Sadene píše:To máš stejné jako když mně nejsou příjemné rozhovory s Liarou.. každého to holt táhne někam jinam
Nápodobně... pamatuji si, že jednou jsem Liaru nechtíc v trojce sbalila.

Naštěstí si ukládám hru často, takže jsem si rychle nahrála předchozí uložení... ale stejně sem pak na hraní neměla celý den chuť.
Jinak hezký obrázek, hlavně co se týče "the second human spectre"... Kaidan je takový skromňák, nijak ho ani to jmenování nesebralo(proč by taky, když je krucinál válka a měli by se starat o přežití a vítězství a ne o nějaké tituly)... Na rozdíl od takové Ashley, která se hned začala svým titulem spektry ohánět (on byl ten titul v jejím případě opravdu "zasloužený)... hlavně pak teda v DLC Citadela. Prej že si dal zápas(v chlastání... och jak originální... taky nemají roupama co dělat, než pít a pít), kdo je opravdová spektra a kdo to jen předstírá (škoda jen, že nebyla žádná renegade možnost, abych ji dala jednu přes čuňu)... ano, Shepard "jen" zastavil Serana, skoro sám vyřadil z celou Kolektorskou základnu a sjednocuje jednotlivé druhy pod jednu vlajku... za to Ashley ta udělala tolik věcí, jako třeba nebo třeba... aha, ta neudělala nic. Proto taky přežití Ashley na Vimiru je 1:10 ve prospěch Kaidana. Ale kdyby šlo nechat na Vimiru s Ashley i Liaru... muhehe... o tom si můžu nechat jenom zdát.