlasej kluk, tak to byprostě byla životní chyba nejít jinak mě fantasy nebere. Furt se tam někdo bahní v lese nebo se pokouší kouzlit
Depky řikáš? z čeho? léčil jsi je? Já bych se měla léčit, ale neléčím. Léčím jedině alkoholem a lehkými drogami, jako vždy
dancer: star wars tě neba? ty jsi asi víc na fantasy, jak tak koukám. Mě fantasy nikdy nebralo. Nepočítám li harryo pottera,zeměplochu a kdysi jsem žrala pána prstenů. Na Hobiťákovi jsem byla, ale spíš tak jako z povinnosti. Byl tam se mnou hezkej, dlouhovlasej kluk, tak to byprostě byla životní chyba nejít jinak mě fantasy nebere. Furt se tam někdo bahní v lese nebo se pokouší kouzlit
Jo mě bere hodně fantasy, pana prstenu mam v planu si přečist ale až bude čas . Dobrý knižky jsou např. Warcrafty, Starcraft jsem nehrala takže ani nečetla ale mam v planu tomu dat šanci protože novej starcraft se mi moc z videí líbí .
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
SC2 je super ale multak je dost casto o nervy ....
- JohnyCzech
- Svobodník
Regan/DEH/Ester/Marie Jano/I.Š.: Neléčím. Mám akorát tak prášky, který stejně neberu.
A léčit to lehkejma drogama (který fakt nemám v lásce) nebo chlastem (kterej taky moc nemusím a navíc mi ho neprodaj) mi nepřipadá jako zrovna nejlepší nápad. A hlavně to snad ani není nutný. Tak hrozný to snad zatím není
Tak abych se vám tu trochu vmísil do debaty. Já mám například rád obojí. Jak SCI-FI, tak fantasy. Víc teda dávám přednost tomu prvnímu, protože jsem vyrůstal na Star Wars ... a vlastně na nich pořád vyrůstám.
Zároveň nedám dopustit třeba na Lotra, GoT nebo Trpaslíky.
A léčit to lehkejma drogama (který fakt nemám v lásce) nebo chlastem (kterej taky moc nemusím a navíc mi ho neprodaj) mi nepřipadá jako zrovna nejlepší nápad. A hlavně to snad ani není nutný. Tak hrozný to snad zatím není
Tak abych se vám tu trochu vmísil do debaty. Já mám například rád obojí. Jak SCI-FI, tak fantasy. Víc teda dávám přednost tomu prvnímu, protože jsem vyrůstal na Star Wars ... a vlastně na nich pořád vyrůstám.
Zároveň nedám dopustit třeba na Lotra, GoT nebo Trpaslíky.
Naposledy upravil(a) JohnyCzech dne pát 15. bře 2013 23:27:52, celkem upraveno 1 x.
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
sem takle vyzněla jako nějaká pošahaná mnohočetná osobnost
Ještě když jsme byli u toho SC tak jsem došla na jednu zajimavost a to že Kerrigan dabuje ta sama herečka co EDI .
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
jo toho se msi taky vsiml .-)
To si nemyslím ale rozhodně jsi živel. Což, o mě se říct nedá. (Osobnost člověka vždycky tvoří velké množství "stránek" které pak definují celek. To se prostě nedá definovat jen několika slovy.)Ester píše:sem takle vyzněla jako nějaká pošahaná mnohočetná osobnost
Jinak taky jsem zavítal na web ME Centrála. Byl jsem pod stejnou přezdívkou jak jsem zde. (Tehdy jsem začal komunikovat na nějakým Fóru. Škoda že zaniklo.)
Jak se zdá tak jsem tu nechtěně nakousl "hořko-sladké téma o životě". (...stal jsem se strůjcem off-Topicu.)
Co se týče řešením depresí? Souhlasím s "JohnyCzech". Co vím tak třeba, alkohol apod. tyto pocity většinou umocní a není řešením, spíše naopak. Já, rozhodně tento způsob nedoporučuju. Samozřejmě je to každého věc.
Tak abych se i já trochu popsal tak mám moc rád Sci-fi a příležitostně i fantasy. (Hlavně ujíždím na těch technologiích, to je moje.) Game of thrones mě teda taky nijak nechytlo. (vlastně, většina filmů/her které jsou tu oblíbené jsem buď nehrál/nevyděl nebo mi nic moc neříkají, alespoň ten Mass Effect tu máme...
Raději už končím abych to nepřehnal.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Když do sebe dostaneš větší množství alkoholu, tak se spíš víc projeví (v jistým slova smyslu) tvá osobnost - já jsem, dejme tomu, docela přemýšlivá a zadumaná bytost. Když se napiju, budu takový ještě víc. A to samý s tvojí náladou. Když jsi šťastnej, budeš ještě víc happy. A přesně naopak. Depresi to možná prohloubí, ale funguje to na obě strany.BatouT101 píše:...alkohol apod. tyto pocity většinou umocní a není řešením, spíše naopak.
Taky záleží na tom, jestli piješ sám nebo s někým. Pít sám je na prd.
K tématu: Já mám rád spíš Sci-Fi, než fantasy...musím se přiznat, že vesmír Mass Effectu a jeho příběh je možná první takové dílo, které mě doopravdy chytlo. Jasně, jako malý jsem měl rád Star Trek, potom možná ještě víc Star Wars (na PC jsem si prošel většinou her z toho univerza, počínaje stařičkým Rebel Assaultem přes sérii Jedi Knight a konče SW:TOR), ale nad Mass Effectem a věcmi s ním spojenými jsem doposud strávil asi nejvíc času... A rozhodně nelituju. Jak by řekla Tali: "...still totally worth it."
Normálně, střízlivý, jsem něco, jak sebe popisuje Honza, ovšem když se napiju, tak to většinou stojí za to...
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
qq když se napiješ jsi uplně stejný jako za střízliva sedíš jen a koukáš Co si pamatuju, dělali jsme nějaké hovadiny, ale pořád jsi byl zticha a všichni si mysleli, že se k smrti nudíš
No já včera pila od 2 odpoledne do 6 do rána, a bylo mi celkem v pohodě, ale je pravda že když sem smutná a napiju se, tak brečím, když sem veselá taxem ještě veselejěší a když to přeženu, tak se pozvracím. Lehký drogy, občas tráva, nějakou dobu docela často, ted už tak ne. Tvrdý drogy sem nikdy nebrala, nebo o tom aspon nevím. Hehe.
jo, živel jsem, jak bych to řekla... katalyzátor ale ne na citadele, katalyzátor nebo spouštěč různých hovadin se mnou se člověk nenudí. Někdy si řikám, že to přeháním.
No já včera pila od 2 odpoledne do 6 do rána, a bylo mi celkem v pohodě, ale je pravda že když sem smutná a napiju se, tak brečím, když sem veselá taxem ještě veselejěší a když to přeženu, tak se pozvracím. Lehký drogy, občas tráva, nějakou dobu docela často, ted už tak ne. Tvrdý drogy sem nikdy nebrala, nebo o tom aspon nevím. Hehe.
jo, živel jsem, jak bych to řekla... katalyzátor ale ne na citadele, katalyzátor nebo spouštěč různých hovadin se mnou se člověk nenudí. Někdy si řikám, že to přeháním.
Ester: Podobně by to možná sedělo i na mě. A...:
Pokud se s někým někdy uvidím na nějaké akci...tak vězte, že se nenudím. Poslouchám. To je taky docela zábava. A když se mluví o tématu mně blízkém, tak se určitě občas zapojím.
...na tohle se mě lidi taky občas zeptají.Ester píše:....všichni si mysleli, že se k smrti nudíš
Pokud se s někým někdy uvidím na nějaké akci...tak vězte, že se nenudím. Poslouchám. To je taky docela zábava. A když se mluví o tématu mně blízkém, tak se určitě občas zapojím.
Tak... mně bylo blbě, proto jsem držel hubu a čučel do země... a z chlastu to nebylo...Ester píše:qq když se napiješ jsi uplně stejný jako za střízliva sedíš jen a koukáš Co si pamatuju, dělali jsme nějaké hovadiny, ale pořád jsi byl zticha a všichni si mysleli, že se k smrti nudíš
- Ester
- Praporčík
- Kontaktovat uživatele:
qq v obou případech co jsem tě viděla, jdi byl hrozně tichej. Sympatickej ale tichej. z čeho ti bylo blbě?
Mocný prorok urdnot je zpět!